Michał Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) . Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Madafaka... nieźla bryka wiecej chromu i bedzie :kox:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:03_________________________________________________fajny przebieg ciekawe czy prawdziwy życze żeby był :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam kolegę z okolic I autko bardzo podobne do mojego, tylko trochę młodsze Powodzenia w modach. Wpadaj na spoty katowickie we wtorki. Albo może jesteś chętny na mega spot http://www.a4-klub.pl/smf/grupowe_spoty_wyjazdowe_22_xi_09_czowa_wyjazd_1500_gosport_kto_jedzie-t98637.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No Panie Michal... silniczek udało CI sie wyrwac najlepszy:d :evil: kolko S4 okejas:d ale mogles je kupic ode mnie:d czekamy na dalsze mody, szerokosci: BAttalion:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ładne sreberko Felga poprawi wygląd Ale do tej felgi jakiś zawias by się przydał. Uważaj na dekielki, jeśli trzymasz auto pod chmurką, radziłbym zdejmować dekielki na noc Niestety, ja swoje straciłem... Ale mniejsza o to. Plany masz dobre. 1 warunek przystąpienia do B5 Battalionu spełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 powoli do przodu Michaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 fajny przebieg ciekawe czy prawdziwy życze żeby był :gwizdanie: też bym chciał, ale takich rzeczy to nawet w erze nie mieli Rafal87 może wpadnę, tylko trochę podrezam tą serie, poza tym zarobiony jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Fajniusia jest! Widać, że zadbana. Kurde żałuje ze nie mam takiego wnętrza tylko jakieś jasne;/ dobry ruch z felgami od esy ,będzie sie prezentować Napisz później na jaki ksenon sie zdecydowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 będzie 4300 :> a na wiosnę Eibach i avusy a na lato może zacznie jakoś jeździć tymczasem kaska idzie na coś innego, więc i mody zawieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras0076 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Możesz być dumny naprawde ładny polifcik.Widze ze wnętrze nówkęsss elegancja. Powodzenia w modach 3msie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 powolutku zaczynam kompletować graty do AVG++ :> rozglądam się teraz za większym IC... w tym temacie spodobało mi się rozwiązanie rtockiego i będę się starał zrobić to samo u siebie. No chyba że fmic jest lepszym pomysłem, jak sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 powolutku zaczynam kompletować graty do AVG++ :> rozglądam się teraz za większym IC... w tym temacie spodobało mi się rozwiązanie rtockiego i będę się starał zrobić to samo u siebie. No chyba że fmic jest lepszym pomysłem, jak sądzicie? wpadnij na spota to zobaczysz jak jeździ podrezana 110ka narazie mam 145 kucy , ale może już jutro będzie troszka więcej , także we wtorek pewnie będe przewoził chętnych na mody :>[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________a co do zawieszenia to pakuj gwint przesiadłem sie z zawieszenia -60 -40 na gwint -60 -60 i jest dużo komfortowiej i twadziej i nie przycieram nigdzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 gwint do 17" to chyba przerost formy nad treścią, mi wystarczy -30 ps przyjmę podłokietnik, ori ...Somes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_A4 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ładna niunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 fajna furka, no i faktycznie kupiłeś czarną jak chciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 no z kolorem akurat nie pykło :gwizdanie: ale reszta wymogów spełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 fajny lift i kiera s4 tez bede szukał za taką niedłógo a jaki to ma wieloklin duzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 duży wieloklin, taśma pasuje ze starej kierownicy każdemu polecam taką zamianę, normalnie inne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 no z kolorem akurat nie pykło :gwizdanie: ale reszta wymogów spełniona ale chodzi o kolor auta? a jaki chciałeś?? srebrny jest :good: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________ duży wieloklin, taśma pasuje ze starej kierownicy każdemu polecam taką zamianę, normalnie inne auto a jak mozna zapytac duzo $ kosztowała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja chciałem ciemny środek a mam jasny ;p wiec jak widzisz ciężko jest nam dogodzić do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi