Slot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam klubowiczów, sparawa wyglada tak- pilot slabo juz lapal centralny bo tylko z bliska i nie zawsze z a pierwszym razem... wiec wymienilem baterie. i pojawil sie problem bo nie dziala pilot. czytalem, szukalem, o synchronizacji pilota ale znalazlem ze 3 rozne wersje jak to zrobic i szczerze nic nie dziala ... nie wiem moze cos robie zle. wiec dlatego prosze o najprostrza instrukcje jak krok po kroku, co po czym i jak wciskac,przekrecic zeby to ustrojstwo zaczelo dzialac. dodam ze kluczykiem normalnie otwieram auto, domykanie tez dziala, baterie sprawdzalem juz 3 razy czy sa dobrze wlozone. a no i kluczyk to tak zwazny scyzoryk. nie mam alarmu ani czytnikow podczerwieni w slupkach. POMOCY, z gory dziekuje
gain Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mialem to samo... wcisnij ten guzik w kluczyku ktorym otwierasz samochod i trzymajac to przekrec na zaplon ale nie zapalaj. Potrzymaj tak 3 .. 4 sekundy i wylacz zaplon i teraz spróbuj juz normlanie otworzyc zamknac U mnie to zadzialalo to moze u Ciebie tez bedzie - powodzenia Pozdrawiam
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jeśli nie zadziała, to włóż kluczyk do zamka kierowcy, zamknij auto i w pozycji zamkniętej przytrzymaj któryś z przycisków na pilocie - migną kierunki, kluczyk się zakoduje.
domjenick Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ewentualnie podjedz na spota w swojej okolicy-zagadaj z kims,kto ma Vaga-instrukcje,krok po kroku,znajdzisz w dziale "zrob to sam"(filmik)
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 próbowałeś takiej synchronizacji jaką opisują w instrukcji obsługi? w prostych słowach: naciskasz guzior na pilocie i w ciągu minuty musisz normalnie przekręcić kluczykiem zamek w drzwiach u mnie po wymianie baterii pomogło, a miałem podobny problem
marcool Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jak jak wymieniałem baterię to chyba (o ile dobrze pamiętam) zrobiłem tak: - kluczk w zamek do otwierania drzwi -> przekręcam kluczyk jakbym chciał zamknąć i wtedy jak to zrobię przytrzymuję przycisk (ok.5 sek) do zamykania -> przekręcam kluczyk jakbym chciał otworzyć i przytrzymuję przycisk do otwierania (ok.5 sek). Potem wsiadam i odjeżdżam Chyba tak to było.
Michał Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przytrzymuję przycisk (ok.5 sek) do zamykania -> przekręcam kluczyk jakbym chciał otworzyć wyrywając z kontekstu to zrobiłeś dokładnie tak jak jest napisane w instrukcji
Tukan Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Musze odgrzac tego zmarznietego kotleta A jak ktos nie ma zamka w drzwiach i vagiem tez sie nie da to coa ma zrobic :gwizdanie:
gietas124 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 ja zrobiłem tak jak kolega Gain tzn wszedłem do środka wsadziłem kluczyk do stacyjki nacisnąłem otwieranie na pilocie przekręciłem stacyjke ale nie odpalajac auta poczekałem 5 sek nastepnie wyciągnąłem kluczyk i wszystko śmiga jak ta lala
barabasz8400 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja mam takie pytanko jakie powinny być baterie w pilocie chodzi mi o oznaczenia
rafal9119 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 to zalezy jaki masz pilot. bo np. w pilocie od tv sa AAA
pakotomasz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tam siedzi bateria o ozn. CR2032 3V, przynajmniej tak jest u mnie:wink:
hary111 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 U mnie też CR2032 3V wczoraj wymieniałem i z programowaniem poczyniłem jak kolega Gietas124 wszystko śmiga jak ta lala.
Rekomendowane odpowiedzi