Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek :rolleyes:

starość jest wtedy, gdy zamiast za instalacją air-ride rozglądasz się za C.O.:whistling:

jestem stary...

Ty to ja byłem stary w tamtym roku:doh:, teraz patrze za dachem i elewacją:doh:

a co ja mam powiedzieć? dom postawiony i umeblowany 6 lat temu, a rok temu urządziłem sobie drugie mieszkanie więc ja już moge iść do piachu.....

ale wole taką starość niż być młodym tuningowcem i żyć nadal na garnuszku u mamy....

Opublikowano
Dokladnie, ja pytalem o bezawaryjny zestaw na 2 kompresorach, skrecany z zabudowa i zalozeniem wszystkiego i gwarancja, takze moim zdaniem wcale nie duzo zwazajac ze samo zalozenie wolaja jakies 2k... Moze kiedys u mnie zawita air choc narazie mam inne wydatki, z drugiej strony po b5 juz koncze z tjuningami, trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek :rolleyes:
kogo Ty chcesz oszukac? ja tak mowie, a we wtorek przyjechal nowy zderzak a dzis kupilem licznik S :facepalm:

Mrogal nikt nie mówił że będzie łatwo:grin: Najprościej konto oddać małżonce, szybko by się wszystko skończyło:decayed:

trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek :rolleyes:

starość jest wtedy, gdy zamiast za instalacją air-ride rozglądasz się za C.O.:whistling:

jestem stary...

Ty to ja byłem stary w tamtym roku:doh:, teraz patrze za dachem i elewacją:doh:

a co ja mam powiedzieć? dom postawiony i umeblowany 6 lat temu, a rok temu urządziłem sobie drugie mieszkanie więc ja już moge iść do piachu.....

ale wole taką starość niż być młodym tuningowcem i żyć nadal na garnuszku u mamy....

Arek wiadomo że są rzeczy ważne i ważniejsze, chyba że ktoś wcześniej dobrze pokombinował i teraz nie musi się martwić:wink:

Opublikowano

Mrogal nikt nie mówił że będzie łatwo:grin: Najprościej konto oddać małżonce, szybko by się wszystko skończyło:decayed:

Szach-mat koniec tuningów :rolleyes::decayed:

by Note 2

Opublikowano

Nie w moim przypadku:naughty:

Opublikowano

Piona, moja żonka sposnoruje zakup nowej rolki:decayed:

Opublikowano

Te Wasze nie mają jakiej młodszej siostry, czy coś?:whistling::decayed:

Opublikowano

Piona, moja żonka sposnoruje zakup nowej rolki:decayed:

no to piona bo moja również sie dorzuciła do kola:kox:

Opublikowano

a ja dostałem 4 koła dofinansowania do nowej karoserii :kox:

Opublikowano

michał jakiej pasty używasz do wykonczenia polerki felg?

Opublikowano

Ile to kosztuje bo też szukam? Auto sol ponoć tez daje rade, wiesz coś o tym?

Opublikowano
Ile to kosztuje bo też szukam? Auto sol ponoć tez daje rade, wiesz coś o tym?

tyle - Mothers Mag & Aluminium Polish 282g (3951646028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Autosol nie daje rady przy Mothersie... Michał mi robił felgi a ja sam tą pastą poprawiałem i wiem, że daje rade za dobrą kaske :)

Opublikowano

Autosol nie daje rady przy Mothersie... Michał mi robił felgi a ja sam tą pastą poprawiałem i wiem, że daje rade za dobrą kaske :)

dodaj że poprawiałeś bo dojechali Ci gołe alu chemią do mycia felg:whistling::wink:

Opublikowano

dodaj że poprawiałeś bo dojechali Ci gołe alu chemią do mycia felg:whistling::wink:

własnie chemia na myjce bezdotykowej z tego co zauważyłem psuje polerke,

dlatego szukam dobrej pasty to odswiezania polerki, bo niewiem czy sa jakieś woski które nie powoduja mgły, a wypolerowane bede miał tylko ranty to dużo łatwiej odświezac niż cała felge

Opublikowano

dlatego szukam dobrej pasty to odswiezania polerki, bo niewiem czy sa jakieś woski które nie powoduja mgły, a wypolerowane bede miał tylko ranty to dużo łatwiej odświezac niż cała felge

Możesz spróbować z powłoką np. Sonax PNS :wink:

Opublikowano

akurat ta na bezdotyku jest na tyle słaba, że nie robi szkody polerowanym felgom:wink:

Talibowi potraktowali koła czymś mocno stężonym...

Opublikowano

Dzięki też skorzystam bo właśnie zastanawiałem się jaką pastę kupić do polerowanych felg.

Michał jak będziesz to odpisz mi na priv:wink:

Opublikowano

odgrzewam kotleta! opróżnij PW! :decayed: podesłałem Ci coś na maila :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...