Siwy Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Panowie wycieraczki z ponizszego zdjecia to nie sa aero??? Mam takie wycieraczki jak na zdjeciu, zle zbieraja juz i chce je wymienic. Czy mozna do nich dokupic same gumy (jesli tak to gdzie)???
Wihajster Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Panowie wycieraczki z ponizszego zdjecia to nie sa aero??? Mam takie wycieraczki jak na zdjeciu, zle zbieraja juz i chce je wymienic. Czy mozna do nich dokupic same gumy (jesli tak to gdzie)??? nie...to nie aero
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Gumki kupisz w sklepie motoryzacyjnym.Nowe pióra Valeo to koszt ok.100zł.Ich oznaczenie to VM211
rav Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam W InterCars podobno coś takiego można dostać. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t44582.0.html;highlight=wycieraczek ____________________ Pozdrawiam Rafał
Siwy Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Bylem dzis w sklepie z czesciami skody i zauważyłem wycieraczki aero. Wiec pytam sie sprzedajacego czy maja takie wycieraczki do a4 -> gosc mowi ze tak -> to ja sie pytam ile kosztuja -> on mowi ze 110-120zl -> to ja takie oczy . Mowil tez ze same wklady maja po 35zl. Ale skoro mam takie wycieraczki jak na zdjeciu powyzej to pewnie nie bedzie sie dalo podpiac samych wkladow zeby nie wymieniac pior???
fly07 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Bylem dzis w sklepie z czesciami skody i zauważyłem wycieraczki aero. Wiec pytam sie sprzedajacego czy maja takie wycieraczki do a4 -> gosc mowi ze tak -> to ja sie pytam ile kosztuja -> on mowi ze 110-120zl -> to ja takie oczy . Mowil tez ze same wklady maja po 35zl. Ale skoro mam takie wycieraczki jak na zdjeciu powyzej to pewnie nie bedzie sie dalo podpiac samych wkladow zeby nie wymieniac pior??? Jeżeli wymiana to całego kompletu - ramię + pióro, inaczej nie pasuje /coś z aero lub do/. Warto jednak w to zainwestować.
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 takie wycieraczki http://moto.allegro.pl/item784476209_audi_a4_01_08r_wycieraczki_piora_ramiona_aero.html
julo23 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ktoś mi mówił ze same pióra do aero były w Tesco po 30zł Trzeba sprawdzić :gwizdanie:
rav Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ktoś mi mówił ze same pióra do aero były w Tesco po 30zł Trzeba sprawdzić :gwizdanie: Ciekawe jak z ich jakością :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Ktoś mi mówił ze same pióra do aero były w Tesco po 30zł Trzeba sprawdzić :gwizdanie: Jezeli to nie Valeo to nawet szkoda paliwa na dojazd do Tesco.
Wąski Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Ktoś mi mówił ze same pióra do aero były w Tesco po 30zł Trzeba sprawdzić :gwizdanie: Jezeli to nie Valeo to nawet szkoda paliwa na dojazd do Tesco. każdy kupuje co chce
Rekomendowane odpowiedzi