jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja chciałem ciemny środek a mam jasny ;p wiec jak widzisz ciężko jest nam dogodzić do samego końca hehe no wiadomo kazdy by chciał coś innego niz ma a co planujesz z nia jeszcze zrobić ale jak jest od ksiedza to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 miał być czarny ...na szczęście drugi w kolejności był srebrny więc nie ma źle kierownica+poduszka s4 240zł a starą sprzedałem za 250 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:42_________________________________________________ a co planujesz z nia jeszcze zrobić ale jak jest od ksiedza to git taaa od księdza jak co drugie auto sprowadzone plany są na pierwszej stronie ale ewoluują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja mam czarnego a nie chciałem.heh bo to wszystko na nim widać, a na kierownicy to jeszcze miał być czarny ...na szczęście drugi w kolejności był srebrny więc nie ma źle kierownica+poduszka s4 240zł a starą sprzedałem za 250 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:42_________________________________________________ a co planujesz z nia jeszcze zrobić ale jak jest od ksiedza to git taaa od księdza jak co drugie auto sprowadzone fajne auto tylko o nie dbaj ;p na kierownicy jeszcze zarobiłeś.hehe a mówisz ze taka róznica jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a mówisz ze taka róznica jest??? tak, dużo lepiej leży w dłoniach i ta skóra... uwielbiam ją dotykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a mówisz ze taka róznica jest??? tak, dużo lepiej leży w dłoniach i ta skóra... uwielbiam ją dotykać co na to dziewczyna/zona nie jest zazdrosna??? hehe tez bede musial sobie zalozeć patrze na allegro ale nic ciekawego niw widze ;( a jezdzisz na jakies spoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Michaś podobne upodobania mamy widzę Masz jakieś koleżanki jeszcze z tak przyjemną skórką? a żeby nie nie narażać się dziś więcej Flyer'owi to kiedy jakieś nowe mody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Masz jakieś koleżanki jeszcze z tak przyjemną skórką? rzekłbym że nawet przyjemniejszą... w przyszłym tygodniu prawdopodobnie wymiana kolektora, obmyślam plan na IC i zbieram do niego pierdoły, szukam podłokietnika i takie tam hmmm... a więc to Flyer Ci kropka załatwił _________________________________________________ a jezdzisz na jakies spoty? jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 taaa kropka mam od mojego ulubionego moda co to za koleżanki masz? kiedy ta flaszka? Kolektor z AWX'a zakładasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 owszem z AWX'a, leży w garażu wyczyszczony, z nowymi uszczelkami i pomalowany, czekam tylko na przejściówkę... miała być w tym tygodniu co to za koleżanki masz? tajemnica zostaw trochę dla mnie a co do flaszki to się kiedyś możemy ustawić tylko bliżej końca roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no no auto świetne kiedy montujesz podłokietnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no no auto świetne kiedy montujesz podłokietnik? dzięki podłokietnik jak tylko wyrezam coś przy nim no i musi się troszkę ocieplić bo przy takiej temp plastiki się łamią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no tak ja też czekam aż się ociepli, żeby wyjąc środkową kratkę ze zdesia i ja pomalowac na czarno, bo jakiś wiochmen prysnął ją na srebrno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 moja madafaka seria dostanie kolejny gadżet tzw carrington, lub jak kto woli podłokietnik, wreszcie można będzie przyjąć odpowiednią do jazdy pozycję półśrodkowo-podpartą jaką nagminnie stosują kierowcy tuningowanych golfów III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ładna adunia, powiedz mi tylko czy masz diody w zegarach czy jakieś lepsze żarówki że tak ładnie świecą? podeslij odp na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ładna adunia, powiedz mi tylko czy masz diody w zegarach czy jakieś lepsze żarówki że tak ładnie świecą? podeslij odp na PW typowe zegary z polifta Michał a FISa nie rezasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 a czy można jakoś przerobić zwykły licznik z przed lifta aby jakoś fajniej świcił bo mi już pomarańczowo się robi...;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 a czy można jakoś przerobić zwykły licznik z przed lifta aby jakoś fajniej świcił bo mi już pomarańczowo się robi...;( Można jest wątek pt zmiana zegarów koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ładna adunia, powiedz mi tylko czy masz diody w zegarach czy jakieś lepsze żarówki że tak ładnie świecą? podeslij odp na PW typowe zegary z polifta Michał a FISa nie rezasz dokładnie, zwykłe zegary z polifta z podświetleniem ustawionym na max a co do FISa to gdyby się trafił w dobrej cenie, poliftowy to czemu nie :gwizdanie: ale teraz priorytetem jest IC... i to chyba jednak będzie FMIC Pany jak zdemontować (i nie zepsuć ) uchwyt do telefonu z podłokietnika? o tym cholerstwie mówię: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Proste bierz FMIC bedzie jak to SMS mówi +100 dla lansu A co do telefonu to niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Proste bierz FMIC bedzie jak to SMS mówi +100 dla lansu i jeszcze naklejki battalionu 2x +15, każdy wunderbaum +5 (a mam ich chyba z 5 w aucie ) ...jakby tak podliczyć to chyba już ogarniam LEVEL 2 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi