spiidy Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Taki temacik co by trochę zwiększyć odwiedzanie naszego forum Piszcie jak kogoś zobaczycie.. przy okazji się poznamy lepiej dzisiaj około 9 Cor72z na krzywego :>??
martinez Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Niedziela Makowice: spiidy, Cor72z, galec, pedroso, Maciej8891, nochal, Piątek
spiidy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 kurde gdzie ty tak wszystkich widziales
martinez Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 tak jak napisałem w niedziele na lotnisku w Makowicach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________dzisiaj zostala namirzona przeze mnie ładna A4 na Ul. Łokietka:) zaparkowałem za nią srebrna 1.9TDI końcówka nr. rej. 40M. zaparowałem sobie za nia i wdzę ramke pod tablice klubową A4:)
spiidy Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 wie ktoś czyj to furacz:P? dzisiaj ustrzeliłem na starówce wygląda na prawdziwe S4
nochal Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Często tam stoi, widzialem go pare razy ale kierowcy ani razu...[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 20:17_________________________________________________Na skrzyżowaniu europejskiej zarejestrowałem taką sztukę na klubowych ramkach... Poznaje ktoś?;>
David Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 ja poznaje zdjecie zrobione jak bylem na urlopie w Egipcie a autem jezdzil moj mechanik-walczacy z moim problemem niedaleko na ul.Krakowskiej jest moj serwis.
spiidy Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 widzisz ty sobie na urlop jezdzisz a auto sie sciga po nocach w szczecinie ps. nie moge ci PW wyslac bo jakis limit ..
David Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 no wlasnie nie dostalem od Ciebie Pw a to pewnie przez to ze mialem pelna skrzynke na tym zdjeciu mam jeszcze prawy przedni kolpak :gwizdanie: moze ktos widzial w szczecinie kolpaka
mystic.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja poznaje zdjecie zrobione jak bylem na urlopie w Egipcie a autem jezdzil moj mechanik-walczacy z moim problemem niedaleko na ul.Krakowskiej jest moj serwis. Siemka, piszesz o serwisie Rafała Żelepienia na Krakowskiej ? Jeśli tak to czy możesz coś powiedzieć o nim, dobry jest, ogarnia tematy audiczek ?
martinez Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 właśnie widziany Cysiu w Nowogardzie apropo, masz prawą tylną żarówkę do wymiany z tyłu
Ossek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pozdro dla kierowcy granatowego avanta z naklejką klubową z tyłu widzianego dzisiaj ok 17 od Taczaka aż do Bezrzecza (ZPL1...4)
Aruzzz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Pozdro dla kierowcy w szarym avancie b6 (klubowa tabliczka pod rejestracja) który wjeżdżał na rondo od strony ul Czarnieckiego rejestracji nie pamiętam bo się zapatrzyłem na tabliczkę klubowa hehe
yahoo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla kierowcy czarnego sedana B6 który stał dziś pod wydziałem informatyki koło 9:30. Z naklejką z tyłu Czy to czasem nie fura kolegi Spiidy była ? Czyżby ktoś jeszcze był z wydziału Informatyki ? pozdrówka
spiidy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jezeli za czarnym sedanem B6 stał niebieski sedan B5 bez naklejki to ja a z tyłu nochal
eMeM Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czyżby ktoś jeszcze był z wydziału Informatyki ? pozdrówka dobrze, ze napisales jakiej uczelni
yahoo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Oczywiście ZUT, innego wydziału informatyki raczej nie ma. Na Uniwerku jest ale o innej nazwie. A co do auta to zgadza się Czarny sedan a za nim też ładna b5 No to pozdrawiam Was obydwu heh na jakim kierunku jesteście ?
yahoo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 aha ja z WI jestem. Książki dziś do magisterki oddawałem i patrze ładne niunie stoją to się przyglądnąłem i patrze naklejka heh.
martinez Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Widziana ładna audinka, czarna A4 B6 na skrzyzowaniu z bronowicką pół godziny temu jakaś godzina 20:10 idę z kundlem i terrorystą patrzę a wlepa na zadku siedzi ciekawe czyja to ! Końcówka na tablicy to ....40R
Rekomendowane odpowiedzi