Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byle się auta pozbył :facepalm::polew:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz :decayed:

Jutro odbieram autko i też mam nadzieję, że wymiana termostatu pomoże.:wink:

Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz :decayed:

grzebałeś w furce Andrzeja ...?????!!!! on o tym wie ??? :shock3:

sorki Grzegorza za ot :whistling::wink:

Spoko luz ale żeby mi to było ostatni raz. :decayed:

A wracając do termostatu to zaraz po jeździe próbnej dam znać czy jest OK żeby nie było.:naughty:

Opublikowano

jest jeden drobiazg którego nie masz pomijając Q i 3.0

Szyber :polew:

Opublikowano
  • Autor

No i szyberdachu nie będzie. :guma:

Za to już podłączone webasto. :kox::banan: Dzięki Kuba! :hi::wink:

8745afbfb6ab09de.jpg

a80cd2dafae95408.jpg

Jeszcze w tym albo w przyszłym tygodniu serwis, rozrząd i może coś jeszcze się znajdzie. :wink4:

Opublikowano

Ty masz zdrowie :decayed: czego jeszcze brakuje w tym aucie :whistling::eusathink::thumbup1:

Opublikowano
:kox::kox::kox::kox:
Opublikowano

kosa :slina::shock3:

Opublikowano

Ales poszedl z modami ;)

Opublikowano
  • Autor

No trochę się porobiło i może jeszcze będzie się działo... :wink: Dzięki Panowie za miłe słowo.:hi:

No u mnie też pomogło i wszystko jest git z temperaturą. Osiąga 90 stopni i nie zmniejsza się przy jakimś postoju czy podobnej sytuacji. :wink:

Opublikowano

No i elegancko to mnie też czeka taka operacja:wink:

Opublikowano
  • Autor

No to nie ma na co czekać Wladi. :wink: Masz webasto Thermo Top czy Eberspacher?

Ty masz zdrowie :decayed: czego jeszcze brakuje w tym aucie :whistling::eusathink::thumbup1:
Jest parę spraw...:naughty::whistling::mysli: np. Układ kontroli Ciśnienia w oponach. :kox: Może to? Kto wie. :wink: Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę... :whistling:
Opublikowano

Mam Thermo ale za jakieś 3 tyg dopiero montaż w sam raz na wiosne:grin:

Opublikowano
No to nie ma na co czekać Wladi. :wink: Masz webasto Thermo Top czy Eberspacher?
Jest parę spraw...:naughty::whistling::mysli: np. Ciśnienie w oponach. :kox: Może to? Kto wie. :wink: Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę... :whistling:

Ciśnienie w oponach to fajny mod i nie ma przy nim za dużo roboty , mi to Bartuś bardzo szybko i sprawnie ogarnął i wszystko śmiga :naughty: co prawda przez cały okres użytkowania letniego ciśnienie w kołach mi nie zeszło ale wiadomo jak to jest nie trzeba się już martwić i latać co chwile i sprawdzać także śmiało Akjam sobie to wkładaj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak to mówią lepiej późno na wcale. :wink::decayed: Działaj, działaj.

No i jakby kos widział ten komplet do układu ciśnienia...:naughty::whistling:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Jest parę spraw...:naughty::whistling::mysli: np. Ciśnienie w oponach. :kox: Może to? Kto wie. :wink: Jakby gdzie Kto widział komplet to dajcie znać, może się skuszę... :whistling:

Ciśnienie w oponach to fajny mod i nie ma przy nim za dużo roboty , mi to Bartuś bardzo szybko i sprawnie ogarnął i wszystko śmiga :naughty: co prawda przez cały okres użytkowania letniego ciśnienie w kołach mi nie zeszło ale wiadomo jak to jest nie trzeba się już martwić i latać co chwile i sprawdzać także śmiało Akjam sobie to wkładaj :decayed:

No proszę...:kox: Także tego co się będę powtarzał.... Jakby kto widział...:decayed:

Opublikowano

piękna metamorfoza :hi:Laleczka:thumbup1:

można się posiłkować? :whistling:

Opublikowano

Dużo pracy, super efekt, jest co podziwiać, orientacyjnie ile Ci to czasu zabrało i ile środków pochłonęło mniej więcej :) ?

Opublikowano
  • Autor
piękna metamorfoza :hi:Laleczka:thumbup1:

można się posiłkować? :whistling:

:hi: No pewnie, że można. :good:
Dużo pracy, super efekt, jest co podziwiać, orientacyjnie ile Ci to czasu zabrało i ile środków pochłonęło mniej więcej :) ?
:hi:Efekt też mnie cieszy a środków się nie liczy. :cool::wink:
Opublikowano

auto dorezane pięknie.....a ostatni mod - webasto super sprawa :thumbup1:

Opublikowano

Webasto?!?!?

Akjam nie chcę nic gadać ale faktycznie nie zostało Ci już wiele opcji do rezania :grin:

Opublikowano

Podgrzewana przednia szyba