krzysiek23 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 zastanawiam sie skoro ma folie ori i znaczki to czego nie napisal wachacze ori do vw,audi tylko wybral ze to lemka,choc oczywiscie jedno nie zaprzecza drugiemu...ale wtedy teoria o foli byla by nie przydatna
grzes1150 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 zastanawiam sie skoro ma folie ori i znaczki to czego nie napisal wahacze ori do vw,audi tylko wybral ze to lemka,choc oczywiscie jedno nie zaprzecza drugiemu...ale wtedy teoria o foli byla by nie przydatna Albo się nie zna albo towar od skośnookich
spetsnaz Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Panowie, miałem do czynienia z tymi wahaczami i gwarantuję Wam, że nie są one oryginalne. Miałem założone takie wahacze u siebie. Były z 2006 roku. Po 5 tysiącach nie nadawały się do niczego. Mogę przesłać zdjęcia dla porównania. Moje również miały znaczki lema i audi.
krzysiek23 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 haha wierzymy na slowo przynajmniej ja,kurw....teraz robia takie dobre podroby ze nie sposob odroznic po wygladzie..............
dzik Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 to juz u kolegi z forum "dzik" w promocji po 1550zł , 1800zł to juz przeginka przy zakupie grupowym 4 kompletów mogę Wam panowie powysyłac gratis po wpłacie kurierem.Pochodzą z polskiej hurtowni, po prostu wynegocjowałem dobry rabat dla swojego sklepiku, chyba nawet bardzo dobry
baczes Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 ja właśnie potrzebuję już na teraz jakiś dobry link z aukcja allegro z oryginalnymi czy jakiś dobry namiar bo na sobotę prowadzę samochod do warsztatu bo mialem lekka stluczke no i przy okazji wymienią mi wahacze... gościu powiedział mi 150 zl za wymianę to chyba niezła cena .... http://allegro.pl/item801840407_wahacze_audi_a4_a6_passat_b5_b6_oryginal.html a co powiecie o tym... gościu zapewnia ze w 100% to oryginał
mystic.pl Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 @Dzik, a masz w ofercie Lemfordery do B7 jak w moim profilu ? Wysłałem Ci zapytanie na PW jednak bez odpowiedzi niestety. Szykuję się z wymianą całej zawiechy łącznie z amorami i szukam sprawdzonego źródła w dobrej cenie.
dzik Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ja właśnie potrzebuję już na teraz jakiś dobry link z aukcja allegro z oryginalnymi czy jakiś dobry namiar bo na sobotę prowadzę samochod do warsztatu bo mialem lekka stluczke no i przy okazji wymienią mi wahacze... gościu powiedział mi 150 zl za wymianę to chyba niezła cena .... http://allegro.pl/item801840407_wahacze_audi_a4_a6_passat_b5_b6_oryginal.html a co powiecie o tym... gościu zapewnia ze w 100% to oryginał nie przeczytałeś tematu, słusznie chłopaki mówili, ori nie były w folię pakowane. Nie chce się narzucac ale zapraszam do siebie. mystic.pl, faktycznie nie odpisałem Ci, niestety do B7 nie mam szans nic złapac, jedynie sztukowac a to już dużo większy koszt niż zestaw o którego cenę baaaardzo długo walczyłem Pozdrowionka. Marcin
krzysiek23 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 wachacze jak kupujesz to nie na allegro,nasz oferte dzika sa forumowi sprzedawcy popytaj zebys po kupnie na allegro nie zalowal
grzes1150 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Panowie, miałem do czynienia z tymi wahaczami i gwarantuję Wam, że nie są one oryginalne. Miałem założone takie wahacze u siebie. Były z 2006 roku. Po 5 tysiącach nie nadawały się do niczego. Mogę przesłać zdjęcia dla porównania. Moje również miały znaczki lema i audi. spetsnaz miło by było jak byś wkleił szczegółowe fotki tutaj bo ja też chyba będę zmieniał bo na górnych popękały mi gumy i banan chyba coś klęka bo strzela przy chamowaniu, ruszaniu i w zakrętach. Albo porub fotki i załuż nowy temat. Taki temat powinien być podpięty u samej góry.
mathias2 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja Już założyłem takie ori LM z allegro i nikomu nie polecam podwóch miechach do wymiany
_Solar_ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a co sądzicie o całym ori używanym zawieszeniu z anglika
spetsnaz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Panowie, miałem do czynienia z tymi wahaczami i gwarantuję Wam, że nie są one oryginalne. Miałem założone takie wahacze u siebie. Były z 2006 roku. Po 5 tysiącach nie nadawały się do niczego. Mogę przesłać zdjęcia dla porównania. Moje również miały znaczki lema i audi. spetsnaz miło by było jak byś wkleił szczegółowe fotki tutaj bo ja też chyba będę zmieniał bo na górnych popękały mi gumy i banan chyba coś klęka bo strzela przy chamowaniu, ruszaniu i w zakrętach. Albo porub fotki i załuż nowy temat. Taki temat powinien być podpięty u samej góry. postaram się wrzucić fotki.
sołtys85 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a co sądzicie o całym ori używanym zawieszeniu z anglika Na dwoje babka wrózyła jak anglik miał wymieniane zawieszenie niedawno to pojeździsz a mozesz kupic takie same jak Ty masz.
grzes1150 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Panowie, miałem do czynienia z tymi wahaczami i gwarantuję Wam, że nie są one oryginalne. Miałem założone takie wahacze u siebie. Były z 2006 roku. Po 5 tysiącach nie nadawały się do niczego. Mogę przesłać zdjęcia dla porównania. Moje również miały znaczki lema i audi. spetsnaz miło by było jak byś wkleił szczegółowe fotki tutaj bo ja też chyba będę zmieniał bo na górnych popękały mi gumy i banan chyba coś klęka bo strzela przy chamowaniu, ruszaniu i w zakrętach. Albo porub fotki i załuż nowy temat. Taki temat powinien być podpięty u samej góry. postaram się wrzucić fotki. Czekamy na fotki z niecierpliwością
spetsnaz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Gumy w bardzo dobrym stanie, jednak sworznie omal nie wypadną z wahaczy. Wahacze były pakowane w identyczną folię jak te z aukcji w pierwszym wątku (z logami marek grupy VAG)
grzes1150 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 To jest Lemforder czy jak? I czy jak kupowałeś to kupiłeś z takimi samymi znakami???
spetsnaz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 To jest Lemforder czy jak? I czy jak kupowałeś to kupiłeś z takimi samymi znakami??? Kupowałem jako ori, na każdej gumie jest sowa i logo audi.
grzes1150 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No teraz widać że to stare poczciwe wychodzone LMO [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________ To jest Lemforder czy jak? I czy jak kupowałeś to kupiłeś z takimi samymi znakami??? Kupowałem jako ori, na każdej gumie jest sowa i logo audi. Sowa, znaczek audi, LMO i nr. części - TAK???
spetsnaz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No teraz widać że to stare poczciwe wychodzone LMO jeżeli 5 tysięcy km to wychodzenie to ok :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:08_________________________________________________ Sowa, znaczek audi, LMO i nr. części - TAK??? potwierdzam, widać na zdjęciach.
Rekomendowane odpowiedzi