Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dystansik 12mm na tylne koła i masz taką samą odległość od krawędzi nadkola jak z przodu :wink4:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie tak mi się wydaje ale pewności nie mam. :mysli: Gdyby było ET43 to jaki dystansik do tego? Przy obniżeniu -30mm ewentualnie -35mm?

No to dystansik 12mm na tylne koła i masz taką samą odległość od krawędzi nadkola jak z przodu :wink4:

:good:
Opublikowano

Ja mam 17 s-line felgi ET45 i spece z forum polecaja 12mm na tyl.

Opublikowano

Ja mam 17 s-line felgi ET45 i spece z forum polecaja 12mm na tyl.

Hm... 18ki mają ET chyba 43 - więc różnica jest 2... To niewiele i może 12ka jest OKi. Wrzuć jakąś fotkę jak możesz? :wink4:
Opublikowano

Nie wstawialem jeszcze nic, ale zerknij na Bart_S on w swojej B6 ma wstawione wlasnie 12 <- i fele chyba 19 z ET43, no i obnizenie 1BV/1BE to o czym ty wspominasz.

Opublikowano

No 12ka będzie chyba git... :guma::wink4:

Opublikowano

O matko. Bart-S dystans 12mm? 15 + 17 z pierscieniami centrujacymi ode mnie. Nie kupisz 12 z pierscieniem = bez niego beda bic kola.

Opublikowano

u mnie masz podgląd :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 23:10_________________________________________________Flyer ja mam 12mm z pierścieniem centrującym.

Opublikowano

O matko. Bart-S dystans 12mm? 15 + 17 z pierscieniami centrujacymi ode mnie. Nie kupisz 12 z pierscieniem = bez niego beda bic kola.

To może wrzucić coś więcej niż 12? :mysli:

u mnie masz podgląd :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 23:10_________________________________________________Flyer ja mam 12mm z pierścieniem centrującym.

Napisałem do nich zapytanie o te dystanse i czekam na info H4mm3R. Dzięki!:good: :gwizdanie:
Opublikowano

ciekawi mnie ten dystans 12mm z pierscieniem... bo nigdy nie widzialem takiego w sprzedazy.

przeciez 12mm to ma wlasnie piasta.

masz taki 12mm z przodu? w sensie na osi napedzajacej.

Opublikowano

ja mialem zamawione 12mm dystanse z piercieniami ale niemcy sie z tego wycofali...

Opublikowano

to sa z pierscieniem + przykrecane do piasty chyba... wiec pewnie z 20mm

Opublikowano

zaraz po numerze serii jest napisana cyfra 12 wiec chyba 12?? :gwizdanie:

last foto

Opublikowano

wrozysz z fusow :decayed: nie widzialem mniejszych przykrecanych do piasty dystansow jak 20mm :)

Opublikowano

ciekawi mnie ten dystans 12mm z pierscieniem... bo nigdy nie widzialem takiego w sprzedazy.

przeciez 12mm to ma wlasnie piasta.

masz taki 12mm z przodu? w sensie na osi napedzajacej.

Z tyłu takie mam i sobie chwalę :wink4:

Foto: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=57616.msg1588162#msg1588162

Opublikowano

no ale to są 20stki? Jakie masz ET felgi?[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 09:49_________________________________________________a nie. to są 12?

Opublikowano

o widzisz... fajne dystansiki, H&R na pewno nie zrobil gowna.

chetnie bym cos takiego przetestowal :naughty:

Opublikowano

o widzisz... fajne dystansiki, H&R na pewno nie zrobil gowna.

chetnie bym cos takiego przetestowal :naughty:

Może Ci zamówić? Jak tylko dostanę odpowiedź czy jeszcze takie są to dam znać. :good:
Opublikowano

Chetnie kupie 4 szt. takie na przyszly sezon - ale najpierw chetnie bym zalozyl takie dla testu... moze znajde kogos w Wawie kto takie ma.