GILI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony Musisz na letnich jechać :?: Rok temu dużo takich było i potem żałowali Albo weź na koła ze sobą i jak będzie się pojawiał śnieg to postój na stacji i jazda ze zmianą kół to był jeden z nich przyleciał na takich naleśnikach,że nie pytaj :polew:
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 to był jeden z nich przyleciał na takich naleśnikach,że nie pytaj :polew: Impreza się udała, chłopaki wszystko kojarzą
KOval81 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wątek zlotowy zaktualizowany. Powoli Nam się kurczy lista rezerwowa BTW Coraz częściej prosicie mnie abym w czyjeś miejsce wpisał kogoś innego. Wszystko fajnie tylko w takim przypadku jaki ma sens lista rezerwowa i jak to wygląda wobec osób które już jakiś czas czekają :?::!: Nie przyjmuję takich zgłoszeń i nie idę na takie układy... Poza tym jak już napisałem wyżej lista rezerwowa się kurczy i jest duża szansa że WSZYSCY się załapią. A jak się ktoś nie zmieści to się przytulimy i też pojedzie Bardzo więc proszę NIE KOMBINUJCIE Jaro - jak to To znaczy piękny kawalerze, ze moja łapówka poszła na zmarnowanie Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony Tylko nawalony już dojedzie na zlot jak bela
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jaro - jak to To znaczy piękny kawalerze, ze moja łapówka poszła na zmarnowanie Łapóweczki się nigdy nie marnują
KOval81 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 To znaczy, że umowa nadal aktualna i z ramkami pod rejestrację przyjadą do mnie te led'y mirona, bo chłopaki już kupca mają i naciskają Fifty fifty jak coś.
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 podpisywać zaliczki nickami z forum :gwizdanie: bo na liście nie widzę tomasza korzeniowskiego także pierwszy który się zgłosi że to on to go pokoloruję
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo na liście nie widzę tomasza korzeniowskiego także pierwszy który się zgłosi że to on to go pokoloruję Sorki, zapomniałem, że mam wpisać nicka. To ja także pokoloruj mnie jak możesz P.S. Na drugie mam Tomasz stąd tak masz w przelewie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Łukasz , Przyjacielu... odliczam godziny
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo na liście nie widzę tomasza korzeniowskiego także pierwszy który się zgłosi że to on to go pokoloruję Sorki, zapomniałem, że mam wpisać nicka. To ja także pokoloruj mnie jak możesz P.S. Na drugie mam Tomasz stąd tak masz w przelewie :polew: gratki refleksu :polew: tak też myslałem że to Ty Łukasz
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Łukasz , Przyjacielu... odliczam godziny Czeniu, mój Ty "przyjacielu idealny" ... ja również :polew: gratki refleksu :polew: tak też myslałem że to Ty Łukasz Ufffff to dobrze, bo już myślałem, że mi zaliczka przepadnie :kox:
Toretto_1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jaro - jak to To znaczy piękny kawalerze, ze moja łapówka poszła na zmarnowanie Łapóweczki się nigdy nie marnują Moja najwyraźniej czekała na wyższe oferty, ale w końcu i taką kwotę chłopaki przygarnęli :decayed: Zaliczka poszła, ale za zwlekanie odliczyłem łapówę
Pingvin Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Heheh, Dzięki Jarko, że o nas biednych rezerwowych pamiętasz... . To już ostatni dzień zapominalskich (zwłaszcza tych co mają konto w innym banku niż TrueOgre...).
andegrand Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam jestem nowy na forum i mam takie pytanie .Ile osob przeważnie jedzie z listy rezerwowej ? Zapisalem sie na liste rezerwowa i nie wiem czy juz mam sie przygotowywac
Adas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam jestem nowy na forum i mam takie pytanie .Ile osob przeważnie jedzie z listy rezerwowej ? Zapisalem sie na liste rezerwowa i nie wiem czy juz mam sie przygotowywac z listy rezerwowej pojedzie tyle osob, ile osob wypadnie z listy glownej gdy nie zaplaca do dzis :gwizdanie:
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam jestem nowy na forum i mam takie pytanie .Ile osob przeważnie jedzie z listy rezerwowej ? Zapisalem sie na liste rezerwowa i nie wiem czy juz mam sie przygotowywac Zazwyczaj Wszyscy jechali A jak coś to poczytaj ostatnie dwie strony, coś tam o łapówkach - może pomoże
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew: sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed:
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew: sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: coś tanio chcesz oddać .... coś mi tu śmierdzi
Hugo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew: sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: coś tanio chcesz oddać .... coś mi tu śmierdzi Bo Pozia dorzuca gratis do pokoju :polew:
Rekomendowane odpowiedzi