soolek Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 załóż na autko i pokaż, ale jest mioooodzio dzięki założę od razu wszystkie, jak skończę generalnie ma wyglądać podobnie jak u Cantony Cantony wnętrze miażdży suty na żywo Zresztą reszta także.
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 michaś weż to spoleruj przed klarem bo do połysku to jeszcze, brakuje, lustereczko ma być, a tak btw, to po co CI na to klar?
Gracjan Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Mam zamiar też coś takiego zrobić ale malować pistoletem Jak dasz koło 4 warstw klaru to powinno być idealnie
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Mam zamiar też coś takiego zrobić ale malować pistoletem Jak dasz koło 4 warstw klaru to powinno być idealnie bez dobrej polerki efekt bedzie średni Gracjan, pistoletem jedna warstwa z utwardzaczem, potem polerka i bedzie lusterko, tylko dobrze zapodkładuj, i zmatuj podkład, przed bazą
Michał Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 michaś weż to spoleruj przed klarem bo do połysku to jeszcze, brakuje, lustereczko ma być, a tak btw, to po co CI na to klar? wiem wiem, tamte fotki jeszcze przed polerką klar z utwardzaczem (też z puszki) żeby to nie było tak podatne na zarysowania i żeby ten czarny był jakby głębszy, wiesz o co chodzi ale głównie chodzi o to żeby się szybko nie rysowało, bo ten plastik wokół skrzyni też idzie w czarny połysk :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:39_________________________________________________ Mam zamiar też coś takiego zrobić ale malować pistoletem Jak dasz koło 4 warstw klaru to powinno być idealnie jak mnie wciągnie malowanie to może też sobie sprawię jaki pistolet i kompresor a na razie walczę z puchami
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Michał masz kawałek czasu? bo miał bym prośbe do Ciebie o VT
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 no polerka to podstawa, klar troszkę wyciągnie kolor , no i tym bardziej jak malujesz ramkę koło lewarka ja mam zamiar maźnąć sobie sam klapę, zobaczymy jak wyjdzie
Michał Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 Michał masz kawałek czasu? bo miał bym prośbe do Ciebie o VT stary, właśnie wróciłem z garażu, nawciągany rozpuszczalników, lakierów itp :decayed: ledwo widzę co piszę i uśmiecham się głupio do myszki dzisiaj nic już nie rysuję, pisz na PW, może wymyślę coś przez weekend
Michał Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 michaś weż to spoleruj przed klarem bo do połysku to jeszcze brakuje, lustereczko ma być jak powiedziałeś tak zrobiłem mam tylko wątpliwości czy klar się tego złapie... spy foto no.2
slepy Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 michaś weż to spoleruj przed klarem bo do połysku to jeszcze brakuje, lustereczko ma być jak powiedziałeś tak zrobiłem mam tylko wątpliwości czy klar się tego złapie... spy foto no.2 no i teraz jest igła , ja bym juz, klaru na to nie kładł, robota mega
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 praktycznie skończyłem dzisiaj ramkę wokół skrzyni, wymaga drobnej poprawki ale ogólnie jestem zadowolony z efektu jak na malowanie z puchy to chyba nieźle wyszło wymiana dekorów pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, zobaczymy jak będzie z czasem... spy foto no.3
Rekomendowane odpowiedzi