w00 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No wygląda super :oklaski: PS Ciekawe jakby z czarnymi lampami wyglądała
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Piękna i super foty . Chciałbym kiedyś trafić na tak zadbany egzemplarz
malik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No wygląda super :oklaski: PS Ciekawe jakby z czarnymi lampami wyglądała Właśnie zrobiłem upgrade do BiXenonów. Wyglądają nieźle a świecą jeszcze lepiej. Fotki już wkrótce [br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 00:24 _________________________________________________ Piękna i super foty . Chciałbym kiedyś trafić na tak zadbany egzemplarz Spoko. W końcu kiedyś będę ją musiał sprzedać. Proszę się dowiadywać
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nad chromowanymi relingami myślałem. Pomijając ich koszt (~600PLN z allegro) to największy problem jest z ich założeniem. Trzeba się przegryźc przez podsufitkę i mało kto się tego podejmuje. Najlepiej kupic czarna podsufitke + relingi i zrobic to za jednym zamachem Co do wymiany relingow - jak wkladalem RNS-E, to facet zmienial mi przy okazji antene na dachu (z GSM na GPS/GSM). Kabel od niej wlasnie ciagnal po podsufitce i jej "odpiecie" w okolicach relingow wcale nie jest tak skomplikowana robota (przygladalem sie uwaznie).
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 kurde jakie zdjecie co ty jestes jakis zboczony fotograf kurde ja tez chce takie za***iste zdjecia !!!!
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Brynia - 20mm w dół No nie chcę tu robic OT ale mówileś że 30 mm Jesli bedzie -20 to bedzie za malo... -30 to minimum.
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 kurde jakie zdjecie co ty jestes jakis zboczony fotograf kurde ja tez chce takie za***iste zdjecia !!!! Fotograf? No może za dużo powiedziane Tak sobie po prostu pstrykam. A zboczony? Hehe.. to zależy Biorę sprzęt na zlocik i mogę cykać foty. Już zapowiedziałem sesję tzw. rolling shots. http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=154704 Tylko muszę mieć trzeźwą ekipę około 19:00 albo o 4:00 rano. Wtedy i tylko wtedy jest odpowiednie światło.
pre_pl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 o 4:00 rano dajemy mistrzu ! git godzina ! zdjęcia są oczywiście kosmos, o czym chyba już kilka razy pisałem ? malik, przywiozę 3cd dla Ciebie (nie wiem czy jeszcze potrzebujesz, ale... z v.3.4)
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 malik, przywiozę 3cd dla Ciebie (nie wiem czy jeszcze potrzebujesz, ale... z v.3.4)[/size] Jasne że potrzebuję! Cała ekipa warszawska czeka na te płyty no to git, miało być 3DVD rzecz jasna [pre_pl]
adasn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zmieniałeś zderzak? Od 1.8T może? Właśnie się zastanawiam na taką drobną przeróbką. Gdzie robiłeś?
Gość rob Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 cały czas jest pod dużym wrażeniem profesjonalnych fotek :th:
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zmieniałeś zderzak? Od 1.8T może? Właśnie się zastanawiam na taką drobną przeróbką. Gdzie robiłeś? Tak, więcej informacji na ten temat przeczytasz na początku tego wątku. Generalnie nie polecam miejsca w którym robiłem tą przeróbkę bo niekompetencja lakiernika była porażająca!!! Wydłubał mi dwa czujniki parktronik myśląc że to zaślepki od śrubek mocujących zderzak.
Szuder Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 poprostu piękna.... nic dodać nic ująć
Krycha Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Genialne auto jak dla mnie jedno z ładniejszych B6 jakie widziałem.
Gość NUTI Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak dla mnie ideal, czysta perfekcja i elegancja. Cudo
wzt29wp.pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie powiem nawet fajna bryka i dopowiem że miałem A6 w 2,5 TDi i silnik naprawdę wart grzechu pozdrawiam :oklaski:
rosol882 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mega wypas...furka swietna no i fotki profesjonalnie zrobione ... felgi zajebioza... sliczna maszyna tylko pozazdroscic PS moja sie chowa do twojej ale rzuc chociaz okiem pozdro
malik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mega wypas...furka swietna no i fotki profesjonalnie zrobione ... felgi zajebioza... sliczna maszyna tylko pozazdroscic PS moja sie chowa do twojej ale rzuc chociaz okiem pozdro Dzięki za słowa uznania. Gratuluje zakupu i witam w klubie. Zastanów się jednak czy na pewno chcesz czytać to forum bo niewątpliwie popadniesz w nałóg rezania. Sam będziesz zdziwiony jak szybko zaczniesz rozważać modyfikacje, o których wczoraj jeszcze nawet nie myślałeś
Rekomendowane odpowiedzi