slepy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 spokojnie tydzień Cię nie zbawi dajesz foty, czarnej jakiej czarnej co czarnej? \ty dobrze wiesz jakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chyba się domyślam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 w temacie temacie dekory carbonowe a drugie moze zrobie w alcantarze slepy pewnie mowi o innej czarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 kurde czekam aż mi zrobią vt tej konsoli i się zabieram za modzenie jak się nie doczekam to robię ciemny karbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 w temacie temacie dekory carbonowe a drugie moze zrobie w alcantarze slepy pewnie mowi o innej czarnej ciekaw jestem tego carbonu,także klej kurde czekam aż mi zrobią vt tej konsoli i się zabieram za modzenie jak się nie doczekam to robię ciemny karbon a co tam chcesz na tym vt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 spokojnie tydzień Cię nie zbawi dajesz foty, czarnej jakiej czarnej co czarnej? \ty dobrze wiesz jakiej przyjdzie czas i na nia narazie dziada nie pokazuje [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 21:56_________________________________________________postaram sie do końca tyg ogarnać audike i zrobic moze nawet jakaś sesje czy cuś bo troche sie pozmienialo juz a ja nawet fotek nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 bo nie wiem jaki kolor wybrać jasny czy ciemny karbon i czekam aż mi ktoś zrobi vt tej konsoli środkowej + widoczne dekory + popielniczka i zapalarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 wydaje mi sie ze za duzo tego bedzie :gwizdanie: zrób same dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 właśnie dla tego czekam aż ty zrobisz to bądz ktoś mi ogarnie vt i ocenie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 to poczekaj jeszcze troche przecież na allegro nagle nie zniknie ten carbon tydzień w ta czy w ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 tylko że ja muszę coś robić bo jak patrzę to mnie nerwica bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 wypij melise zią spokojnie do piątku może coś zdziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 poczekam ale jak nie wytrzymam to zamówię ciemną i uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 masz wzór synu jeszcze troche zostało do obszycia HDR1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Łoooooooo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 bedziemy myślec [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 13:44_________________________________________________ jeszcze brak listew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 daszki za***iste a co z listwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 karbonuja sie w daszki jeszcze pójda białe listwy ledowe bo nie pasuja mi teraz kolory do oświetlenia środka a nie wiem czy dokupie takie małe zarówki bo tam sa takie płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 co ty makijaż będziesz poprawiał w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 co ty makijaż będziesz poprawiał w nocy nie ja tylko moja panna niech ma coś od życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi