Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Michał

Rekomendowane odpowiedzi

piekna :good:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

mam pytanko, jaka folia dokladnie oklejales te tylne lampy? Chcialem u siebie tak okleic bo o niebo lepiej wygladaja. :wink:

pewnie gdzies w Twoim watku jest napisane czym oklejales ale przekopac sie przez 60stron by mi tydzien zajelo :decayed:

i chcialem sie odniesc do tego posta:

doszła druga warstwa wosku, a później zaczęło padać - kropelkiiiiiiiiiii:kox::kox::kox:

niby z niskiej półki bo to tylko COLI 476, ale i tak jest całkiem przyzwoicie

http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/20120512077.jpg

ja u siebie mialem takie krople :tongue:

amg120120901135917.th.jpg

byly na calusienkim aucie, wystarczylo delikatnie ruszyc z miejsca, rozpedzic sie troszeczke, gwaltownie zahamować i auto suche :grin:

jak Ty robisz te zdjęcia, że wychodzą lepiej niż za***iście ?

zdjęć to ja nie umiem robić, magia fotoszopa:wink:

---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

zeklejasz tylko biały pasek wstecznego i cofając świeci na czerwono :decayed:

dokładnie:thumbup1:

nie ułatwia to cofania, ale tragedii też nie ma

zeklejasz tylko biały pasek wstecznego i cofając świeci na czerwono :decayed:

dokładnie:thumbup1:

nie ułatwia to cofania, ale tragedii też nie ma

ja u siebie też mam taką samą folią zrobione lampy z tyłu, tylko ja jeszcze okleiłem paski od kierunkowskazów bo w przedlifcie pod światło wydają się takie jakby różowe. Tragedii nie ma, ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie :decayed: lepiej byłoby się dostać jakoś do lampy i wkleić od środka :wink:

ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie :decayed:

najlepiej to czerwony lakier transparentny, ale to już mod nieodwracalny:kwasny:

Glinek pamiętam miał pomalowane lampy

jak dla mnie folia daje radę, z odległości 1m nie poznasz że pasek jest naklejony:wink:

ale trochę druciarstwo z tą folią na lampie :decayed:

najlepiej to czerwony lakier transparentny, ale to już mod nieodwracalny:kwasny:

Glinek pamiętam miał pomalowane lampy

jak dla mnie folia daje radę, z odległości 1m nie poznasz że pasek jest naklejony:wink:

nie no prosta sprawa że folia daję radę :decayed:

folii, fakt nie widać z 1m odległości, może nawet i mniejszej :decayed: ale sama świadomość jakoś mnie drażni że może być widoczna :grin:

ja prysnąłem dziś moje lampy Motipem do lamp czerwonym, ale najpierw sprawdziłem na starej lampie z astry i idzie mod odwrócić... :whistling:

rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera, zobaczymy jak lakier bedzię zachowywał sie na warunki zewnętrzne.. :wink:

ja prysnąłem dziś moje lampy Motipem do lamp czerwonym, ale najpierw sprawdziłem na starej lampie z astry i idzie mod odwrócić... :whistling:

rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera, zobaczymy jak lakier bedzię zachowywał sie na warunki zewnętrzne.. :wink:

malowałem tym lampy w poprzednim aucie - w golfie 3, lakier trzyma się dobrze, tylko kierunkowskaz świecił na czerwono nie pomarańczowo :grin:

malowałem tym lampy w poprzednim aucie - w golfie 3, lakier trzyma się dobrze, tylko kierunkowskaz świecił na czerwono nie pomarańczowo :grin:

u mnie jest czerwona pomarańcza :grin: ale jak próbowałem to idzie przywrócić oryginalny wygląd chwila moment :wink:

rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera

jakoś niespecjalnie chciałbym potraktować rozpuchem lampę:decayed:

acetonem traktowalem i zyje potem tylko polereczka i si :banan:

auto jak dla mnie bajka, pare razy widziałem na SC jak jechałeś jest na czym zawiesić oko. Mam pytanie dużo jest zachodu żeby zrobić w kierunkach te postojówki??

dzięki:hi: a gdzie jeśli można wiedzieć?

tutaj masz wątek o rezaniu kierunków

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-kierunkowskazy-przednie-stylu-amerykanskim-186934/

rozpuszczalnik chlorokauczukowy zmywa farbę do zera

jakoś niespecjalnie chciałbym potraktować rozpuchem lampę:decayed:

Powiem Ci, tez nie byłem pewny tego zabiegu dlatego na pierwszy ogien poszła lampa z astry...:wink:

Ta zabieg malowania i zmywania przeszła pomyslnie, nawet nie zmatowiała, to popryskałem swoje tak samo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...