Reggi Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jest pewne jedno...za***iście ciężko jest miec najlepszą cenę na allegro cała prawda i tylko prawda ... kuurewsko ciężko .... najlepiej łączyć się w grupę i kupić towar Dokładnie.Ciągnąć towar z Chin paletami i sprzedawać Taa..sam bym się za to zabrał, ale nie wiem od jakiej strony
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Organami Jakby to wszystko bylo takie proste i piekne jak sie wydaje to wszycy tu bylibysmy chyba milionerami. To pytanie sobie sam musisz zadac i na nie odpowiedziec bo nikt ci na to nie da zlotego przepisu bo takiego nie ma.
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://www.angliki.y0.pl/ tu masz gościa który za grosze oddaje dobre auta, angliki, bez prawa rejestracji. Możesz kupić od niego na poczatek 1 sztuke, rozebrać i sprzedać na części. Napewno na tym nie stracisz. A jak Ci dobrze pójdzie to można spróbowac tak jak on, ciągnąć takie auta z angli i sprzedawać części. Troche czasochłonne ale się opłaca. Mam kumpla, który żyje z tego i ma 2x lancer, A6 wybajerzoną, saaba w cabrio i vito. Zajmuje sie głównie audi a3 ale jak się trafi cos innego w dobrej cenie to tez bierze.
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 A6 wybajerzoną Biały avant Dokładnie tak Znasz Andrzeja vel fantass?
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Znasz Andrzeja vel fantass? Osobiście nie..Moskal brał od niego fotele do kondona
Młody Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Tym w ilości 1000szt. po 50zł http://moto.allegro.pl/item801840130_zaciski_hamulcowe_brembo_czerwone_wroclaw.html
M.Audi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 proponuje ochronne maseczki do twarzy koniecznie dodaj przeciw grypie! i poslij to na ukraine
fidmac Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Handlowac mozna wszystkim.Problemem jest jak to robic tak zeby te smiecie ze skarbowki sie do nas nie dobraly bo z tego co wiem to juz sie wzieli za allegro :rant:Ktos ma pomysl??
Tukan Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://www.angliki.y0.pl/ tu masz gościa który za grosze oddaje dobre auta, angliki, bez prawa rejestracji. Możesz kupić od niego na poczatek 1 sztuke, rozebrać i sprzedać na części. Napewno na tym nie stracisz. A jak Ci dobrze pójdzie to można spróbowac tak jak on, ciągnąć takie auta z angli i sprzedawać części. Troche czasochłonne ale się opłaca. Mam kumpla, który żyje z tego i ma 2x lancer, A6 wybajerzoną, saaba w cabrio i vito. Zajmuje sie głównie audi a3 ale jak się trafi cos innego w dobrej cenie to tez bierze. No tak wszystko fajnie,ale widziales ile czesci jest na allegro? jak to potem sprzedac
krg1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Wystko sie sprzeda tylko kwestia ceny i czasu, a mam pytanie czy jak kupie takiego anglika na czesci musze to gdzies zglaszac?? czy porostu rozbieram i bylo auto i niema auta :>
sołtys85 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Moze materiały biurowe. Mi ostatnio drukarki bardzo dobrze idą. Bindownice, rzutniki bajek, przezrocza. Wszystko schodzi na pniu.
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Wystko sie sprzeda tylko kwestia ceny i czasu, a mam pytanie czy jak kupie takiego anglika na czesci musze to gdzies zglaszac?? czy porostu rozbieram i bylo auto i niema auta :> Musisz - jesli chcesz robic zgodnie z prawem
Michał Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Wystko sie sprzeda tylko kwestia ceny i czasu, a mam pytanie czy jak kupie takiego anglika na czesci musze to gdzies zglaszac?? czy porostu rozbieram i bylo auto i niema auta :> Musisz - jesli chcesz robic zgodnie z prawem te bez prawa rejestracji też trzeba gdzieś zgłaszać? ps. Ykk żeby dostać #2 Member Chrom Madafaka Klab wystarczą chromowane ramki na zegary? czy musze się bardziej postarać?
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Najlepiej chrom na metry.. Wiesz.. Obwodki szyb, obwodka grilla dolnego (tylko w B5) chrom ramki na kierunki, tablice rejestracyjne, obramowki kierunkowskazow itd
Thom4s Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Najlepiej chrom na metry.. Wiesz.. Obwodki szyb, obwodka grilla dolnego (tylko w B5) chrom ramki na kierunki, tablice rejestracyjne, obramowki kierunkowskazow itd Lans na odpuście gwarantowany. Wszystkie calibry blaskiem chromu przyćmisz.
Rekomendowane odpowiedzi