Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz możesz robić przekładkę. Nikt nie pozna. :naughty: Jak wyłączasz ESP?

Opublikowano

Na razie nie wyłączam :D Jestem w trakcie przygotowania panelu na przełączniki który umieszczę w tunelu. Tylko muszę pozbierać guziki bo mam tylko 2 na razie :D

Opublikowano

Młody mozna na PW koszt navi bo tez sie przymierzam...sam montowales??

Opublikowano

Wszystko sam robiłem w tym aucie :P koszt navi wg allegro to około 1200-1400 zł. Do tego klimatronik + kosz

Opublikowano

duzo roboty? Mod pierwsza klasa :good:

Opublikowano

Dzisiaj doszły wymarzone grille S4!

Bardzo poważnie rozmyślam usunięcie rejestracji z przodu:

1105301013331024x768.jpg

1105301013481024x768.jpg

A tu już z rejką:

1105301021011024x768.jpg

1105301021121024x768.jpg

1105301021211024x768.jpg

Opublikowano

Jak chcesz jeździć bez tablicy z przodu to przydałby Ci się zderzak USA bez wycięcia na rej. Gładki.

Opublikowano

Pieknie :good: a te POLO pamietam skas :mysli::decayed:

Opublikowano

To nie moje, sąsiad ma dokładnie takie same jak ja kiedyś :P

Opublikowano

Śledze wątek od dawna :) Całe auto kosa :kox:

Młody nie miałeś problemu z wpasowaniem dolnego grilla z S4 w zderzak s-line ?

Opublikowano

Dzieki :)

Miałem problem, dalej jest lekki problem. Dolna część lekko odstaje po bokach, muszę przyciąć jutro go z tyłu żeby wszedł ładnie. Ogólnie to go jeszcze przyczepiłem do zderzaka żeby nie zgubić

Opublikowano

Powiem ci, że pięknie wyglądają te grille z esy na s-line :kox: Kolejnym moim modem będzie właśnie to :) Co do tablic, to oczywiście lepiej bez, ale musiałbyś wygładzić zderzak jak np.Glinek, ewentualnie wpakować kwadratową rejestrację.

Opublikowano

Myślę cały czas nad wygładzeniem zderzaka. Nie jest to priorytet, na razie zbieram pieniądze na Rogala :P

Opublikowano

Myślę cały czas nad wygładzeniem zderzaka. Nie jest to priorytet, na razie zbieram pieniądze na Rogala :P

bedziesz cisnal do wawy na program?

grille fajnie wygladaja :good: mialem pytac czy pasuje wlasnie grill dolny od s4 do zderzaka s-line

Opublikowano

bedziesz cisnal do wawy na program?

grille fajnie wygladaja :good: mialem pytac czy pasuje wlasnie grill dolny od s4 do zderzaka s-line

Jadę do Polski, wszyscy polecają warszawę to chyba tam pojadę, chyba, że jest coś bliżej z równie dobrą renomą?

Opublikowano

Znają się na rzeczy?

Opublikowano

No raczej. Rob też jest u nas na forum. Poczytaj dział wykresów.

Opublikowano

To teraz jeszcze środki lamp psiknąć na czarno, albo bix wrzucić i będzie full pakiet black.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...