jozek726 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 też tak mam przydał by się jeszcze zderzak ze spryskami jest
RafuZG Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ja tez u siebie zamontowałem us kierunki, ale michale powiedz mi jak podłączyłeś się pod ten przycisk asr gdzie dokładnie bo jestem zielony z elektroniki
Michał Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 przydał by się jeszcze zderzak ze spryskami powoli się rozglądam ja tez u siebie zamontowałem us kierunki, ale michale powiedz mi jak podłączyłeś się pod ten przycisk asr gdzie dokładnie bo jestem zielony z elektroniki sam guzik ASR nie wystarczy, bo on działa w taki sposób że zwiera tylko w momencie wciśnięcia przycisku (czyli postojówki wtedy by tylko mrugnęły) ale zamontowałem przekaźnik bistabilny na 12V ->on działa tak że: w momencie, gdy dostanie jeden krótki impuls na wejście sterujące (czyli przyciśnięcie guzika) wtedy ustawia na wyjściu określony stan (+12V albo otwiera obwód), ważne żeby ten przekaźnik był normalnie zwarty, a dopiero po wciśnięciu guzika otwierał obwód.
RafuZG Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 takie buty. Jakby co będę się jeszcze pytał jak sobie nie poradzę THX
!Tommy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 no michał super zenonik i kierunki wypas moje palniki też przyszły ?
szafa Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Michal wnetrze prezentuje sie pieknie !Tommy jak z wlepami, bo na pw nie odpowiadasz? jest szansa ze beda czy mam szukac po allegro?
Michał Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 no michał super zenonik i kierunki wypas moje palniki też przyszły ? no pisałem Ci kiedyś że są podjadę do Ciebie jak znajdę chwilę
!Tommy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 szafa ogarne, jestem w momencie zmiany pracy i mam zapieprz niezły z nową i starą robotą
Michał Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Michal wnetrze prezentuje sie pieknie dzięki
!Tommy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 michal to jak cos to dzwon bo moze mnie nie byc, jutro o 5 wyjeżdzam na Tarnów ale to powinienem w miare wrócic
szafa Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ok to czekam na info fajnie by bylo jak bys do konca czerwca dal rade je ogarnac Michal duzo problemow z odkreceniem dekorow z deski?
Michał Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Michal duzo problemow z odkreceniem dekorow z deski? nie, nawet spoko wszystko schodzi najwięcej problemów jest z jedną spinką (tą za konsolą centralną) bo dostęp jest praktycznie zerowy, ale wszystko do ogarnięcia[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 20:19_________________________________________________ michal to jak cos to dzwon bo moze mnie nie byc, jutro o 5 wyjeżdzam na Tarnów ale to powinienem w miare wrócic gra a jak nie to wpadnij do mnie do sklepu, będę je miał w aucie
szafa Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Michal duzo problemow z odkreceniem dekorow z deski? nie, nawet spoko wszystko schodzi najwięcej problemów jest z jedną spinką (tą za konsolą centralną) bo dostęp jest praktycznie zerowy, ale wszystko do ogarnięcia[br] ahaa dobrze wiedziec, bo za nie dlugo tez mnie to czeka :gwizdanie:
Michał Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 dobra... koniec czajenia się po kątach, to auto od dawna się prosiło o ten mod :naughty: spy foto tradycyjnie kalkulatorem
Pucek Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 19 To był mój trzeci typ felg, tylko coś wysoko stoi
Michał Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 tylko coś wysoko stoi jeszcze nie ustawione, kółko jak na razie przechodzi testy
Michał Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 jak ustawisz tak jak Krycha mial to bedzie aż tak nie skręcę gwintu, 9J i et35 mi na to nie pozwolą Krystian miał większe ET i te jego RSy były bardziej schowane... a i tak klepał błotniki
Krycha Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Właśnie to et nie takie jak trzeba, ale troszkę niżej się da zjechać. Zwalcujesz błotniki i źle nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi