Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurde mam sentymet do B7 :D mój tata ma ostatnie wydanie B7 tylko s-line, z pakietem rs, 2.0TDI seryjne 170ps było, dorypał jej duży intel turbo, wtryski, wirus ma ponad 263ps jak przyjedzie z zagranicy to wstawię foto:decayed: wyposażenie ful wszystko co tylko może być, wiadomo ze szwajcarii, daszek 4 wydechy z dokładką, kompletnie inna niż normalna b7 :) ale ta twoja też bardzo ładna, ile ma kucyków?:wink:

Nie mam pytań :decayed: czekam na foty, wykresy z hamowni :decayed::grin:

:doh::decayed:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurde mam sentymet do B7 :D mój tata ma ostatnie wydanie B7 tylko s-line, z pakietem rs, 2.0TDI seryjne 170ps było, dorypał jej duży intel turbo, wtryski, wirus ma ponad 263ps jak przyjedzie z zagranicy to wstawię foto:decayed: wyposażenie ful wszystko co tylko może być, wiadomo ze szwajcarii, daszek 4 wydechy z dokładką, kompletnie inna niż normalna b7 :) ale ta twoja też bardzo ładna, ile ma kucyków?:wink:

:doh::decayed:

no co ????????????????

jak w fał tehu program to może być prawda ....tam nie robią lipy :kox::naughty::kox::naughty::kox::naughty::kox::naughty:

............

:sarcastic:

:laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:

Opublikowano

Intel turbo to nowy procesor od Intela :decayed:

Chopie, to nie pakiet tylko modzony, dwóch albo i 5 innych aut

tapatalk

Opublikowano
Mitshi wcale nie stoi nic na przeszkodzie żebyś Ty miał taki setup. :wink4: Tak jak pisałem, nie będzie póki co większej gleby i to koło, które czeka na założenie będzie kołem na ten sezon. Koniec, kropka. :cool::decayed:

:brawo:ładne to koło :naughty: Marcin ma na b6 i robi robotę a tu aż strach pomyśleć :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Opona 235/35

Naciąg jak naciąg :decayed:

naciag jest idealny:decayed:

:wink4:
CooL :gicior:
Pięknie Grzegorz :thumbup1:

Właśnie zobaczyłem ile pracy włożyłeś w to auto i wielki szacun :notworthy:

A naciąg jest ok- jak dla mnie to już max.

:hi:
Mitshi wcale nie stoi nic na przeszkodzie żebyś Ty miał taki setup. :wink4: Tak jak pisałem, nie będzie póki co większej gleby i to koło, które czeka na założenie będzie kołem na ten sezon. Koniec, kropka. :cool::decayed:

:brawo:ładne to koło :naughty: Marcin ma na b6 i robi robotę a tu aż strach pomyśleć :decayed:

Strach się bać. :wink4::decayed:

Dzisiaj już była przymiarka... Wg mnie jest elegansio. :embarrassed::wink4::banan::kox: Sorki za jakość fotki. :wink4:

2f5eafaca5948221.jpg

2287423fd63cab90.jpg

39119b0833a7c87c.jpg

Myślę, że ten dystans który mam w tej chwili (12mm na stronę, tył) wystarczy... :mysli: Co myślicie? :hi:

Opublikowano

Felga prezentuje się zacnie :kox: Powiedz mi teraz masz u siebie H&R -35 ?? I jak wrażenia jazdy na takim profilu opony?

Opublikowano

Zacnie zacnie :slina::slina: :kox:

Opublikowano

pięknie siedzi to koło u ciebie, czyli teraz wyszło et 32 więc super, grubszego nie trzeba bo może przycierać

Opublikowano

:kox::kox::kox::kox:

2f5eafaca5948221.jpg

Opublikowano
Opona 235/35

Naciąg jak naciąg :decayed:

naciag jest idealny:decayed:

:wink4:
CooL :gicior:
Pięknie Grzegorz :thumbup1:

Właśnie zobaczyłem ile pracy włożyłeś w to auto i wielki szacun :notworthy:

A naciąg jest ok- jak dla mnie to już max.

:hi:

Strach się bać. :wink4::decayed:

Dzisiaj już była przymiarka... Wg mnie jest elegansio. :embarrassed::wink4::banan::kox: Sorki za jakość fotki. :wink4:

http://images10.fotosik.pl/3409/2f5eafaca5948221.jpg

http://images10.fotosik.pl/3409/2287423fd63cab90.jpg

http://images10.fotosik.pl/3409/39119b0833a7c87c.jpg

Myślę, że ten dystans który mam w tej chwili (12mm na stronę, tył) wystarczy... :mysli: Co myślicie? :hi:

Jakie masz ET?
Opublikowano

No Akjam, ładnie...:wink:

Nareszcie męski rozmiar:decayed:

Opublikowano

super :wink:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
Felga prezentuje się zacnie :kox: Powiedz mi teraz masz u siebie H&R -35 ?? I jak wrażenia jazdy na takim profilu opony?

Cycu on tylko przymiarkę zrobił...

Opublikowano

No pięknie wyszło :kox:

Opublikowano

za***iście wyszlo. :kox:

Opublikowano

Cycu on tylko przymiarkę zrobił...

Miałem dopisać, że dużo km nie przejechał i pewnie na to pytanie nie odpowie, ale jakoś nie dopisałem :decayed:

Opublikowano

masz gdzies lepsze fotki tego naciagu dunlopa sport maxx ? fajnie sie naciagła na 9 j ? bo chce takie załozyc na 10.5

Opublikowano
  • Autor

Już się nie mogę doczekać wiosny żeby wrzucić to koło na sezon. :kox:

ET 44 i dystans 12mm na koło. :wink4: Fotek naciągu nie mam więcej ale mogę pstryknąć. Co do naciągania to nie wiem bo kupiłem komplet z gumą już na feldze. :wink4: