rokshill Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Moja A4 1999r. B5 po lifcie, 1.8T 150 KM. Autko sobie bardzo chwalę, wcześniej jeździłem Alfa Romeo 156, wyglądało świetnie, ale niemiecka jakość to JAKOŚĆ. Alfa ten sam rocznik co Audi. Za Alfą więcej oczu się oglądało, ale w Audi czuję większy komfort, jest super. OBECNIE: - klimatronik - ori xenon - automatyczna skrzynia tip tronic - elektryczne szyby przód - radio Concert Plus - ori system aktywnych głośników (wzmacniacz+subwoofer) + zmieniarka - przyciemnione szyby - grill S4 ori - felgi 16 z nowego modelu A4, A6 - elektryczne podgrzewane lusterka - FSI - centralny zamek - domykanie szyb - instalacja gazowa (Ałłłaa) PRZYSZŁOŚCIOWO: Hmm... Kilka fotek: Galeria Moja Black A4 1.8T 150 KM
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Fajne wozidło szkoda ze bez Q :gwizdanie: tylne lampki to nie od S4 tylko nie ori poprostu
rokshill Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 lapek85: Już poprawiłem, powinno być OK.
Nowek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Fajowa jest NIe ma to jak czarniutki kolorek,co? i tez widze szybki ściemnione , jaka ściema?
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Widzę że dekielki od felg się komuś przydały Znam ten ból... Ładniutka maszynka
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No bardzo ładna, a i nacisnąć jest czym. Ładny kolorek.
miniekzgr Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ładna jest...3 razy lepsza niz alfa:)
rokshill Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Dzięki wszystkim za dobre opinie. Teraz jeszcze przyjemniej mi się jeździ ;-) Fajne wozidło szkoda ze bez Q :gwizdanie: tylne lampki to nie od S4 tylko nie ori poprostu Poprawiłem w opisie, żeby ściemy nie było ;-) Fajowa jest NIe ma to jak czarniutki kolorek,co? i tez widze szybki ściemnione , jaka ściema? Kolor jest super, wszystkie auta miałem czarne (przez przypadek), ale jestem zadowolony. Szybko się brudzą, ale za to jak się wyszoruje to można się przeglądać jak w lusterku ;-) Szyby delikatnie ściemnione, lekka mgiełka, ale efekt fajny. Widzę że dekielki od felg się komuś przydały Znam ten ból... Ładniutka maszynka Daj spokój, wandale ! Szkoda gadać. Ale zakupiłem już kolejne, poczekają do wiosny z założeniem. Ładna jest...3 razy lepsza niz alfa:) Skoro tak mówisz ;-)
sokolnh Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ładna, o której robiłes te zdjęcia że na moście nie tyło żadnych turystów ?
Gość Mr. Axe Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Furka konkretna...Gratulacje.....
Gobi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ładne ,ładne Ja bym tam chromu nie wrzucał,ale dlatego że nie lubię go...
PiterA4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 fajne audi kolego ale ta alfa niepsuj tego forum
Gość Mr. Axe Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ale ta alfa niepsuj tego forum Kolego Alfa nie taka straszna jak je malują Sorki za OT
clericgrammaton Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ładna niunia, ale ta alfa to nieporozumienie...dobrze zrobiles, ze zmieniles...
ykk Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Grill z logo + tylne lampy = tandeta Reszta ok
rokshill Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 ładna, o której robiłes te zdjęcia że na moście nie tyło żadnych turystów ? Nie pamiętam, strzelam, że coś koło południa. Ale ostatnio zamknęli już całkiem mosty na ruch samochodów, mają zrobić deptak, więc zdjęcia bardzo wartościowe Ładne ,ładne Ja bym tam chromu nie wrzucał,ale dlatego że nie lubię go... No ja jeszcze gryzę się z myślami, zobaczę czy będę zmieniał na chrom.. ale ta alfa niepsuj tego forum Kolego Alfa nie taka straszna jak je malują Sorki za OT Jakieś doświadczenia z alfami ? Grill z logo + tylne lampy = tandeta Reszta ok Grill z logo ? Dlaczego tandeta ? To jest grill od S4. A lampy zmieniłem na takie, bo chciałem inne niż oryginał, a nie chciałem tych śmiesznych z diodami itp. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi