Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakim papierem jedziesz? bo też mam zamiar się za to zabrać :naughty:

Opublikowano

jakim papierem jedziesz? bo też mam zamiar się za to zabrać :naughty:

na foto to tylko taka przymiarka, jakieś 5-10min ręcznego tarcia papierem 2000 - tylko z ciekawości czy coś z tego będzie :decayed:

na poważnie się za to zabiorę w najbliższych dniach, mam zamiar zacząć od 800 i tak w górę do 2000-2500, a później filc i pasta polerska do alu... nie mogę się doczekać efektu :kox:

Opublikowano

ja w chce jedno na próbę wziąć bo dwa i tak jeszcze na aucie :decayed:

Opublikowano

Fajnie ten preparat działa?

Opublikowano

Fajnie ten preparat działa?

psikasz, czekasz 10min, kilka ruchów plastikową szpachelką i masz gołe alu - proste jak ruchanie :decayed:

Opublikowano

Fajnie :) , ciekawe czy ktoś superb-y skrobał i polerował kiedyś :D

Opublikowano

jak ja wytrzymam do wiosny ;( ;( ;(

dscn0972n.jpg

Nie czekaj, sprawdź jak działa bo zastanawiam się nad kupnem :decayed:

Opublikowano

A po co czekać do wiosny jak masz w miare ogrzewany garaż to można sie bawić.

Opublikowano

dscn0972n.jpg

testy już były :decayed:

filcowa tarcza 125mm, najwolniejszy bieg czyli 700obr i na sucho mocno przyparłem ją do podłogi - nawet suka nie zwolniła :kox:

Opublikowano

dscn0972n.jpg

testy już były :decayed:

filcowa tarcza 125mm, najwolniejszy bieg czyli 700obr i na sucho mocno przyparłem ją do podłogi - nawet suka nie zwolniła :kox:

Czyli dobra suka :decayed:

Opublikowano

garaż owszem, ale bez grzania - zresztą teraz lakier zabezpieczony na zimę, nie będę się wygłupiał :wink4:

za to na wiosnę... :kox: :kox:

Opublikowano

garaż owszem, ale bez grzania - zresztą teraz lakier zabezpieczony na zimę, nie będę się wygłupiał :wink4:

za to na wiosnę... :kox: :kox:

Ja już mam zrobioną listę co potrzebuję, oj długaaaa....

Opublikowano

Ja dzisiaj zamówiłem CLEARKOTE RED MOOSE MACHINE GLAZE oraz CLEARKOTE CARNAUBA MOOSE WAX. Co do korekty korzystam z Past Menzerna i jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

a na końcu wychodzi liczba z trzema zerami :decayed:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 16:31_________________________________________________

Ja dzisiaj zamówiłem CLEARKOTE RED MOOSE MACHINE GLAZE oraz CLEARKOTE CARNAUBA MOOSE WAX. Co do korekty korzystam z Past Menzerna i jestem bardzo zadowolony.

też się czaję na te Manzerny, pewnie zawitają na wiosnę :wink4:

Opublikowano

a na końcu wychodzi liczba z trzema zerami :decayed:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 16:31_________________________________________________

też się czaję na te Manzerny, pewnie zawitają na wiosnę :wink4:

Jeszcze dwa zera ale gdzie tam wiosna :gwizdanie:

Opublikowano

spox fura, podobaly mi sie te kawowe fele ;) (chyba taki kolor) bede obserwował, tez kombinuje cos z kolorem felg na lato, ale w srebrnym to wszystko oprocz srebrnych jakos do d*py pasuje :/

Opublikowano

spox fura, podobaly mi sie te kawowe fele ;) (chyba taki kolor) bede obserwował, tez kombinuje cos z kolorem felg na lato, ale w srebrnym to wszystko oprocz srebrnych jakos do d*py pasuje :/

kawowe? :co:

A jeśli już mowa o kołach, maszyna polerująca przeszła dzisiaj pierwsze poważne testy i nie zawiodła :kox:

Co prawda łatwo nie będzie, ale nie mogę się doczekać finalnego efektu, to co na foto to jakieś 40-50% roboty :slina:

(wiem, wiem pumy fpytkę :decayed:)

20111229004.jpg

20111229007.jpg

Opublikowano

bedzie klapa z automatu podnoszona :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...