Tas2die4 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 http://img33.imageshack.us/img33/7104/13434067863670.jpgWięcej orange w środku Felgi dopiero w przyszłym tyg Hahah LuKrediemu sie przedluza znowu??
Młody_drog Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 http://img33.imageshack.us/img33/7104/13434067863670.jpgWięcej orange w środku Felgi dopiero w przyszłym tyg Hahah LuKrediemu sie przedluza znowu?? :decayed: Ty coś o tym wiesz nie? W środę podobno wyszły, ma dzisiaj podać numer, zaraz zadzwonię do niego @Adam, rzucaj linkami, o Alpine też myślałem, kwestia tylko ładnego wkomponowania w deskę
Tas2die4 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Standard, mi 3x wciskal ze wyslal dystanse,a pozniej ze nawet jeszcze nie ich nie zrobil nagle sie okazalo
Młody_drog Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 Ok chyba raczej załatwione, dzisiaj dzwonił podał numery paczek czyli mogę sobie śledzić myślę, że we wtorek powinny być
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Tylko uważaj z tymi kolorami w środku bo będzie druga Czikita Edition
H4mm3R Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Tylko uważaj z tymi kolorami w środku bo będzie druga Czikita Edition A Ty myślisz na kim się czikita wzorował i wzoruje
Młody_drog Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 Wyjazd mi stąd szydercy... zamówiłem właśnie pokrowce na fotele ze skóry konia w dwóch kolorach, niebiesko pomarańczowe na przód i żółto zielone na tył, a co... Sent from my GT-I9100
MARCIN607 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 olej RNS-e..bierz Alpine + kamera + tv cyfrowy <cisza> !jaką alpinę?
Młody_drog Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 No więc tak, koła dzisiaj doszły ale............................ tylko 2 :facepalm: Ogólnie to jeśli chodzi o kurierów to no comment. Koła były rozłożone na dwie paczki żeby nie robić jednej wielkiej, dostałem dwa numery do śledzenia przesyłki, już w niedzielę mnie zaniepokoił fakt, że jedna z paczek była w Anglii a druga dalej w Polsce No ale mówię, razem wyszły to chyba razem przyjdą a tu jakaś pomyłka no ale sprawdzam dzisiaj rano i pierwsza jest w doręczeniu a druga w Niemczech :facepalm:, pierwszą już mam w domu a druga jeszcze błądzi po europie więc założenie się znów przeciągnie Jeśli jutro dostanę drugą to jutro będą na aucie, a jak nie to pojutrze. Wrażenie powiem, Będzie kozak Kolor jest taki ciemny pomarańcz ale w świetle się za***iście mieni, nie widziałem ich jeszcze w słońcu bo mieszkam w Irlandii ale chyba będzie good
Tomeks Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No więc tak, koła dzisiaj doszły ale............................ tylko 2 :facepalm:Ogólnie to jeśli chodzi o kurierów to no comment. Koła były rozłożone na dwie paczki żeby nie robić jednej wielkiej, dostałem dwa numery do śledzenia przesyłki, już w niedzielę mnie zaniepokoił fakt, że jedna z paczek była w Anglii a druga dalej w Polsce No ale mówię, razem wyszły to chyba razem przyjdą a tu jakaś pomyłka no ale sprawdzam dzisiaj rano i pierwsza jest w doręczeniu a druga w Niemczech :facepalm:, pierwszą już mam w domu a druga jeszcze błądzi po europie więc założenie się znów przeciągnie Jeśli jutro dostanę drugą to jutro będą na aucie, a jak nie to pojutrze. Wrażenie powiem, Będzie kozak Kolor jest taki ciemny pomarańcz ale w świetle się za***iście mieni, nie widziałem ich jeszcze w słońcu bo mieszkam w Irlandii ale chyba będzie good to kurier was wydymał,zrobił dwa listy,czyli dwie osobne paczki,a powinien zrobić dwie paczki na jednym liście,wtedy niema możliwości ich rozdzielenia,mają nr 2/1 i 2/2,no ale wtedy kurier ma mniej kasy,bo płacą mu za list,a za dodatkowe paczki z jednego listu płaca śmieszne pieniądze.
Młody_drog Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No więc tak, koła dzisiaj doszły ale............................ tylko 2 :facepalm:Ogólnie to jeśli chodzi o kurierów to no comment. Koła były rozłożone na dwie paczki żeby nie robić jednej wielkiej, dostałem dwa numery do śledzenia przesyłki, już w niedzielę mnie zaniepokoił fakt, że jedna z paczek była w Anglii a druga dalej w Polsce No ale mówię, razem wyszły to chyba razem przyjdą a tu jakaś pomyłka no ale sprawdzam dzisiaj rano i pierwsza jest w doręczeniu a druga w Niemczech :facepalm:, pierwszą już mam w domu a druga jeszcze błądzi po europie więc założenie się znów przeciągnie Jeśli jutro dostanę drugą to jutro będą na aucie, a jak nie to pojutrze. Wrażenie powiem, Będzie kozak Kolor jest taki ciemny pomarańcz ale w świetle się za***iście mieni, nie widziałem ich jeszcze w słońcu bo mieszkam w Irlandii ale chyba będzie good to kurier was wydymał,zrobił dwa listy,czyli dwie osobne paczki,a powinien zrobić dwie paczki na jednym liście,wtedy niema możliwości ich rozdzielenia,mają nr 2/1 i 2/2,no ale wtedy kurier ma mniej kasy,bo płacą mu za list,a za dodatkowe paczki z jednego listu płaca śmieszne pieniądze. No widzisz ale co teraz zrobić, druga paczka na 99% będzie u mnie jutro więc jutro koła powinny być na aucie
?uki1984 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mlody załóż na razie dwa koła a kuriera:bicz:
Młody_drog Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Koła założone Niestety nie jestem jeszcze w 100% zasatysfakcjonowany... Muszę dać większy dystans z tyłu i z przodu i umyć auto, jestem zbyt zmęczony żeby oceniać ale jak dowalę dystans 30mm zamiast 20mm jak jest teraz to będzie wyglądało tak: siada na oponie
Młody_drog Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jutro zrobię jak ogarnę dystanse większe i umyję auto
Gracjan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jutro zrobię jak ogarnę dystanse większe i umyję auto Czekamy
?uki1984 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wyglada ladnie. Ciekaw jestem jak wyglada cale auto bokiem? Chociaz co do gum to ja bym wrzucil profil na 35 zamiast 40, ale to tylko moje zdanie
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 205/35 to jest hardcore do jazdy na codzień Na szybko umyłem auto, wrzuciłem dystans na tył i przód, teraz z przodu jest 35mm a z tyłu 30mm i wygląda to tak: P.S zapomniałem świecidła na opony przed zrobieniem fot Zaraz po zrobieniu już się świeciły ale nie było czasu na foty bo do roboty już muszę śmigać Ogólnie z efektu jestem zadowolony ale muszę ogarnąć lakier w aucie bo tragedia:facepalm: Przód i tył reszta fot: Index of /orangerh I jak?
Rekomendowane odpowiedzi