Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez Michał
Opublikowano

Madafaka... nieźla bryka wiecej chromu i bedzie :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:03_________________________________________________fajny przebieg ciekawe czy prawdziwy życze żeby był :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Witam kolegę z okolic :hi:

I autko bardzo podobne do mojego, tylko trochę młodsze :tongue4: Powodzenia w modach. Wpadaj na spoty katowickie we wtorki. Albo może jesteś chętny na mega spot http://www.a4-klub.pl/smf/grupowe_spoty_wyjazdowe_22_xi_09_czowa_wyjazd_1500_gosport_kto_jedzie-t98637.0.html

Opublikowano

No Panie Michal... silniczek udało CI sie wyrwac najlepszy:d :evil: :evil: kolko S4 okejas:d ale mogles je kupic ode mnie:d

czekamy na dalsze mody, szerokosci:

BAttalion:D

Opublikowano

Ładne sreberko :) Felga poprawi wygląd :good: Ale do tej felgi jakiś zawias by się przydał. Uważaj na dekielki, jeśli trzymasz auto pod chmurką, radziłbym zdejmować dekielki na noc :wallbash: Niestety, ja swoje straciłem... Ale mniejsza o to. Plany masz dobre.

1 warunek przystąpienia do B5 Battalionu spełniony :naughty:

Opublikowano

powoli do przodu Michaś :wink4:

Opublikowano
fajny przebieg ciekawe czy prawdziwy życze żeby był :gwizdanie: :cool1:

też bym chciał, ale takich rzeczy to nawet w erze nie mieli :polew:

Rafal87 może wpadnę, tylko trochę podrezam tą serie, poza tym zarobiony jestem...

Opublikowano

Fajniusia jest! Widać, że zadbana. Kurde żałuje ze nie mam takiego wnętrza tylko jakieś jasne;/ dobry ruch z felgami od esy ,będzie sie prezentować ;) Napisz później na jaki ksenon sie zdecydowałeś.

Opublikowano

będzie 4300 :> a na wiosnę Eibach i avusy

a na lato może zacznie jakoś jeździć :evil: tymczasem kaska idzie na coś innego, więc i mody zawieszone :disgust:

Opublikowano

powolutku zaczynam kompletować graty do AVG++ :> rozglądam się teraz za większym IC... w tym temacie spodobało mi się rozwiązanie rtockiego i będę się starał zrobić to samo u siebie. No chyba że fmic jest lepszym pomysłem, jak sądzicie? :mysli:

Opublikowano

powolutku zaczynam kompletować graty do AVG++ :> rozglądam się teraz za większym IC... w tym temacie spodobało mi się rozwiązanie rtockiego i będę się starał zrobić to samo u siebie. No chyba że fmic jest lepszym pomysłem, jak sądzicie? :mysli:

wpadnij na spota to zobaczysz jak jeździ podrezana 110ka :evil: narazie mam 145 kucy , ale może już jutro będzie troszka więcej , także we wtorek pewnie będe przewoził chętnych na mody :>[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________a co do zawieszenia to pakuj gwint :kox: przesiadłem sie z zawieszenia -60 -40 na gwint -60 -60 i jest dużo komfortowiej i twadziej i nie przycieram nigdzie :>
Opublikowano

gwint do 17" to chyba przerost formy nad treścią, mi wystarczy -30

ps przyjmę podłokietnik, ori :naughty: ...Somes :rant::decayed:

Opublikowano

fajna furka, no i faktycznie kupiłeś czarną jak chciałeś :decayed:

Opublikowano

no z kolorem akurat nie pykło :gwizdanie: ale reszta wymogów spełniona :tongue4:

Opublikowano

fajny lift i kiera s4 :good: tez bede szukał za taką niedłógo :evil: a jaki to ma wieloklin duzy?

Opublikowano

duży wieloklin, taśma pasuje ze starej kierownicy :cool1: każdemu polecam taką zamianę, normalnie inne auto :wink4:

Opublikowano

no z kolorem akurat nie pykło :gwizdanie: ale reszta wymogów spełniona :tongue4:

ale chodzi o kolor auta? a jaki chciałeś?? srebrny jest :good: :good: :good:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________

duży wieloklin, taśma pasuje ze starej kierownicy :cool1: każdemu polecam taką zamianę, normalnie inne auto :wink4:

a jak mozna zapytac duzo $ kosztowała??

Opublikowano

ja chciałem ciemny środek a mam jasny ;p wiec jak widzisz ciężko jest nam dogodzić do samego końca :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...