Opublikowano 9 Stycznia 201016 l Autor Rezałem - prosta sprawa. Zaraz wrzucę parę fotek i napisze co nieco na ten temat w warsztacie - http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20727.0.html;highlight=kratek. Wrzuciłem parę fotek więc zapraszam do lektury i później zabawy... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 22:14_________________________________________________Wreszcie udało mi się zrobić coś grubszego w moim autku więc później wrzucę fotki i się pochwalę. [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 10:11_________________________________________________No i przyszła pora na RNSE... :notworthy: ORI panel klimatronika pod 2DIN bez cięć itp. :naughty: Jeszcze tylko muszę podłączyć zmieniarkę bo coś nie chce hulać...
Opublikowano 9 Stycznia 201016 l [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 22:56_________________________________________________rachoda jest.......co nie
Opublikowano 9 Stycznia 201016 l Autor [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 22:56_________________________________________________rachoda jest.......co nie Jeździłem dziś cały dzień...
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Autor gratki sary ..... wreszcie RNS super sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Noooo!!! Jakbym nie musiał pójść do pracy to bym jeszcze pojeździł gdzieś po okolicy...
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l mi się dziś śniło, że miałęm u siebie w b5 takie coś ale jednak sen dotyczył Twojego b7
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l mi się dziś śniło, że miałęm u siebie w b5 takie coś ale jednak sen dotyczył Twojego b7 fajnie to wygląda
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Autor mi się dziś śniło, że miałęm u siebie w b5 takie coś ale jednak sen dotyczył Twojego b7 Miszka jak będę na spocie to się karniesz... Ekstra - a masz mapy :?: :gwizdanie: No pewnie i to nawet ORI... :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l mi się dziś śniło, że miałęm u siebie w b5 takie coś ale jednak sen dotyczył Twojego b7 Miszka jak będę na spocie to się karniesz... Ekstra - a masz mapy :?: :gwizdanie: No pewnie i to nawet ORI... :gwizdanie: A to luz
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Autor mi się dziś śniło, że miałęm u siebie w b5 takie coś ale jednak sen dotyczył Twojego b7 Miszka jak będę na spocie to się karniesz... Ekstra - a masz mapy :?: :gwizdanie: No pewnie i to nawet ORI... :gwizdanie: A to luz :wink4:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Do tego RNS-E potrzeba teraz kiery multi... bedzie wygodniej, no i bedzie wygladac :gwizdanie:
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Autor Dobrze prawicie koledzy! Kiera już była ale okazało się, że brak taśmy i czekam teraz na kompletną kierę MF w skórce... :gwizdanie:
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Autor taśma do mufu ok 80 zł w ASO ładna furka, mody w dobrym kierunku No zgadza się ale miałem kierę bez poduchy i kolor tej mojej poduchu znacznie różnił się od kiery i kiepsko to wyglądało. [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 09:57_________________________________________________Zapominałem się Panowie jeszcze pochwalić nowymi dywanikami ORI AUDI A4... :kox: Dopisane już do listy modów. Sprawują się nienagannie!
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Mody w odpowiednim kierunku i środeczek od razu staje się przyjemniejszy dla użytkownika tylko tak dalej
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Autor Mody w odpowiednim kierunku i środeczek od razu staje się przyjemniejszy dla użytkownika tylko tak dalej A jak się zalogowałem to wogóle nie myślałem modach... Ale jak tu nie modzić!? :kox: