nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mi też tej linii nie kazano rysować... wyglada na to ze kazdy nauczyciel rysunku uczy po swojemu... a nawet jak narysujesz dobrze to i tak sie zawsze do czegos przyczepia... np ze "ten" wymiar powinien byc "tu" choc i tak nic to na rysunku nie zmieni
efcio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam dziewczyny jednak poprzedni rysunek okazał sie dobry :> mam nastepny do zrobienia i licze na pomoc dodam, ze chodzi o zrobienie przekroju http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cacd11bbe1dc4abe.html Z gory dziekuje
KOval81 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja mam nadzieję, że Ty babo nie zarabiasz na wiedzy forumowiczów :gwizdanie:
efcio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 a w jakis sposob?? moja dziewczyna mi placi>? nie jestem na tym forum od wczoraj tylko kolo 1,5 roku wiec nawet bym nie smial... Jesli ja cos wiem to tez staram sie pomagac innym kolegom z forum...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam dziewczyny jednak poprzedni rysunek okazał sie dobry :> mam nastepny do zrobienia i licze na pomoc dodam, ze chodzi o zrobienie przekroju http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cacd11bbe1dc4abe.html Z gory dziekuje to jest ta sama bryla co ostatnio :gwizdanie: jeszcze raz narysowac?
efcio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 nike21 czyli to jest ten, ktory dales z tej strony internetowej?? Pytam bo wczesniej byl robiony troche inaczej. Ten rysunek, ktory ty dales ma te koleczka dobrze tylko ze jest prostokatem a ten moj jest po skosie z lewej
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cacd11bbe1dc4abe.html jesli nie masz wiecej zadnych wytycznych co do tej bryly to ja to widze tak:
efcio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 aaa i teraz wszystko jasne dzieki ci nike21 :hi:
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 aaa i teraz wszystko jasne dzieki ci nike21 :hi: spox
aramis Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 A mi na tym przekroju brakuje jeszcze widoku kołnierza. ja bym to tak widział, ale moge się mylić.
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a skad wiesz, ze to jest kołnierz a nie ścięcie? nie bylo jasno okreslone zreszta kolega adadur juz napisal ze jest to jedna z pewnie stu interpretacji dlatego napisalem wczesniej, ze jesli co do tej bryly nie ma wiecej wytycznych to ja to widze wlasnie tak PS. jesli tam jest kolnierz to faktycznie Twoja wersja jest poprawna
KOval81 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja mam nadzieję, że Ty babo nie zarabiasz na wiedzy forumowiczów :gwizdanie: efcio - to taki żart był, jeśli nie załapałeś
efcio Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 panowie wersja bez kolnierza dostala 5 :decayed: ale spokojnie cos obilo mi sie o usszy, ze tym razem jakies wymiarowanie jest do zrobienie :gwizdanie: pozdrawiam
adadur Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a skad wiesz, ze to jest kołnierz a nie ścięcie? nie bylo jasno okreslone zreszta kolega adadur juz napisal ze jest to jedna z pewnie stu interpretacji dlatego napisalem wczesniej, ze jesli co do tej bryly nie ma wiecej wytycznych to ja to widze wlasnie tak PS. jesli tam jest kolnierz to faktycznie Twoja wersja jest poprawna każdy ma swoją wizję panowie wersja bez kolnierza dostala 5 :decayed: ale spokojnie cos obilo mi sie o usszy, ze tym razem jakies wymiarowanie jest do zrobienie :gwizdanie: pozdrawiam Dawaj bo jakieś nudy... obstawiam że będzie wałeczek do zwymiarowania
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 adadur jak Cie biorą takie nudy to proszę bardzo trzeba zrobić przekrój i zwymiarować
aramis Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 adadur jak Cie biorą takie nudy to proszę bardzo trzeba zrobić przekrój i zwymiarować A bryłę 3D też chcesz ?? :gwizdanie: Będą jakieś nagrody??
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 moze i być w 2 jak i w 3 D hmm..nagroda trzeba bedzie pomyslec na tym :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie wiem o co chodzi z ta przerywana linia... jesli jest to niewidoczna krawedz to prosze
aramis Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie wiem o co chodzi z ta przerywana linia... jesli jest to niewidoczna krawedz to prosze Noo Ja bym jeszcze dorzucił kilka wymiarów w widoku głównym. No ale czepiam się.
Rekomendowane odpowiedzi