michu93 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 michale jak masz rozwiązaną sprawę migaczy? czerwienią się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Migacze są ori nie ruszone, pasek folii jest tylko na wstecznych Wysłane z mojego GT-N7100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ooo, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 wy to od zewnątrz naklejacie czy jak? nie odkleja sie to to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie odkleja się. Naklejasz raz, dobrze dociętą folię do lamp i z odległości większej niż pół metra ciężko jest dojrzeć, że to folia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 widze ruszyłem fale przetwornic, wziąłem je od grześka jakiś miesiąc temu, różnica miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Mnie wk***ial od jakiegoś czasu jeden chińczyk, nie zawsze się załączał i wymyśliłem żeby pokombinować z lepszą przetwornica, zobaczymy co z tego będzie:rolleyes: Wysłane z mojego GT-N7100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Mnie wk***ial od jakiegoś czasu jeden chińczyk, nie zawsze się załączał i wymyśliłem żeby pokombinować z lepszą przetwornica, zobaczymy co z tego będzie:rolleyes:Wysłane z mojego GT-N7100 to podobnie jak u mnie, tylko u mnie sie dlugo rozpalaly, teraz sekunda i jasno na chinskim palniku:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 piękna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 dzięki:hi: teraz już mniej, bo na 16' i 1ba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 dzięki:hi:teraz już mniej, bo na 16' i 1ba... pakiet zima czy what the f*ck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 pakiet zima jak co roku:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie juz tez pakiet zalozony, jeszcze tylko zawias z przodu na 1be i mozna sie brac za zimowe modzenie A jak wygodnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie juz tez pakiet zalozony, jeszcze tylko zawias z przodu na 1be i mozna sie brac za zimowe modzenie A jak wygodnie hehe Wygodnie i bezstresowo:decayed: Fajne te ultragripy, nawet ciche jak na zimówki. Chociaż ostatnio się zapomniałem i prawie mnie bokiem postawiło na rondzie:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie juz tez pakiet zalozony, jeszcze tylko zawias z przodu na 1be i mozna sie brac za zimowe modzenie A jak wygodnie hehe Wygodnie i bezstresowo:decayed: Fajne te ultragripy, nawet ciche jak na zimówki. Chociaż ostatnio się zapomniałem i prawie mnie bokiem postawiło na rondzie:doh: Ja dopiero wczoraj zalozylem, jak narazie zrobilem moze ze 3 km takze za duzo powiedziec nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie juz tez pakiet zalozony, jeszcze tylko zawias z przodu na 1be i mozna sie brac za zimowe modzenie A jak wygodnie hehe Wygodnie i bezstresowo:decayed: Fajne te ultragripy, nawet ciche jak na zimówki. Chociaż ostatnio się zapomniałem i prawie mnie bokiem postawiło na rondzie:doh: A piszczoo jak trakcje traciii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie juz tez pakiet zalozony, jeszcze tylko zawias z przodu na 1be i mozna sie brac za zimowe modzenie A jak wygodnie hehe Wygodnie i bezstresowo:decayed: Fajne te ultragripy, nawet ciche jak na zimówki. Chociaż ostatnio się zapomniałem i prawie mnie bokiem postawiło na rondzie:doh: Fajnie ze juz zalozyles do nastepnej zimy zjedziesz je i zamowisz nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A piszczoo jak trakcje traciii ? no właśnie nie piszczo:wink: ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- Fajnie ze juz zalozyles do nastepnej zimy zjedziesz je i zamowisz nowe założyłem chyba w ostatni ciepły weekend, nie chce mi się leżeć pod autem przy -5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A piszczoo jak trakcje traciii ? no właśnie nie piszczo:wink: ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- Fajnie ze juz zalozyles do nastepnej zimy zjedziesz je i zamowisz nowe założyłem chyba w ostatni ciepły weekend, nie chce mi się leżeć pod autem przy -5* ja tam odwlekam, bo na takim setupie nie moge patrzyć na auto, do tego jeszcze stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Michał jakiej pasty polerskiej używasz do alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi