badboy Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Do tego kolorku dekorów pasowało by jeszcze coś takiego: http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-quattro-2.0T/Interior/View_All/ES2072575/ albo http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-quattro-2.0T/Interior/View_All/ES1892494/ 100$$$ za czerwoną gumkę, to lepiej niech sobie czerwonego durexa sprawi i początek włoży
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 chyba juz pisalem w takim razie sie powtorze... za***ista fura a dekory totalny koks Powiedz mi gdzie umiesciles przycisk esp? bo zeby bledu nie wywalalo to pewnie musi gdzies byc co?
Młody_drog Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 Odłączyłem całkowicie Błędu nie ma Mały update: Siedzenia poszły i rns-e poszło bo auto miało iść do żyda Ale chyba zostanie, w miejsce rns-e wejdzie jakiś 2dinowy alpin a fotele narazie zostaną takie same a później ew. będzie zmiana na coś customowego. Podsufitka pójdzie w czarną alkantarę. Narazie szukam kół na zimę i RS6 będą sprzedane. Po zimie będziemy myśleć ale chyba jakiś rancik
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ty to masz też pełno wizji odnośnie sprzedaży :gwizdanie:
kadafi Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Mlody i dobrze ze zostaje ale jak zostaje to na glebe z nim
Młody_drog Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 Wizje są, pomysły co chwile inne ale jednak jak mam kupić coś innego i znowu pakować auto to wolę to zostawić, chociaż wszystko znam i wiem co i jak
variocustoms Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi Przeżyję bez O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________ Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków Marzenie, ale niestety brak funduszów
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi Przeżyję bez O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________ Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków Marzenie, ale niestety brak funduszów Nie chcesz opchnac poduchy?? Sprzedaj za 500zl razem z wysylka na gwiazdke
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać sprzedaj dekory a fele rs4 z tego zdjecia ponizej jeszcze masz? to byly ori?
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Dekory już poszły ale w weekend robię jeszcze raz A fele rs4 to już z rok temu poszły, repliki
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody_D pokaż lepiej jak teraz się wozisz
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Nic nie pokazuje :D Dekory soul, siedzenia sportowe, kiera b7 multi s line i biały sufit, z zewnątrz się nic nie zmieniło.
Tony Stark Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Młody_Drog za***iście ze auto zostajem zrob je teraz pod siebie i bedzie legancko, dobre kolo i gleba i nic wiecej nie trzeba
Diego Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Młody, doskonała Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca. A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina:
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty:
Młody_drog Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Młody, doskonała Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca. A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: Zrobię w weekend , już gdzieś na forum widziałem kogoś z takimi samymi Pomysł się rozszedł szybko masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty: Nie mogę upubliczniać hehehehe
kadafi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 dawaj foty modelki bez odzienia my nikomu nie powiemy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi