Flyer Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 ta alcantara bylaby spoko... ale nie w tym kolorze masz 2 kolorowe fotele, wiec ta czerwien z d*py troche.
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 No tak, ale jest czerwona nić na kierownicy i będzie jeszcze czerwona nić na gałce i ręcznym no i jest czerwone podświetlenie wszystkiego więc trochę tego czerwonego jest w aucie
wrclaguna Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 No i masz cos customowego Predzej bym obstawal za tym kolorem co siedzisko fotela Ale i tak jest czad
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 No tak, ale znalezienie takiego samego koloru jak środek siedziska i to w alkantarze to ciężki orzech. Mi się podoba Fotka aż tak nie oddaje pełnego efektu
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 No Młodzian jest fpytę Pewnie materiału zostało Ci jeszcze to uszyjesz lasce sukienkę Popiołka i ten temat wokół lewarka to już na czarno chyba lepiej bo za dużo będzie czerwieni
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 Tyy, ja się nie spodziewałem aż tyle tego materiału hahaha Nie wiem czy zużyłem jedną dziesiątą tego co mam Dzięki Ragga
MARCIN607 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 no Młody jest customowo- teraz trzeba by więcej czerwonego
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Tyy, ja się nie spodziewałem aż tyle tego materiału hahaha Nie wiem czy zużyłem jedną dziesiątą tego co mam Dzięki Ragga Nie m za co No przecie pisałem 2 metry długości na 140 szerokości
truckmaniac Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak już idziesz w tą stronę, to teraz rób siedziska w tej czerwieni
Bart-S Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 no Młody jest customowo- teraz trzeba by więcej czerwonego Nic tylko zayebać mu teraz plakietkę EXCLUSIVE
Młody_drog Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 no Młody jest customowo- teraz trzeba by więcej czerwonego Nic tylko zayebać mu teraz plakietkę EXCLUSIVE Haha Chciałem coś innego i jest Siedzisk w czerwieni nie będzie bo już za dużo. Jeszcze jakiś mały detal wrzucę w czerwień [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 10:02_________________________________________________Nawet znalazłem zdjęcie swojego auta z ostatniego zlotu w Północnej Irlandii:
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 w porównaniu do tego Golfa co stoi obok na ATS Cup to niezła koza
musti Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ależ się ten lakier błyszczy Młody nie chce się przyznać ale pisał mi na PW że docierał auto dobre pół roku żeby jakoś wyglądało Lustereczko jest
MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ależ się ten lakier błyszczy Młody nie chce się przyznać ale pisał mi na PW że docierał auto dobre pół roku żeby jakoś wyglądało Lustereczko jest żeby mi się tak chciało- raz auto wypastowałem póżniej musialem 3 lechami płyny uzupełniać
musti Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ależ się ten lakier błyszczy Młody nie chce się przyznać ale pisał mi na PW że docierał auto dobre pół roku żeby jakoś wyglądało Lustereczko jest żeby mi się tak chciało- raz auto wypastowałem póżniej musialem 3 lechami płyny uzupełniać Ty leń jesteś kiedy bym nie dzwonił to uzupełniałeś poziom alko w organiźmie Ale najważniejsze że był ten pierwszy raz pastowania
retrikal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 furka kozacka ale te pomarańczowe żarówki w kierunkach to jakaś masakra
Młody_drog Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 I tutaj właśnie się mylisz! Bo fotograf akurat złapał zdjęcie jak zamykałem auto Żarówki są chrom, widać je na tym zdjęciu które znalazłem też z tego samego zlotu:
Rekomendowane odpowiedzi