NOKIA62 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 witam i przedstawiam moja furke javascript:void(0); - 2,8Q B+G 2001r - elektryczne szyby x4 - elektryczne lusterka - klimatronik - ABS - ESP - centralny z zamek - podłokietnik x2 - grzane lusterka - domykanie szyb z pilota - wspomaganie kierownicy z regulacją - podgrzewane fotele - 4 x Airbag - tempomat - fotele kubelkowe(skora) - dystanse - przod 2cm - tyl 3cm - zawiecha eibach
PiterA4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Fajny bo avant :naughty:i zajebioza z zawiechom ale te cb
NOKIA62 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 plany...hmn moze zmiana kol ale nie wiem na jaki wzor moze cos pomysle na wiosne a tak wogule to chcialbym zmienic fure na S4 a cb dla spokoju psychicznego a poza tym jak sie wie ze jest czysto to mozna troszke przycisnac .....[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 18:50_________________________________________________zapomnialem dodac ze w planach jest zrobienie FIS-a bo troszke nei wyswietla wszytkiego
Wandej Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 niezle zestawienie Musi fajnie zapitalac Ja bym dorzucił jakis felunek 17` moze 18`
NOKIA62 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 to sa 17' jezdzilem chwile na 18' ale bylo juz extreme i zle sie jezdzilo jak dla mnie gdzies powineine miec foto to jak znajde to wrzuce oto foto tylko ze tylnego kola jakos nie wpadlem na to zeby zrobic calego auta a tu pare foto z sesji zimowej
PiterA4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 plany...hmn moze zmiana kol ale nie wiem na jaki wzor moze cos pomysle na wiosne a tak wogule to chcialbym zmienic fure na S4 a cb dla spokoju psychicznego a poza tym jak sie wie ze jest czysto to mozna troszke przycisnac .....[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 18:50_________________________________________________zapomnialem dodac ze w planach jest zrobienie FIS-a bo troszke nei wyswietla wszytkiego ja mialem na mysli jego umiejscowienie cb zajebioza bo sam mam i bez niego to ch... nie jazda
Patrikos28 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Motorek konkretny do tego jeszcze Q i Avant
Filutek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No ładne u mnie niestety brak quattro .
Rekomendowane odpowiedzi