Radekst Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 piekna ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- mam pytanko, jaka folia dokladnie oklejales te tylne lampy? Chcialem u siebie tak okleic bo o niebo lepiej wygladaja. pewnie gdzies w Twoim watku jest napisane czym oklejales ale przekopac sie przez 60stron by mi tydzien zajelo i chcialem sie odniesc do tego posta: doszła druga warstwa wosku, a później zaczęło padać - kropelkiiiiiiiiiii:kox::kox: niby z niskiej półki bo to tylko COLI 476, ale i tak jest całkiem przyzwoicie http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/20120512077.jpg ja u siebie mialem takie krople byly na calusienkim aucie, wystarczylo delikatnie ruszyc z miejsca, rozpedzic sie troszeczke, gwaltownie zahamować i auto suche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 taką FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2972771507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ok, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 takąFOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2972771507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też zakupiłem jak Ty robisz te zdjęcia, że wychodzą lepiej niż za***iście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak tam folia wogóle ma się do świecenia lamp?? przepuszcza dobrze światło czy robi się bladsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak tam folia wogóle ma się do świecenia lamp?? przepuszcza dobrze światło czy robi się bladsze? zeklejasz tylko biały pasek wstecznego i cofając świeci na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No chodził mi o ogólny efekt bo widziałem gdzieś już jak goście przednie lampy przyciemniają tym .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No chodził mi o ogólny efekt bo widziałem gdzieś już jak goście przednie lampy przyciemniają tym .... niektórzy przyciemniają przednie, wg mnie to jest zło ale co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jak Ty robisz te zdjęcia, że wychodzą lepiej niż za***iście ? zdjęć to ja nie umiem robić, magia fotoszopa:wink: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- zeklejasz tylko biały pasek wstecznego i cofając świeci na czerwono dokładnie:thumbup1: nie ułatwia to cofania, ale tragedii też nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 zeklejasz tylko biały pasek wstecznego i cofając świeci na czerwono dokładnie:thumbup1: nie ułatwia to cofania, ale tragedii też nie ma ja u siebie też mam taką samą folią zrobione lampy z tyłu, tylko ja jeszcze okleiłem paski od kierunkowskazów bo w przedlifcie pod światło wydają się takie jakby różowe. Tragedii nie ma, ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie lepiej byłoby się dostać jakoś do lampy i wkleić od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie najlepiej to czerwony lakier transparentny, ale to już mod nieodwracalny:kwasny: Glinek pamiętam miał pomalowane lampy jak dla mnie folia daje radę, z odległości 1m nie poznasz że pasek jest naklejony:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie najlepiej to czerwony lakier transparentny, ale to już mod nieodwracalny:kwasny: Glinek pamiętam miał pomalowane lampy jak dla mnie folia daje radę, z odległości 1m nie poznasz że pasek jest naklejony:wink: nie no prosta sprawa że folia daję radę folii, fakt nie widać z 1m odległości, może nawet i mniejszej ale sama świadomość jakoś mnie drażni że może być widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ja prysnąłem dziś moje lampy Motipem do lamp czerwonym, ale najpierw sprawdziłem na starej lampie z astry i idzie mod odwrócić... rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera, zobaczymy jak lakier bedzię zachowywał sie na warunki zewnętrzne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ja prysnąłem dziś moje lampy Motipem do lamp czerwonym, ale najpierw sprawdziłem na starej lampie z astry i idzie mod odwrócić... rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera, zobaczymy jak lakier bedzię zachowywał sie na warunki zewnętrzne.. malowałem tym lampy w poprzednim aucie - w golfie 3, lakier trzyma się dobrze, tylko kierunkowskaz świecił na czerwono nie pomarańczowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ja prysnąłem dziś moje lampy Motipem do lamp czerwonym, ale najpierw sprawdziłem na starej lampie z astry i idzie mod odwrócić... rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera, zobaczymy jak lakier bedzię zachowywał sie na warunki zewnętrzne.. malowałem tym lampy w poprzednim aucie - w golfie 3, lakier trzyma się dobrze, tylko kierunkowskaz świecił na czerwono nie pomarańczowo u mnie jest czerwona pomarańcza ale jak próbowałem to idzie przywrócić oryginalny wygląd chwila moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Won$ki Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 auto jak dla mnie bajka, pare razy widziałem na SC jak jechałeś jest na czym zawiesić oko. Mam pytanie dużo jest zachodu żeby zrobić w kierunkach te postojówki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera jakoś niespecjalnie chciałbym potraktować rozpuchem lampę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera jakoś niespecjalnie chciałbym potraktować rozpuchem lampę acetonem traktowalem i zyje potem tylko polereczka i si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 auto jak dla mnie bajka, pare razy widziałem na SC jak jechałeś jest na czym zawiesić oko. Mam pytanie dużo jest zachodu żeby zrobić w kierunkach te postojówki?? dzięki:hi: a gdzie jeśli można wiedzieć? tutaj masz wątek o rezaniu kierunków http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-kierunkowskazy-przednie-stylu-amerykanskim-186934/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera jakoś niespecjalnie chciałbym potraktować rozpuchem lampę Powiem Ci, tez nie byłem pewny tego zabiegu dlatego na pierwszy ogien poszła lampa z astry... Ta zabieg malowania i zmywania przeszła pomyslnie, nawet nie zmatowiała, to popryskałem swoje tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi