Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ryba w tym sezonie musimy się razem w końcu wubrać
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 gdzie musimy sie wybrac? :drunk: na jeziorko. :gwizdanie:
kozak_patryk Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Więc tak byłem i płotka skubała nie ziemsko ale tylko na ochotkę a murmyszka miała nazwe dyskoteka polecał w wędkarskim jednak miał racjeale pierxole wole ciasto czy cucie no bo ochotka spada po braniach co polecacie na płotkę
ryba85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 a na białego nie prubowałes? :naughty:ja to bardziej za okoniem sie chce ustawic.
fayera Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Więc tak byłem i płotka skubała nie ziemsko ale tylko na ochotkę a murmyszka miała nazwe dyskoteka polecał w wędkarskim jednak miał racjeale pierxole wole ciasto czy cucie no bo ochotka spada po braniach co polecacie na płotkę spróbuj na pinkę
kozak_patryk Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 na białego :hi:w ogóle bo to drobnica taka małą ale jutro prawdopodobnie pojadę gdzieś gdzie są większe rybki
ryba85 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ja własnie wróciłem z jeziorka.probowałem na białego ale nawet 1 brania nie było. :gwizdanie:
kozak_patryk Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Jutro rano wale na rybki daleko bo dobrą godzinę a waha droga ale damy rade... :hi: na murmychę i spławik później zdam relacje....
kozak_patryk Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 No to czas wyruszać a zimno strasznie....
patryk10015 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam interesowało by kogoś może kupno sprzętu wędkarskiego?
patryk10015 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wiesz jak się interesowałem tym to kupowałem sporo rzeczy a teraz to mi wszystko zostało i sprzedaje najpierw cały osprzęt wędkarski a na koniec wędki [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:51_________________________________________________najlepiej napisz mi pw co by cie interesowało a ja ci podam ceny i nazwy bo naprawde mam ogrom tego i zbyt dużo czasu by się zeszło na opisanie
ryba85 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 kolego napisz chociarz cy masz cos ze sprzetu karpiowego?spinning,muchowy?bo tez bym moze co wziął.
patryk10015 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wędki i kołowrotki sprzedaje na końcu a jeśli chodzi o osprzęt to napewno coś się znajdzie tylko napisz co cię interesuje
kozak_patryk Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Wróciłem kicha że szkoda gadać 0 brań aż chore :wallbash: :wallbash:.. Miałem atrakcje jak facet na zakręcie jechał prosto i wjechał w rów .....Miał szczęście bo miał tylko małe wgięcie na błotniku....
tomekkk83 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 witam kolegow ja dzis pochodzilem po jeziorku bez sprzetu popytalem i nic nie bralo jeszcze troszke i zacznie sie sezon na liny kto lubi je lowic lapka w gore
Rekomendowane odpowiedzi