Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100$$$ za czerwoną gumkę, to lepiej niech sobie czerwonego durexa sprawi i początek włoży :decayed:

Opublikowano

chyba juz pisalem w takim razie sie powtorze... za***ista fura :good:

a dekory totalny koks :kox:

Powiedz mi gdzie umiesciles przycisk esp? bo zeby bledu nie wywalalo to pewnie musi gdzies byc co? :cool1:

Opublikowano

Odłączyłem całkowicie :P Błędu nie ma :)

Mały update:

Siedzenia poszły i rns-e poszło bo auto miało iść do żyda :D Ale chyba zostanie, w miejsce rns-e wejdzie jakiś 2dinowy alpin a fotele narazie zostaną takie same a później ew. będzie zmiana na coś customowego. Podsufitka pójdzie w czarną alkantarę. Narazie szukam kół na zimę i RS6 będą sprzedane. Po zimie będziemy myśleć ale chyba jakiś rancik

Opublikowano

Ty to masz też pełno wizji odnośnie sprzedaży :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Mlody i dobrze ze zostaje :good: ale jak zostaje to na glebe z nim :polew:

Opublikowano

Wizje są, pomysły co chwile inne ale jednak jak mam kupić coś innego i znowu pakować auto to wolę to zostawić, chociaż wszystko znam i wiem co i jak :cool1:

Opublikowano

weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek

Opublikowano

Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków :naughty:

Opublikowano

weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek

Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi :P Przeżyję bez :rolleyes: O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________

Marzenie, ale niestety brak funduszów :(

Opublikowano

Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi :P Przeżyję bez :rolleyes: O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________

Marzenie, ale niestety brak funduszów :(

Nie chcesz opchnac poduchy?? :naughty: Sprzedaj za 500zl razem z wysylka na gwiazdke :decayed:

Opublikowano

Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać :P

Opublikowano

Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać :P

sprzedaj dekory :kox:

:decayed:

a fele rs4 z tego zdjecia ponizej jeszcze masz? :tongue4: to byly ori? :slina:

Opublikowano

Dekory już poszły ale w weekend robię jeszcze raz :P

A fele rs4 to już z rok temu poszły, repliki :cool1:

Opublikowano

Młody_D pokaż lepiej jak teraz się wozisz :wink4:

Opublikowano

Nic nie pokazuje :D :D

Dekory soul, siedzenia sportowe, kiera b7 multi s line i biały sufit, z zewnątrz się nic nie zmieniło. :hi:

Opublikowano

Młody, doskonała :a4fan: Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca.

A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ?

Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: :slina: :slina: :slina::cool1:

Opublikowano

masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ?

To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

Młody, doskonała :a4fan: Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca.

A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ?

Zrobię w weekend :D, już gdzieś na forum widziałem kogoś z takimi samymi :D Pomysł się rozszedł szybko :hi:

masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ?

To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty: :naughty: :decayed:

Nie mogę upubliczniać hehehehe :hi:

Opublikowano

dawaj foty modelki bez odzienia my nikomu nie powiemy :naughty: :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...