jupo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Moja S4 2.7 biturbo Avant to rok modelowy '98r (plus to mocniejszy tylny most).Model w kolorze RS blue (ma lepszą bazę do montażu turbin z RS-a na K04 - inna podłoga) z piekną czarna podsufitką z szyberdachem.Autko bez zbędnych dodatków (np. system BOSE i inne) jest względnie lekkie. Na razie chciałem wymienić parę części z S4 z roku modelowego '99.Oraz zwiększyć nieznacznie moc.Ponieważ zawieszenie jest już zrobione (patrz Newbie) oraz komputer wykonany przez profesjonalną Szwajcarską firmę www.p-performance.ch. Poza tym parę modyfikacji zewnętrznych.W związku z tym mam pytanie czy ktoś wie czy klimatronik z modelu od '99r. bedzie pasował do mojego autka?Słyszałem też że relingi z A4 są inne w S4?Czy ktoś wie coś o tym?Na razie dodaję 2 fotki, ale po modyfikacjach będzie więcej. Pozdrawiam. P.S. Będe wymieniał listwy wewn.karbonowe na srebrne też z S4.Czy ktoś jest zainteresowany wymianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 super, orginał bez zbędnego festynu, bardzo mi sie podoba :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 bardzo ładne... daj wiecej fotek ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 no ładne cacko. pokaż zdjęcie silnika skórka wypaśna sam na taką choruje. fele takie jak moje te hamulce Cie zatrzymają?? bo ja mam takie w moim autku i czemu ramki wokół radia nie masz carbonowej?? bym sie mógł zamienić na komplety bo ja mam pakiet drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ładniutka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie wiem dlaczego nie ma wokól radia - a na drewniane zamiana mnie nie interesuje. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekTCS Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Co do panelu kilatronika. Przypuszczam że bedziesz musiał zmienić cały panel środkowy. Bo w modelu 99 jest inny. model 98 model 99 Jak widzać różnica to nie sam panel klimatronika. - popieliczka - przyciski nad radiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 super, orginał bez zbędnego festynu, bardzo mi sie podoba he he he, w tej kwestii to sie zawsze zgadzamy, festynowi mówmy NIE :mrgreen: :twisted: bryka cool :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu88 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Relingi raczej pasuja, panel klimatronika to jak chcesz wymieniac to jak kolega wyzej pisal trzeba caly tunel z wszystkimi przyciskami wlozyc od modelu 99, autko super robi wrazenie nawet bez modyfikacji :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 śliczny kolor gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pbogusz13 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 śliczny kolor gratki Nie tylko kolor ale całe cudo jest śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No co tu pisać ........ poprostu malina, kolor ideał.Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Bardzo ładna, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 bardzo fajna furka :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 kiedy bedzie wiecej fotek ...... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 co tu duzo pisac...miodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Sorrki, :neutral: ale tak jak pisałem niestety na razie nie mam fajnych fotek (chyba że kogoś interesują z uszkodzonego auta).Obecnie autko jest w fazie naprawy a ponadto będe robił parę przeróbek i zakładał car audio.Także dopiero może coś pod koniec Czerwca.Z tego co się w międzyczasie dowiedziałem to to że autko ma aktualnie 315KM i ok. 500Nm, bo taką moc daje program i filtr sportowy z Szwajcarskiej firmy "p-permormance".W planie mam jeszcze zrobienie wydechu i podniesienie mocy na ok. 340-350KM. Pozdro P.S. Jeśli kogoś interesują mam fotki innych eSek i Rsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ładne autko, prosimy o wiecej zdjec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Na razie mam tylko to zdjęcie ( powrót ze zlotu w Hradec).Postaram się coś wrzucić jeszcze w tym tygodniu.Poza tym autko chodzi pięknie. :mrgreen: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Powiem jedno zarombista fura a ten kolor ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi