Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2010 - pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciiiiiiiiiiiii.... Tszzzeeczeniu jest online :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniek będzie :shocked:?? Pierdoole nie jadę :decayed:

Opublikowano

spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy :decayed: i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację :cool1:

Opublikowano

spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy :decayed: i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację :cool1:

A ja słyszałem, że organizatorzy zapewnili mu nocleg w budce na zewnątrz żeby pilnował aut - dzięki temu ma 5% rabatu na zlot :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

a to nie będziemy mu zanosić :shocked:

Opublikowano

a to nie będziemy mu zanosić :shocked:

W taki mróz w budce?? :shocked: -20st C zapowiadają, to jak spocony po tej super zabawie wewnątrz wyjdziesz, to się przeziębisz :naughty: No - chyba, że zabrać te 5% rabatu :polew: to można pomyśleć

Opublikowano

zniżka 5% przy jednoczesnej zwyżce za wiek :D

Opublikowano

Reklama dźwignią handlu a propaganda matką rozczarowania...Trzeniuś :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Widzę że mój fanklub jest aktywny :naughty:

wstań z kciuka i pisz dwoma rękami :naughty::decayed:
Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było :mysli:

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było :mysli:

jaja se robisz ? czy może czytać nie potrafisz kolego ?

Wpłat proszę dokonywać na konto TrueOgra :

Grzegorz Kozbur

Mbank

04 1140 2004 0000 3102 5255 4777

chyba z miesiąc czasu to wisi :gwizdanie:

Opublikowano

jaja se robisz ? czy może czytać nie potrafisz kolego ?

Wpłat proszę dokonywać na konto TrueOgra :

Grzegorz Kozbur

Mbank

04 1140 2004 0000 3102 5255 4777

chyba z miesiąc czasu to wisi :gwizdanie:

Potrzebuję dokładne dane, czyli adres, ulica, aby zrobić przelew. :cool1:

Zresztą pod spodem jest napisane : "jeśli ktoś potrzebuje do przelewu adres pisać do mnie PW", a jarko nie ma tych danych :cool1:

Opublikowano

to napisz PW jeśli tak jest napisane :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Ja chętnie podam moje dane i konto, ale przyjmuje jedynie zaliczki w wysokości 10x normalnej i niestety nie oddaję :naughty:

Widzę że mój fanklub jest aktywny :naughty:

wstań z kciuka i pisz dwoma rękami :naughty::decayed:

O karwa fa :laghing2: :laghing2:

Gość TrueOgre
Opublikowano

od wczoraj go nie było :polew: :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

od wczoraj go nie było :polew: :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew: :polew: :polew:

Bo 24 to duzo Grzesiek jak na starego wyjadacza :decayed::polew:
Opublikowano

Bo 24 to duzo Grzesiek jak na starego wyjadacza :decayed::polew:

Dokładnie, ja jestem jeszcze nikły klubowicz a na forum jestem codziennie- to mój nałóg :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...