Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] - 2.5TDI V6 - Projekt zakończony :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękna :a4fan: i super foty .

Chciałbym kiedyś trafić na tak zadbany egzemplarz ;)

Opublikowano

No wygląda super :oklaski:

PS Ciekawe jakby z czarnymi lampami wyglądała

Właśnie zrobiłem upgrade do BiXenonów. Wyglądają nieźle a świecą jeszcze lepiej. Fotki już wkrótce :)[br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 00:24 _________________________________________________

Piękna :a4fan: i super foty .

Chciałbym kiedyś trafić na tak zadbany egzemplarz ;)

Spoko. W końcu kiedyś będę ją musiał sprzedać. Proszę się dowiadywać :)

Opublikowano

Nad chromowanymi relingami myślałem. Pomijając ich koszt (~600PLN z allegro) to największy problem jest z ich założeniem. Trzeba się przegryźc przez podsufitkę i mało kto się tego podejmuje.

Najlepiej kupic czarna podsufitke + relingi i zrobic to za jednym zamachem :przebiegly:

Co do wymiany relingow - jak wkladalem RNS-E, to facet zmienial mi przy okazji antene na dachu (z GSM na GPS/GSM). Kabel od niej wlasnie ciagnal po podsufitce i jej "odpiecie" w okolicach relingow wcale nie jest tak skomplikowana robota (przygladalem sie uwaznie).

Opublikowano

Brynia - 20mm w dół :tongue4:

Opublikowano

kurde jakie zdjecie co ty jestes jakis zboczony fotograf :D kurde ja tez chce takie za***iste zdjecia !!!!

Opublikowano

Brynia - 20mm w dół :tongue4:

No nie chcę tu robic OT ale mówileś że 30 mm :chytry:

Jesli bedzie -20 to bedzie za malo... -30 to minimum.

Opublikowano

kurde jakie zdjecie co ty jestes jakis zboczony fotograf :D kurde ja tez chce takie za***iste zdjecia !!!!

Fotograf? No może za dużo powiedziane :) Tak sobie po prostu pstrykam. A zboczony? Hehe.. to zależy :)

Biorę sprzęt na zlocik i mogę cykać foty. Już zapowiedziałem sesję tzw. rolling shots.

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=154704

Tylko muszę mieć trzeźwą ekipę około 19:00 albo o 4:00 rano. Wtedy i tylko wtedy jest odpowiednie światło.

Opublikowano

o 4:00 rano

dajemy mistrzu ! git godzina ! :decayed:

zdjęcia są oczywiście kosmos, o czym chyba już kilka razy pisałem ?

malik, przywiozę 3cd dla Ciebie (nie wiem czy jeszcze potrzebujesz, ale... z v.3.4)

Opublikowano

malik, przywiozę 3cd dla Ciebie (nie wiem czy jeszcze potrzebujesz, ale... z v.3.4)[/size]

Jasne że potrzebuję! Cała ekipa warszawska czeka na te płyty :)

no to git, miało być 3DVD rzecz jasna :D [pre_pl]

Opublikowano

Zmieniałeś zderzak? Od 1.8T może?

Właśnie się zastanawiam na taką drobną przeróbką.

Gdzie robiłeś?

Opublikowano

cały czas jest pod dużym wrażeniem profesjonalnych fotek :th:

Opublikowano

Zmieniałeś zderzak? Od 1.8T może?

Właśnie się zastanawiam na taką drobną przeróbką.

Gdzie robiłeś?

Tak, więcej informacji na ten temat przeczytasz na początku tego wątku. Generalnie nie polecam miejsca w którym robiłem tą przeróbkę bo niekompetencja lakiernika była porażająca!!! Wydłubał mi dwa czujniki parktronik myśląc że to zaślepki od śrubek mocujących zderzak.

Opublikowano

poprostu piękna....

nic dodać nic ująć :thumbup:

Opublikowano

Genialne auto jak dla mnie jedno z ładniejszych B6 jakie widziałem.

Opublikowano

Jak dla mnie ideal, czysta perfekcja i elegancja. Cudo :a4fan:

Opublikowano

Mega wypas...furka swietna no i fotki profesjonalnie zrobione ... felgi zajebioza... sliczna maszyna tylko pozazdroscic :thumbup::a4fan::audi: PS moja sie chowa do twojej ale rzuc chociaz okiem ;) pozdro

Opublikowano

Mega wypas...furka swietna no i fotki profesjonalnie zrobione ... felgi zajebioza... sliczna maszyna tylko pozazdroscic :thumbup::a4fan::audi: PS moja sie chowa do twojej ale rzuc chociaz okiem ;) pozdro

Dzięki za słowa uznania. Gratuluje zakupu i witam w klubie. Zastanów się jednak czy na pewno chcesz czytać to forum bo niewątpliwie popadniesz w nałóg rezania. Sam będziesz zdziwiony jak szybko zaczniesz rozważać modyfikacje, o których wczoraj jeszcze nawet nie myślałeś :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...