jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 najgorzej jak beda sie jej pytać gdzie ten kozak z którym pukam dópy na dwa baty Pamiętaj koniecznie żeby wskazać jej odpowiednią osobę. Niech się plakietkami przypadkiem nie sugeruje No chyba że, jakby co to jadę z żoną - ona zawsze mnie obroni
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 najgorzej jak beda sie jej pytać gdzie ten kozak z którym pukam dópy na dwa baty Pamiętaj koniecznie żeby wskazać jej odpowiednią osobę. Niech się plakietkami przypadkiem nie sugeruje No chyba że, jakby co to jadę z żoną - ona zawsze mnie obroni ostatnio to Ty ją broniłeś z tego co pamiętam
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ewakuowałem jakoś nie narzekała do momentu aż przyszedłeś :naughty:
moskal Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ewakuowałem a co , miała branie ??? :gwizdanie: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ewakuowałem a co , miała branie ??? :gwizdanie: :naughty: :naughty: fajna pupa to co nie miała mieć :gwizdanie: :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Czy Wy tak musicie :?: Od samego rana :?: Dzisiaj :?:
moskal Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czy Wy tak musicie :?: Od samego rana :?: Dzisiaj :?: a co to ?? jakies swieto dzisiaj ???
boberek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Pytanie ja chce jechać w czwartek na zlot z kim mam to załatwić zeby zarezerwować pokój bo słyszałem ze są jakies problemy
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jest w tej sprawie info w temacie zlotu ( 2 post )
boberek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no ale ja nie przyjade na zlot tylko prywatnie wiec nie wiem o co chodzi mam urlop i przyjade odpocząć a ze zlot bedzie w piatek to będzie ja nie widze problemu chyba ze nie wiem czegoś ?? może o kółku wzajemnej adoracji Vipowej i Moderatorowej
Pingvin Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Właśnie - Jarko kiedy napiszecie kto jaki pokój dostał? (heh ja bym prosił o ten sam co rok temu ...)
grippen Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp
filip1001 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp A czym się kierują organizatorzy przy przydzielaniu pokoi? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp A czym się kierują organizatorzy przy przydzielaniu pokoi? :gwizdanie: wysokością przelewu
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp A czym się kierują organizatorzy przy przydzielaniu pokoi? :gwizdanie: wysokością przelewu to Miron znowu w tym roku masz pokój w piwnicach hotelu
poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp A czym się kierują organizatorzy przy przydzielaniu pokoi? :gwizdanie: wysokością przelewu to Miron znowu w tym roku masz pokój w piwnicach hotelu nie nie Jarko mówił, że od Mirona dostał tyle, że na parking styknie tym razem
Rekomendowane odpowiedzi