Młody_drog Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czy u nas w B6 jest opcja wglądu spalania w l/h? Brat i Tata w Passatach mają. W audi tego nie ma? Czy jest możliwość odblokowania?
mcm Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 w l/h komputer podaje zawsze na biegu jałowym na postoju
Młody_drog Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 No sorry, zapomnialem dopisać, że na postoju, chodzi o to, że u mnie tego nie pokazuje, pokazuje ostatnią wartość przed zatrzymaniem. Potem jak ruszam to dopiero się zmienia znowu. U was w b6 jest l/h na jałowym?
grzanek85 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 nie ma standardowy fis tego nie wyświetla
kamosor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 A są jakieś inne Fisy w B 6 czy wszystkie tak mają ? U mnie niestety też tak jest a w leonie na postoju miałem l/h Czyżby Audi nie dorastało do VW i seata ? Jeszcze tylko brakuje by w skodzie były l/h
Mach Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jeszcze tylko brakuje by w skodzie były l/h No to Cie zmartwie dodatkowo, mam tez Octavie 2 i tam na MaxiDOT wyswietla na postoju l/h. W moim swiezym nabytku B7 nie wyswietla l/h tylko tak jak piszesz ostatnia wartosc chwilowa... tez mnie to zdziwilo
kamosor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 No to rzeczywiście załamka zawsze myślałem że Audi w tej grupie ma się wyróżniać na + nie na -. Ale reasumując :w tych fisach co mamy nic nie da się zrobić???
bin85 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam, wydaje mi się że funkcja ta jest tylko ograniczona programowo, kiedyś na forum passata znalazłem jak włączyć kontrolę żarówek której oryginalnie tam nie było trzeba było ingerować w wsad licznika myślę że tu będzie podobnie jednak trzeba by rozgryźć od czego są poszczególne adresy wsadu.
Rekomendowane odpowiedzi