akjam Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz Jutro odbieram autko i też mam nadzieję, że wymiana termostatu pomoże. Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz grzebałeś w furce Andrzeja ...?????!!!! on o tym wie ??? sorki Grzegorza za ot Spoko luz ale żeby mi to było ostatni raz. A wracając do termostatu to zaraz po jeździe próbnej dam znać czy jest OK żeby nie było.
oprych Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 jest jeden drobiazg którego nie masz pomijając Q i 3.0 Szyber
akjam Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 No i szyberdachu nie będzie. Za to już podłączone webasto. Dzięki Kuba! Jeszcze w tym albo w przyszłym tygodniu serwis, rozrząd i może coś jeszcze się znajdzie.
srb38vx Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ty masz zdrowie czego jeszcze brakuje w tym aucie
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 No trochę się porobiło i może jeszcze będzie się działo... Dzięki Panowie za miłe słowo. Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz No u mnie też pomogło i wszystko jest git z temperaturą. Osiąga 90 stopni i nie zmniejsza się przy jakimś postoju czy podobnej sytuacji.
wladi Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 No i elegancko to mnie też czeka taka operacja:wink:
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 No to nie ma na co czekać Wladi. Masz webasto Thermo Top czy Eberspacher? Ty masz zdrowie czego jeszcze brakuje w tym aucie Jest parę spraw... np. Układ kontroli Ciśnienia w oponach. Może to? Kto wie. Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę...
wladi Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam Thermo ale za jakieś 3 tyg dopiero montaż w sam raz na wiosne:grin:
Siergiej12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 No to nie ma na co czekać Wladi. Masz webasto Thermo Top czy Eberspacher?Ty masz zdrowie czego jeszcze brakuje w tym aucie Jest parę spraw... np. Ciśnienie w oponach. Może to? Kto wie. Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę... Ciśnienie w oponach to fajny mod i nie ma przy nim za dużo roboty , mi to Bartuś bardzo szybko i sprawnie ogarnął i wszystko śmiga co prawda przez cały okres użytkowania letniego ciśnienie w kołach mi nie zeszło ale wiadomo jak to jest nie trzeba się już martwić i latać co chwile i sprawdzać także śmiało Akjam sobie to wkładaj
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak to mówią lepiej późno na wcale. Działaj, działaj. No i jakby kos widział ten komplet do układu ciśnienia... ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- No to nie ma na co czekać Wladi. Masz webasto Thermo Top czy Eberspacher?Ty masz zdrowie czego jeszcze brakuje w tym aucie Jest parę spraw... np. Ciśnienie w oponach. Może to? Kto wie. Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę... Ciśnienie w oponach to fajny mod i nie ma przy nim za dużo roboty , mi to Bartuś bardzo szybko i sprawnie ogarnął i wszystko śmiga co prawda przez cały okres użytkowania letniego ciśnienie w kołach mi nie zeszło ale wiadomo jak to jest nie trzeba się już martwić i latać co chwile i sprawdzać także śmiało Akjam sobie to wkładaj No proszę... Także tego co się będę powtarzał.... Jakby kto widział...
mAti_brd Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 piękna metamorfoza :hi:Laleczka:thumbup1: można się posiłkować?
tomekxp2 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Dużo pracy, super efekt, jest co podziwiać, orientacyjnie ile Ci to czasu zabrało i ile środków pochłonęło mniej więcej ?
akjam Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 piękna metamorfoza :hi:Laleczka:thumbup1:można się posiłkować? No pewnie, że można. Dużo pracy, super efekt, jest co podziwiać, orientacyjnie ile Ci to czasu zabrało i ile środków pochłonęło mniej więcej ?:hi:Efekt też mnie cieszy a środków się nie liczy.
Rabbi Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 auto dorezane pięknie.....a ostatni mod - webasto super sprawa
seves Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Webasto?!?!? Akjam nie chcę nic gadać ale faktycznie nie zostało Ci już wiele opcji do rezania
Rekomendowane odpowiedzi