Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://img33.imageshack.us/img33/7104/13434067863670.jpg

Więcej orange w środku :decayed:

Felgi dopiero w przyszłym tyg :kwasny:

Hahah LuKrediemu sie przedluza znowu?? :grin:

:decayed::decayed: Ty coś o tym wiesz nie? :grin: W środę podobno wyszły, ma dzisiaj podać numer, zaraz zadzwonię do niego :wink:

@Adam, rzucaj linkami, o Alpine też myślałem, kwestia tylko ładnego wkomponowania w deskę :decayed:

Opublikowano

Standard, mi 3x wciskal ze wyslal dystanse,a pozniej ze nawet jeszcze nie ich nie zrobil nagle sie okazalo :facepalm:

Opublikowano

Ok chyba raczej załatwione, dzisiaj dzwonił podał numery paczek czyli mogę sobie śledzić :decayed: myślę, że we wtorek powinny być :banan:

Opublikowano

Tylko uważaj z tymi kolorami w środku bo będzie druga Czikita Edition :decayed:

Opublikowano
Tylko uważaj z tymi kolorami w środku bo będzie druga Czikita Edition :decayed:

A Ty myślisz na kim się czikita wzorował i wzoruje :decayed:

Opublikowano

Wyjazd mi stąd szydercy... :P

zamówiłem właśnie pokrowce na fotele ze skóry konia w dwóch kolorach, niebiesko pomarańczowe na przód i żółto zielone na tył, a co... :decayed:

Sent from my GT-I9100

Opublikowano
olej RNS-e..bierz Alpine + kamera + tv cyfrowy <cisza> !
jaką alpinę?
Opublikowano

No więc tak, koła dzisiaj doszły ale............................ tylko 2 :facepalm::facepalm:

Ogólnie to jeśli chodzi o kurierów to no comment. Koła były rozłożone na dwie paczki żeby nie robić jednej wielkiej, dostałem dwa numery do śledzenia przesyłki, już w niedzielę mnie zaniepokoił fakt, że jedna z paczek była w Anglii a druga dalej w Polsce :whistling: No ale mówię, razem wyszły to chyba razem przyjdą a tu jakaś pomyłka no ale sprawdzam dzisiaj rano i pierwsza jest w doręczeniu a druga w Niemczech :facepalm::facepalm::facepalm:, pierwszą już mam w domu a druga jeszcze błądzi po europie więc założenie się znów przeciągnie :kwasny: Jeśli jutro dostanę drugą to jutro będą na aucie, a jak nie to pojutrze.

Wrażenie powiem, Będzie kozak :decayed: Kolor jest taki ciemny pomarańcz ale w świetle się za***iście mieni, nie widziałem ich jeszcze w słońcu bo mieszkam w Irlandii :grin: ale chyba będzie good :wink:

Opublikowano

pięknee auto!! :D

Opublikowano
No więc tak, koła dzisiaj doszły ale............................ tylko 2 :facepalm::facepalm:

Ogólnie to jeśli chodzi o kurierów to no comment. Koła były rozłożone na dwie paczki żeby nie robić jednej wielkiej, dostałem dwa numery do śledzenia przesyłki, już w niedzielę mnie zaniepokoił fakt, że jedna z paczek była w Anglii a druga dalej w Polsce :whistling: No ale mówię, razem wyszły to chyba razem przyjdą a tu jakaś pomyłka no ale sprawdzam dzisiaj rano i pierwsza jest w doręczeniu a druga w Niemczech :facepalm::facepalm::facepalm:, pierwszą już mam w domu a druga jeszcze błądzi po europie więc założenie się znów przeciągnie :kwasny: Jeśli jutro dostanę drugą to jutro będą na aucie, a jak nie to pojutrze.

Wrażenie powiem, Będzie kozak :decayed: Kolor jest taki ciemny pomarańcz ale w świetle się za***iście mieni, nie widziałem ich jeszcze w słońcu bo mieszkam w Irlandii :grin: ale chyba będzie good :wink:

to kurier was wydymał,zrobił dwa listy,czyli dwie osobne paczki,a powinien zrobić dwie paczki na jednym liście,wtedy niema możliwości ich rozdzielenia,mają nr 2/1 i 2/2,no ale wtedy kurier ma mniej kasy,bo płacą mu za list,a za dodatkowe paczki z jednego listu płaca śmieszne pieniądze.

Opublikowano

to kurier was wydymał,zrobił dwa listy,czyli dwie osobne paczki,a powinien zrobić dwie paczki na jednym liście,wtedy niema możliwości ich rozdzielenia,mają nr 2/1 i 2/2,no ale wtedy kurier ma mniej kasy,bo płacą mu za list,a za dodatkowe paczki z jednego listu płaca śmieszne pieniądze.

No widzisz ale co teraz zrobić, druga paczka na 99% będzie u mnie jutro więc jutro koła powinny być na aucie :wink:

Opublikowano

Mlody załóż na razie dwa koła :wink::naughty: a kuriera:bicz:

Opublikowano

Koła założone :decayed: Niestety nie jestem jeszcze w 100% zasatysfakcjonowany... Muszę dać większy dystans z tyłu i z przodu i umyć auto, jestem zbyt zmęczony żeby oceniać ale jak dowalę dystans 30mm zamiast 20mm jak jest teraz to będzie wyglądało tak:

13440250953220.jpg

siada na oponie

13440280038720.jpg

Opublikowano

Pokaż całokształt :decayed:

Opublikowano

Jakies male te fele ;(

Opublikowano

Jutro zrobię jak ogarnę dystanse większe i umyję auto

Opublikowano
Jutro zrobię jak ogarnę dystanse większe i umyję auto

Czekamy :jerk:

Opublikowano

Wyglada ladnie. Ciekaw jestem jak wyglada cale auto bokiem?

Chociaz co do gum to ja bym wrzucil profil na 35 zamiast 40, ale to tylko moje zdanie :wink:

Opublikowano

205/35 to jest hardcore do jazdy na codzień :hi:

Na szybko umyłem auto, wrzuciłem dystans na tył i przód, teraz z przodu jest 35mm a z tyłu 30mm i wygląda to tak:

P.S zapomniałem świecidła na opony przed zrobieniem fot :decayed: Zaraz po zrobieniu już się świeciły ale nie było czasu na foty bo do roboty już muszę śmigać

Ogólnie z efektu jestem zadowolony ale muszę ogarnąć lakier w aucie bo tragedia:facepalm:

13440708876991.jpg

20120804_140453.jpg

20120804_140515.jpg

20120804_140529.jpg

20120804_140535.jpg

Przód i tył

20120804_140550.jpg

20120804_140616.jpg

reszta fot:

Index of /orangerh

I jak? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...