duffy Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ostatnio na forum Somes poruszyl temat blendy - ale faktycznie te z allegro za 80 złotych wygladaja na 10 razy za drogie - znalazlem jakis czas temu taka fotke: jak dla mnie to jest to najladniejsza dupka w sedanie b5 jaka widzialem macie moze wiecej zdjęć tego autka ?? co to za blenda i co jest na klapie ??
akjam Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 No najgorsza nie jest ale widzę, że to zdjęcie gdzieś chyba z Azji więc trzeba szukać czegoś Made in China... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Wygląda fajnie bo ma body RS i dupkę Us style
fidmac Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Sliczne autko!!!A blenda wyglada jakby kierowala strumien powietrza na szybe w celu szybkiego usuniecia kropel deszczu
Kowi87 Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Super Ciekawe co to za zderzak samoruba ala RS4 Ciekawe czy też tak dobrze przentuje sie ta blenda z profilu
duffy Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 no wlaśnie Kowi - stąd moja prośba - gdyby ktos miał to prosiłbym o więcej fotek
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 to na klapie to jest lip spojler , jakoś tak , ale na alegro sprzedający mają kilometr uszczelki z taśmą klejąca i sprzedają na metry , także żeby to było ładne trzeba kupić w USA a blenda wygląda jak spojler , jak niektórzy na klapie mają blenda to blenda (płaska jest )
duffy Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 wydaje mi sie ze ze spoiler bylby grubszy - w e36 czesto maja podobne blendy - moze by spróbowac przserobic to jakos ??
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 wydaje mi sie ze ze spoiler bylby grubszy - w e36 czesto maja podobne blendy - moze by spróbowac przserobic to jakos ?? jak koleś sobie zrobił bodykit z RS4 łącznie ze zderzakiem (były tylko wersje Avant) to może sobie też spojler zmodyfikował według własnej wizji :>
FAFAL Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Dla mnie super wygląda Szkoda, że u nas nie robią takich tablic tylko jakieś "kwadraciaki"
keżor Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 macie moze wiecej zdjęć tego autka ?? chyba znalazłem jeszcze jedną fotke skubańca
Armi Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Podoba mi się rozwiązanie połączenia wydechu ze zderzakiem. Nie ma dziury w siatce na wydech, tylko wydech elegancko pod zderzakiem (jak w ori). Poza tym progi
SoMeS Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 kozacko to wygląda a mnie wszyscy dojechali jak wyskoczyłem z takim pomysłem przypasuje chyba takie coś w przyszłym tygodniu jak body z eSki założę i zobaczymy jak to wyjdzie
boniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ladniusia ta foteczka...bardzo ladnie sie prezentuje ale ta blanda nie pasuje... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:49_________________________________________________na klapie jest lotka cos ala m3 e46
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Powiem tak , zwyka blenda na szybę dała by większy urok Autko ogolnie wygląda bardzo dobrze ale to zasługa zderzaczka RS4, nakładki klapy , szerokiej gumie
boniu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 patrikos to jest cale rs4 patrz na przednie blotniki
Rekomendowane odpowiedzi