KeN Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Witam wszystkich posiadaczy mam ją od 3tygodni i jestem bardzo zadowolony to moje pierwsze autko w życiu i cieszę się bardzo że to akurat wyposarzenie: 2xAirbag, 2xelektryczne szyby i lusterka, elektryczny szyberdach, centralny zamek+alarm z pilota+domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka, halogeny wbudowane fabrycznie w lampy, instalacja LPG (sekwencja firmy KME za 3500zl). planuję wstawić jakieś felgi 16" i zmienić tylne lampy na te z modelu po lifcie. zastanawiam się jeszcze nad przyciemnieniem szyb, ale nie wiem czy to dobry pomysł - proszę o jakieś sugestie
kamil21 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 napewno jakies ladne alu, lusterka, klamki pod kolor szyby przyciemniane nieeee Pozatym OK
Smoczyca Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Tak jak kolega Kamil mówi, klamki i lusterka pod kolor (albo chrom, to już zależy od tego jak chcesz żeby wyglądało : ) Przyciemnienie? Hmmm ogólnie jestem za, ale nie mam pewności jak to będzie wyglądało z czerwoniutką niunią : )
malcolm25 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ladna jak kazde Pomysl o zmianie przednich i tylnych lamp na te po lifcie no i felg na jakies ladne alu.
Piotrek98igo Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 KeN mam nadzieje ze zaprezentujesz autko na zywo co do zmian lampki tył koniecznie
Pelex Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Kilka zmian i bedzie cacy tylko nie chromowane lusterka to do czerwonej nie pasuje
Gość spedyt Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Tak jak pisza koledzy felgi trzeba założyć, lampki wymienić Ogólnie ładna Audiczka
Tukan Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ładna lampki stare wek nowe zalozyc i bedzie luxx
Szewczenko7 Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 ladna ale tyl lift przod tez by bylo dobrze no i alu moze 17?
KeN Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 wiecie, ktos w mojej miejscowosci ma taką samą czerwoną i ma przyciemniane szybki - juz mi sie odwidziały, nie za bardzo pasują... dzieki za opinie o mojej Wasze sugestie dały mi do myślenia (szczególnie malowanie klamek i lusterek) Za 2 tyg. sesja pozniej wakacje i duuuzo wolnego czasu aby wziac sie za robote zobaczymy co z tego wyjdzie aha, mam jeszcze jedno pytanko - nie mam klimy i czy da sie ją założyć w jakims serwisie/warsztacie (jaka jest mniej wiecej cena)?
Jaro Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Za 2 tyg. sesja pozniej wakacje i duuuzo wolnego czasu aby wziac sie za robote zobaczymy co z tego wyjdzie aha, mam jeszcze jedno pytanko - nie mam klimy i czy da sie ją założyć w jakims serwisie/warsztacie (jaka jest mniej wiecej cena)? o klimie pogadaj z Iceman życzę powodzenie w sesji.
KeN Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 Dzieki wielkie, mam nadzieje ze jakos zalicze dzieki za info rulezz
Rekomendowane odpowiedzi