patryk10015 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 mam praktycznie wszystko co tylko byś chciał bo jak tym hobby sie zaimowalem to kupowałem żeby niczego mi nie zabrakło. Jak coś byś chciał za dobre pieniądze kupić to pisz pw co cię interesuje a ja bede pisal co mam tylko zawsze w weekndy bo wtedy jestem w rodzinnym domu i tam mam cały sprzęt
Cris Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 daj wszytko i pstryknij fotke i już :gwizdanie:
patryk10015 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 że zdjęciem to nie bardzo mam jak zrobić a telefonem to słabo wyjdzie ale dam liste ogolna co mam: haczyki różne firmy i rodzaje, kotwice, ciężarki na grunt różne wielkości, spławiki, świetliki, żyłki, koszyczki, stopery, twistery, woblery, haki do twisterow z glowka olowiową, ciężarki do spławików, rurki do koszyczka zakładane na żyłkę, kilka srodkow w pudelkach tych zapachowych, muchy, gumki do mocowania spławikow na żyłce, przepony i te zielone i te wolframowe cienkie różne długości, i haki te wielkie takie itp
patryk10015 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jeden jest siweida rozmiar 70mm waga 7g numer tego woblera to 33190701 a inne to podaj tel to ci mms zdjecie podesle bo to jakieś zwykłe i mam je luzem i nie moge firmy sprawdzić woblery mam tylko 4
kozak_patryk Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 jak tam koledzy efekty ...poszukuje dobrego jeziora na pomorzu
akwarium Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 witam chetnie wetkuje aktualnie przebywam w atenach jezdze na tutejsze jeziora na karpie karasie sumy ale niema jak w polsce w bieszczadach na solinie to dopiero sandacze i szczupaki pozdrawiam
piterdzg Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam !!ja też wędkuje ale krótko bo od 2 lat nie mam żadnych rekordów ale sporcik fajny i można odpocząc ;)poz
terrorbps Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 witam wędkarzy,ja też wędkuje ale w tamtym sezonie przestawiłem się na typowe karpiarstwo,wcześniej łapałem spławikowo i na koszyk,troche spinningu,ale teraz tylko karp i amur,czasami jeszcze pojade do nysy na jezioro na ładnego leszcza,a co do karty to właśnie musze opłacić ale w tamtym roku opłata 180zł,pozdrawiam
patryk10015 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 jak ktoś chce zdjęcia ale tylko części asortymentu jaki mam to pisać pw z mailem będe podsyłał odrazu mówie że te zdjęcia ukazują nie cały sprzęt bo nie mialem czasu zrobienia zdjęć całego sprzetu
KIKO80 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 z 5 razy bylem na rybach w tamtym roku.na tyle mialem czasu sprzet kurzy sie w garzzu
kozak_patryk Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ja na maj czekam jest tu ktoś z pomorskiego
terrorbps Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 z 5 razy bylem na rybach w tamtym roku.na tyle mialem czasu sprzet kurzy sie w garzzu no to lepiej nie opłacać,zawsze sinko na mody:)a w razie wu,...szybkie nogi:)mnie tylko raz kontrolowali i to jeszcze na jeziorze nyskim i to w nocy!
Rekomendowane odpowiedzi