Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dywaniki wnętrza .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam oryginalne gumowe dywaniki audi ...

Kupiłem specjalnie dwa miesiące temu na deszcze, śnieg i inne nieprzyjemne zjawiska meteorologiczne.

Dywaniki pasują idealnie, wyglądają ładnie, delikatne logo a4 na przednich dodaje uroku. Cena nie pamiętam, za darmo nie dawali ale w porównaniu z allegro wcale też nie taka zła cena a jakoś wysoka.

[...]

Ja też jestem za tym aby jednak na zimę gumowe - ORI robią swoje. Ja kupiłem wczoraj. Cena rzeczywiście nie mała ale tańsze niż na alledrogo... :cool1: 140,76pln przód i tył 106,05pln. Fotki poniżej. :good: Jakość wysoka - gruba guma ze stoperami. :good:

8d4e69fce3b9aac5med.jpg

a0fa51ac060d0781med.jpg

Opublikowano

wyglądają nie źle, ale nie jestem przekonany... :decayed:

Opublikowano

Naprawdę solidna sprawa! :good:
Opublikowano

Naprawdę solidna sprawa! :good:

Kupiłem identyczne, bardzo solidne wykonanie (ciężko je wyjąc z auta więc o przemieszczaniu dywaników podczas jazdy nie ma mowy), guma bardzo dobrego gatunku jeździłem już dwa razy z nimi w trasę i nie mam zastrzeżeń. Cena ~ 250,00 zł za przód i tył nowych dywaników wcale nie jest taka zła w porównaniu z allegro.

Taki komplet starczy do końca życia auta więc warto kupić ori.

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz! Ja też nie żałuję! Cena może wydawać się kosmiczna ale w porównaniu do jakości to warto zainwestować te pieniądze.

BTW Znalazłem tylko jedną ofertę na allegro z ORI dywanikami (dokładnie takimi samymi) i jest cena wyższa niż w ASO... :gwizdanie:

Opublikowano

Bardzo fajnie się prezentują. Może też się skusze, bo zeszłej zimy kupiłem na alle... gómy Petex i już popękały. :thumbdown:

Opublikowano

Ja zaś niedawno zakupiłem welur na Allegro za 90 zł i prezentują się świetnie wraz z otaczającym je także welurem. Nie mam zamiaru wymieniać.

Opublikowano

Jak się dużo jeździ (wysiada, wsiada) to welur może nie przetrwać tego a poza tym podłoga pod welurem może brzydko się do tego ustosunkować... Będzie przemoczona, brudna...

Opublikowano

Dokładnie tak, welur na zimę zwłaszcza w mieście to nieziemski syf- ciągle wilgotny i zapiaszczony, ewentualnie jeszcze podłoga :thumbdown: guma schnie raz- dwa, a wysypać piasek to dwa szybkie ruchy. Wygląd to kwestia gustu, ja tam pod nogi podczas jazdy nie patrzę, guma mnie nie razi i takie dywaniki jeżdżą przez cały rok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zmienilem na gomowe z allegro jezdze drugi rok i sa naprawde ok. orginalne welurowe leża w garazu. jak by ktos chcial to moge sprzedac.

Opublikowano

Ja też polecam ori gumowe na zimę. Pod dywaniki w razie czego mam podłożone gazety i co jakiś czas zmieniam na suche bo jednak mokry snieg robi swoje.

• 2 lata później...
Opublikowano

To ja odswierzam , szukam ori dywanikow do s4 b5 Moze ktos cos wie????

Znalazlem w ASO nowe .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego miałem już do czynienia z tymi dywanikami, powiem tak da się jeździć, ale nie są dopasowane.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam temat:

Dziś jest 4.09.12r. i zamieszczam poniżej trzy linki z allegro pewnie za miesiąc te aukcje będą już głęboko w archiwum, dlatego uprzedzam, potomnych czytających temat, informacją o dzisiejszej dacie.

Które dywaniki wybrać do Audi A4 B5 Avant, lift, 99/00:

1. Tanie gumowe, za 55zł, nawet mają klipsy, ale widać że wiercone w miejscach do tego nieprzeznaczonych:

DYWANIKI GUMOWE Audi 80 B3 B4 100 A4 B5 B6 A6 C5 (2555614549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2. Trochę standardowa cena, firma jakaś, ekologia, wszystko z wysyłką za 100zł, 8x klipsy, widać ze są raczej dopasowane:

AUDI A4 B5 95-01 GUM.DYW..RYNIENKA 3 CM+STOPERY X8 (2555361161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3. PETEX, wszędzie nazwa tej firmy na pierwszym miejscu, nic o produktach tej firmy nie wiem, cena 89zł wysyłka free:

AUDI A4 B5 DO 2000 dywaniki gumowe PETEX + STOPERY (2577215991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pomóżcie w wyborze, proszę