poziek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ciiiiiiiiiiiii.... Tszzzeeczeniu jest online :gwizdanie:
poziek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Trzeniek będzie ?? Pierdoole nie jadę spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację
lukaszr Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację A ja słyszałem, że organizatorzy zapewnili mu nocleg w budce na zewnątrz żeby pilnował aut - dzięki temu ma 5% rabatu na zlot :naughty:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Trzeniek będzie ?? Pierdoole nie jadę spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację a to nie będziemy mu zanosić
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Trzeniek będzie ?? Pierdoole nie jadę spokojnie, Trzeniu będzie miał pokój w piwnicy i będzie wypuszczany raz dziennie na obiadokolację a to nie będziemy mu zanosić W taki mróz w budce?? -20st C zapowiadają, to jak spocony po tej super zabawie wewnątrz wyjdziesz, to się przeziębisz No - chyba, że zabrać te 5% rabatu to można pomyśleć
zieluch Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 zniżka 5% przy jednoczesnej zwyżce za wiek
poziek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Reklama dźwignią handlu a propaganda matką rozczarowania...Trzeniuś :kox: :naughty:
GILI Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Widzę że mój fanklub jest aktywny wstań z kciuka i pisz dwoma rękami
filip1001 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było jaja se robisz ? czy może czytać nie potrafisz kolego ? Wpłat proszę dokonywać na konto TrueOgra : Grzegorz Kozbur Mbank 04 1140 2004 0000 3102 5255 4777 chyba z miesiąc czasu to wisi :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było jaja se robisz ? czy może czytać nie potrafisz kolego ? Wpłat proszę dokonywać na konto TrueOgra : Grzegorz Kozbur Mbank 04 1140 2004 0000 3102 5255 4777 chyba z miesiąc czasu to wisi :gwizdanie: Potrzebuję dokładne dane, czyli adres, ulica, aby zrobić przelew. Zresztą pod spodem jest napisane : "jeśli ktoś potrzebuje do przelewu adres pisać do mnie PW", a jarko nie ma tych danych
mcm Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to napisz PW jeśli tak jest napisane :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :polew: Ja chętnie podam moje dane i konto, ale przyjmuje jedynie zaliczki w wysokości 10x normalnej i niestety nie oddaję Widzę że mój fanklub jest aktywny wstań z kciuka i pisz dwoma rękami O karwa fa :laghing2: :laghing2:
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było od wczoraj go nie było :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew:
Tukan Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było od wczoraj go nie było :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew: Bo 24 to duzo Grzesiek jak na starego wyjadacza
filip1001 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było od wczoraj go nie było :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew: Bo 24 to duzo Grzesiek jak na starego wyjadacza Dokładnie, ja jestem jeszcze nikły klubowicz a na forum jestem codziennie- to mój nałóg
Rekomendowane odpowiedzi