Wajsik86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 glazura zapodaj będziesz mile zaskoczony kropelkowaniem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Powiedź mi Michał jak długo trwały jest taki efekt? Do momentu aż znowu do lakieru nie przyczepią się soki z drzew, smoła itd Pisałem wyżej że około 2 miesiące i nakładam nową warstwę, po wcześniejszym oczyszczeniu oczywiście:wink: ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- glazura zapodaj będziesz mile zaskoczony kropelkowaniem jeszcze bardziej ceną ---------- Post dopisany 07-07-2013 at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2013 at 23:55 ---------- Tempomat:kox: najpierw rezamy wiązkę: później ro***erducha i trochę lutowania: i mamy efekt:banan: a na koniec:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dobry mod:thumbup1: Jazda w trasy z tempomatem to bajka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 rok temu to ogarnialem, w sumie godzina pracy z kodowaniem, kiedys bylem przeciwnikiem tempomatu ale teraz nie widze jazdy bez niego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 dekory malowane czy obklejane? tez u siebie to planuje ale wlasnie niewiem ktore rozwiazanie jest lepsze.. tempomat tez jest w planach ale to nie w tym roku raczej i sam tego nie ogarne, a Ty korzystales z forumowego faq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dekory malowane. A co do montażu tempomatu, w forumowym poradniku jest wszystko czarno na białym:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 dekory malowane czy obklejane? tez u siebie to planuje ale wlasnie niewiem ktore rozwiazanie jest lepsze.. tempomat tez jest w planach ale to nie w tym roku raczej i sam tego nie ogarne, a Ty korzystales z forumowego faq ? Malowanie jest zdecydowanie lepsze:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Malowanie jest zdecydowanie lepsze:thumbup1: jasna sprawa:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 tak wlasnie myslalem, i juz sie rozgladam za dekorami w drewnie bo takie sie chyba lepiej maluje co ? mniej roboty bo te takie szczotkowane to najpierw na gladko to roboty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Fakt, z aluminiowych trzeba najpierw zedrzeć fakturę, ale nie ma z tym dużo roboty. Jak będziesz działał, to przyłóż się do ostatecznego szlifu przed malowaniem, czarny nie wybacza źle przygotowanej powierzchni:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Fakt, z aluminiowych trzeba najpierw zedrzeć fakturę, ale nie ma z tym dużo roboty. Jak będziesz działał, to przyłóż się do ostatecznego szlifu przed malowaniem, czarny nie wybacza źle przygotowanej powierzchni:wink: dobrze zapodkładować, i porządnie zmatowić przed malowanie i wychodzi baja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ja w sumie z tempomatu korzystałem u siebie z 4-5 razy w ciągu 2 lat.. co kto lubi, dla mnie to nie jest konieczność ale to i tak jest jedno z moich ulubionych B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ja w sumie z tempomatu korzystałem u siebie z 4-5 razy w ciągu 2 lat.. co kto lubi, dla mnie to nie jest konieczność ale to i tak jest jedno z moich ulubionych B5 na trasy nie widze lepszego bajeru:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Michale, jakie Ty masz tutaj opony na tych mono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Z tego co pamietam Michal ma 205/40 Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 ale to i tak jest jedno z moich ulubionych B5 Miło mi Szafa ma rację 205/40, ale tylko z przodu, tył 215/40 Wysłane z mojego GT-N7100 ---------- Post dopisany 13-07-2013 at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2013 at 08:31 ---------- street view - better than instagram:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 ale to i tak jest jedno z moich ulubionych B5 Miło mi Szafa ma rację 205/40, ale tylko z przodu, tył 215/40 Wysłane z mojego GT-N7100 ---------- Post dopisany 13-07-2013 at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2013 at 08:31 ---------- street view - better than instagram:decayed: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/Przechwytywanie.png~original to ta co kiedyś, czy nowy szot? co ile oni to aktualizują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 ta jest chyba z maja 2012:wink: ale ostatnio mijałem się z astrą google, więc może niedługo będzie up:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Michale, jakie Ty masz tutaj opony na tych mono? jak to jakie? od wujka mrogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 jak to jakie? od wujka mrogala i to w świetnej cenie, dzięki wujek:drunk: ---------- Post dopisany 10-10-2013 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 11:21 ---------- odgrzewamy kotleta, żeby nie było że nic się nie dzieje... -w weekend wpadną nowe przetwornice, Grzesiu:drinks: -międzyczasie odświeżyłem polerkę na mono No i bonusowe shoty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi