r7adek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie wspomnianego w temacie podświetlenia zegarów i i znajdujących się na desce rozdzielczej przełączników z koloru czerwonego na niebieski. Czy da się to zrobić przez wymianę tylko żaróweczek w zegarach i klimatyzacji oraz diód w przyciskach ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Xris Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie rób tego audi ma swój kolor i jest to czerwony
Pulpit Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 tylko nie niebieski walnij róż jak już musisz, ale nie niebieski !!
_Solar_ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dużo rezenia jak zauważyłeś moze zaróweczki ( liczniku ,klimatroniku ) swiecą na biało a podświetlenie jest czerwone wiec nic Ci nie da taka wymiana na niebieskie zaróweczki, diody
_Solar_ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeśli dobrze pamietam to juz ktoś z forum wyrezał na niebiesko podswietlenie ( tylko na chwile obecna nie moge tego znaleźć ) , i do Audi to raczej nie pasuje jak już chcesz to sobie wyrezaj zegary na biało tak jak jest to w II lifcie
Pulpit Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 II lifcie nie ma na biało przynajmniej u mnie nie ma
_Solar_ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 II lifcie nie ma na biało przynajmniej u mnie nie ma w II lifcie juz występuje caly bądź 1/2 FIS'a i tam wiem ze sa zegary podświetlane na biało a wskazówka jest czerwona
manqm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 II lifcie nie ma na biało przynajmniej u mnie nie ma to chyba masz zegary od starszego modelu
loloA4 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie rób tuningu tesco.Ori ma swoj urok
grippen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 taj masz wymiane wszystkiego na niebieski http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_smd_zmiana_koloru_podswietlenia_tablicy_rodzielczej-t77247.0.html ale według mnie ori jest najleprzy
Pulpit Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 II lifcie nie ma na biało przynajmniej u mnie nie ma to chyba masz zegary od starszego modelu nie no raczej nie budzik do 260, pełny FIS. Może mi się wydaje że to jest podświetlone na czerwono nie na biało wskazówki jestem pewien że są na czerwono a blat nie jestem pewien zaraz poszukam zdjęcia jakiegoś to dokleję, jak to u mnie wygląda. dobra takie coś znalazłem i jaki to jest kolor podświetlenia bo ja już lekko zgłupiałem
Rekomendowane odpowiedzi