Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe BMW serii 5 - już jest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja pracujac w Labo w Valeo mam stycznosc i to dosc bliska z lampami tylnymi do nowego BMW 5GT (brzydal dla mnie) i teraz w fazie projektu mamy nowa wlasnie 5-ke i nowa przyszla juz 3-ke. Wszystkie Led technology i podobny styl jak to ma wlasnie juz produkowana nowe 7-ka i 5-ka GT.

Takie ot :przebiegly:

Opublikowano

swoją drogą cieszę się że na forum audi można normalnie pogadać o innej marce i nie jesteście zaćlepieni "tą jedyną" ;). Zdarza się to czassami na innych forach.

Też mnie to cieszy, jednak o forum np 5er nie można tego powiedzieć. Wczoraj zajrzałem tam na chwilę i po przeczytaniu kilku postów na temat akurat padło na Passata B6 odechciało mi się :sick3:

Nie ma to jak zachwalać swoją 520-ke z 97r a krytykować paska z 2006.

Oczywiście są wyjątki, ale to zdecydowana mniejszość. Tutaj natomiast jest duuużo osób, które akceptują inne marki... i to się chwali :gicior:

Opublikowano

Ktoś tam wyżej pisał, że wystarczyła by mu 530d. Kurde, kumpel miał z rok temu e60 karawana :) 525d i o ile dobrze pamiętam ma to 188km - naprawdę bardzo przyjemnie się to zbiera jak na takiego kloca. Spalanie też nie za wielkie, bo +/- 8l przy mojej jeździe (but).

Co do nowej piątki - ładna, ale straaasznie podobna do nowego C5 i jakoś przez to mam lekko mieszane uczucia.

Heh, sam miałem kilka biemdabylju :) i przyznam, że mam ogromny sentyment do e34. ;( :)

Opublikowano

nowe 5 :kox:

miałem bmw i teraz namawiam żonę na 320d 150KM :) to se polatam bokami troche :>

u nas też są ortodoxy i co gorsza z tego co się orientuje większośc nie miała nigdy bmw :polew:

Opublikowano

Ktoś tam wyżej pisał, że wystarczyła by mu 530d.

Ja tak napisałem :gwizdanie: :kox:

[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 00:40_________________________________________________

miałem bmw i teraz namawiam żonę na 320d 150KM :) to se polatam bokami troche :>

Hehe BMW Bokiem Muszę Wchodzić :>

Opublikowano

najlepsze BMW to E30 :kox:

e60 - miazga , nowa 5 też :good:

Opublikowano

Ładniutka trzeba przyznać nowa 5 :kox: i w przeciwieństwie do e60/61 bardziej podoba mi się w touringu :decayed:

Ale cieszy fakt, że ceny poprzedniczki pospadają i można będzie swoje sprzedawać :naughty:

A co do tolerancyjności forumowiczów, to cóż się dziwić - toć to "am besten" forum w PL :gwizdanie:

Opublikowano

bmw 535d :slina: prawie 300 km...2 turbiny,ciekawe czy w tej nowej jeszcze podkreca ten silinik, 530d e39 pierwszy mial 184km teraz ma juz ok 240 e60,filmik jak to przyspiesza,ta jest chyba zawirusowana na 330km

Gościu w komentarzach pisze, że ma zrobione 371km 718nm z 272km 560nm. :kox:

Mi na dzień dzisiejszy starczyła by poliftowa 530D E39 w manualu :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ceny e60 zaczną spadać ale dopiero za 3 lata. Teraz auta kupują ludzie bogaci a poza tym e60 jest już sprawdzone i poprawione- pewne. A f10 napewno bedzie miało chorobę wieku dziecięcego.

Opublikowano

Ceny e60 zaczną spadać ale dopiero za 3 lata. Teraz auta kupują ludzie bogaci a poza tym e60 jest już sprawdzone i poprawione- pewne. A f10 napewno bedzie miało chorobę wieku dziecięcego.

Ano niestety tak jest - "kilku" klientów będzie na nowy model, ale stary wciąż będzie hulał - tym bardziej, że to jak piszesz sprawdzone auta.

Chociaż z drugiej strony kryzys sprawił, że te auta mocno poleciały w dół i nie przypuszczam, żeby cena została ustabilizowana. Wystarczy popatrzeć właśnie na E60 i A6C6 - trzymały się spory okres czasu, a teraz można to rzeczywiście w dobrej cenie kupić.

Prawa rynku i konkurencji robią też swoje w temacie.

Opublikowano

Mi na dzień dzisiejszy starczyła by poliftowa 530D E39 w manualu

Mi też :decayed: Virusa bym jej wpuścił :kox:

Opublikowano

bmw 535d :slina: prawie 300 km...2 turbiny,ciekawe czy w tej nowej jeszcze podkreca ten silinik, 530d e39 pierwszy mial 184km teraz ma juz ok 240 e60,filmik jak to przyspiesza,ta jest chyba zawirusowana na 330km

Gościu w komentarzach pisze, że ma zrobione 371km 718nm z 272km 560nm. :kox:

Mi na dzień dzisiejszy starczyła by poliftowa 530D E39 w manualu :notworthy:

irko z krakowa ma taką 535 , za***rdala okropnie :evil:

niby diesel ale dzwiek jak z benzyny :kox:

Opublikowano

Fakt faktem ładna to jest no ale żeby się drzeć "JUŻ JEST !!! NOWA BMW SERII 5" to już przesada to nie forum BMW :naughty: :naughty:

Te boczne uwypuklenia ala merol to teraz widzę trendy :gwizdanie:

To jeden z przykładów jak niektórzy reagują na hasło BMW

Sam doświadczyłem niedawno podobne teksty jak zastanawiałem się na zmianą z Audi na BMW

natomiast jeśli chodzi o spalanie to mi pali średnio 7,4 l/km (komputer pokazuje 7,2) jazda 70% miasto

30% drogi podmiejskie.

2.0D 163 KM automat.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jedyne BMW, które bym kupił to czarna E60 530d z 18" felgami i jasnym środkiem :slina::evil::blink::shocked:. Tylko :>.

Opublikowano

e60 535 (286) bi i najlepiej xd..po faceliftingu :kox::decayed::naughty:

Opublikowano

Jedyne BMW, które bym kupił to czarna E60 530d z 18" felgami i jasnym środkiem :slina::evil::blink::shocked:. Tylko :>.

Czyli coś takiego? :mysli:

e30_346_e60.jpg:decayed:

Masz rację ideał :naughty:

Ale faktycznie ta nowa 5 całkiem całkiem :good:

Opublikowano

Nie sądziłem, że gustujesz w wiejskim tuning... :good:.

Miałem na myśli takie E60:

254723-fs-2004-e60-bmw-530i-with-19-bbs-rs-gt-rims-for-sale-bmw-5.jpg

IMG_7417.jpg

Black_m5.jpg

Opublikowano

e60 535 (286) bi i najlepiej xd..po faceliftingu :kox::decayed::naughty:

nie bylo w XD TwinTurbo , a szkoda podobnie jka nie bylo z reczna dzwigawka.

e60 w mpakiecie wyglada pieknie (szczegolnie wersja po lifcie). Jednak nowe f10 jest jeszcze lepsze.

Opublikowano

Arek te zdjecia co wrzuciles :slina: szczegolnie ta pierwsza - mam dylemat na nast auto miedzy bmw 5 a audi a6 ale raczej wybiore e60 i to w m-pakiecie :naughty: trzeba poczekac az nowy model bedzie w sprzedazy to e60 powinno zaczac taniec :decayed: