malik Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Chciałbym niniejszym zaprezentować moją "skarbonkę"oraz poczynione w niej modyfikacje. Ciekawsze elementy wyposażenia fabrycznego: - Reflektory Xenonowe - Nawigacja Navi Plus DX + Bose + zmieniarka CD - Podgrzewane sportowe fotele z elektryczną regulacją wsparcia odcinka lędźwiowego - Oryginalna instalacja Webasto kontrolowana z poziomu komputera oraz zdalnie - Tempomat - Parktronik (tył) - Trójramienna, skórzana kierownica - Pakiet oświetlenie Dokonane modyfikacje (lista zawiera linki do fotostory): - Felgi MAM Nuvolari 18" + dystanse (F 15mm, R 17mm). - Wymiana środkowego tunelu na wersję pozbawioną uchwytu telefonicznego - Przyciemnione szybki. Tył 60%, przód 30%. - Nawigacja satelitarna RNS-E - Oryginalne listwy drzwiowe S4 - Satynowe lusterka "ala" S4 - Plastiki polakierowane na kolor nadwozia - Tylna dokładka w wersji z wyjściem na dwie rury i modyfikacja wydechu (standardowo były dwie rury zagięte w dół). - Dokładka s-line (Ultrasport) do przedniego zderzaka - Dekoracyjne listwy wewnętrzne s-line (szczotkowane aluminium) - Obniżenie zawieszenia - Sprężyny Weitec -30mm - Zmiana Xenonów na BiXenony - Wymiana ramion wycieraczek na wersję montowaną po 2004 r, tzw. Aero Wipers - Delikatny virus - Wykres poniżej - Oryginalny tuner TV + odblokowane Video In motion - DVD + adapter AV sterowany z poziomu nawigacji i kierownicy wielofunkcyjnej - Przednie postojówki LED wraz z rezystorkami - Tylnie lampy LED - Satynowe relingi - Kierownica wielofunkcyjna od Audi R8/TT - Oryginalny interface Bluetooth - Skórzane fotele s-line Więcej modów nie będzie. Autko jest obecnie na sprzedaż ponieważ kupiłem coś takiego [br]Zainteresowanych kupnem poniższego autka zapraszam na PW. [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br]
Szewczenko7 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 bardzo ladny avancik :smiley:fele miodzio
alvaro Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 ładny avancik ale felunek to trochę mały...
rafalekx Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Ooooo ślicznotka i z klekocikiem! Ideał, taka jak być powinna
Gość spedyt Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Ładny avancik, fajne felgi Super wydech!
alvaro Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 malik jak zrobiłeś wydechy ?? same końcówki przespawane czy wydechy jakieś inne ??
Gość Goodspit Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Piękna a felgi wprost cudowne Miodzio avancik
malik Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Opublikowano 17 Maja 2007 malik jak zrobiłeś wydechy ?? same końcówki przespawane czy wydechy jakieś inne ?? Przyspawane same końcówki. Koszt 240PLN (dwie końcówki po 85PLN/szt i robocizna 70PLN) półtorej godziny roboty. Oryginalne tłumiki były w doskonałym stanie i standardowo wyprowadzone po obydwu stronach (jak to w V6). Tylko te "dieslowskie", zagięte w dół końcówki i zabudowany zderzak mi nie pasowały. Daltego wymieniłem. Chyba prezentuje się całkiem nieźle. malik
T-żółw Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 he he jedno z ladniejszych i zadbanych B6 jakie widzialem fele na zywo lepiej sie prezentuja i wgladaja na wieksze...na fotkach faktycznie jako[ inaczej lusterka fajne bo nie takie blyszczace
Lukas Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 No mnie tez sie podobuje tym bardziej ze juz widzialem na live tylko nie bylo tych fajnych list na drzwiach chyba
pre_pl Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Przyznam się po cichu, że czasami żałuję że nie dołożyłem tych kilku stówek i nie wziąłem wersji 18". Jednak rozsądek musiał zwyiężyć smileyZ drugiej strony zobaczymy jak furka będzie się prezentować na obniżonym zawieszeniu dobrze jest, na obnizonym jeszcze lepiej będzie. Ale zastanów się też nad delikatnym dystansem, bo w tyle robi się to samo co u mnie (lekko są schowane kółka) no i pikna
Pelex Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Jest na co popatrzeć. Może jak obniżysz troche to faktyczne ta fela wypełni nadkole i bedzie sprawiać wrażenie większej, pozatym dwie rurki z tyłu wyglądają imponująco
alvaro Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 OT: Pelex wyślij mi na PW fotkę tej Audi którą masz w Avatarze
Sorni Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Ładnie sie prezentuje pogratulować ? Jaki kupiłeś zawias że obniżyłeś go o 30 mm też by mnie to interesowało bo nie chce o wiecej go obniżać !
malik Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Opublikowano 19 Maja 2007 Ładnie sie prezentuje pogratulować ? Jaki kupiłeś zawias że obniżyłeś go o 30 mm też by mnie to interesowało bo nie chce o wiecej go obniżać ! Jeszcze nie kupilem. Mam oferte na sprezyny Weitec -30mm za 570PLN. Montaz wraz ze zrobieniem geometrii dodatkowe 400PLN. Jak tylko bedzie zrobione to wrzuce fotki do oceny malik
malcolm25 Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 No cacko jak sie patrzy Do tych lustereczek jeszcze relingi i moze chromowane progi
Rekomendowane odpowiedzi