Tomeks Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tomeks właśnie dojechał organizatorzy niczym nie zaskoczyli,można było się tego spodziewać ...czyli było mega za***iście i na najwyższym poziomie
PABLO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wielkie dzięki za NAJLEPSZY ZLOT W HISTORII KLUBU Kuwa no to przegapiłem najlepszy zlot a myślałem że rok temu było najlepiej
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Wielkie dzięki za NAJLEPSZY ZLOT W HISTORII KLUBU Kuwa no to przegapiłem najlepszy zlot a myślałem że rok temu było najlepiej Każdy kolejny jest najlepszy.
grippen Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a mnie ominęło picie wziąłem flachę i z powrotem przywiozłem do domu ;( a to wszystko przez dzieciaki nie dało rady ;(
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 z komóry ale zawsze ziomm kto ci coś takiego zaje*istego wyrazał :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ziomm kto ci coś takiego zaje*istego wyrazał :gwizdanie: nie wiem , ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Pucka
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ziomm kto ci coś takiego zaje*istego wyrazał :gwizdanie: nie wiem , ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Pucka o ty persie jeden, będziesz chciał żebym następnym razem ci coś naszkicował
moskal Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 o ty persie jeden, będziesz chciał żebym następnym razem ci coś naszkicował przepraszam stary najmocniej , zapomniałem :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 o ty persie jeden, będziesz chciał żebym następnym razem ci coś naszkicował przepraszam stary najmocniej , zapomniałem :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :wink4:
poziek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czy są jakieś zdjęcia? cytuję jednego z paparazzich: "tylko nie wiem jeszcze jak je posegregować - może tak: czwartek, piątek, sobota, rozwodowe, prywatne, namiętne, do pamięciówki itp itd" :naughty: :naughty: :naughty:
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 o ty persie jeden, będziesz chciał żebym następnym razem ci coś naszkicował przepraszam stary najmocniej , zapomniałem :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Co ty kedzior - następnym razem byle kogo nie wpuszczamy na nasze piętro
moskal Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 cytuję jednego z paparazzich: "tylko nie wiem jeszcze jak je posegregować - może tak: czwartek, piątek, sobota, rozwodowe, prywatne, namiętne, do pamięciówki itp itd" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Co ty kedzior - następnym razem byle kogo nie wpuszczamy na nasze piętro :bicz3:
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czy są jakieś zdjęcia? cytuję jednego z paparazzich: "tylko nie wiem jeszcze jak je posegregować - może tak: czwartek, piątek, sobota, rozwodowe, prywatne, namiętne, do pamięciówki itp itd" :naughty: :naughty: :naughty: Ach ten nasz Adminek
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 o ty persie jeden, będziesz chciał żebym następnym razem ci coś naszkicował przepraszam stary najmocniej , zapomniałem :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Co ty kedzior - następnym razem byle kogo nie wpuszczamy na nasze piętro tylko Spartan
Bieniek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie: jakby podskakiwał to by dziś jadł śniadanie przez słomke a z tego co rano widziałem szło mu nieźle :gwizdanie: :naughty:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Co ty kedzior - następnym razem byle kogo nie wpuszczamy na nasze piętro ta pijesz z takim do rana a później nic niepamieta... :polew: :polew:
jarko Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Czy są jakieś zdjęcia? cytuję jednego z paparazzich: "tylko nie wiem jeszcze jak je posegregować - może tak: czwartek, piątek, sobota, rozwodowe, prywatne, namiętne, do pamięciówki itp itd" :naughty: :naughty: :naughty: Ach ten nasz Adminek Ja bym tylko te cztery ostatnie zostawił, reszta nie koniecznie musi być ciekawa :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 panowie na bielskich sa pierwsze foty piter220v wkleił wiec mozna sobie poogladac http://piotrszostek.com/bukowina
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Co ty kedzior - następnym razem byle kogo nie wpuszczamy na nasze piętro ta pijesz z takim do rana a później nic niepamieta... :polew: :polew: dokładnie wręcz udaje, że Cie nie zna [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 10:41_________________________________________________ panowie na bielskich sa pierwsze foty piter220v wkleił wiec mozna sobie poogladac http://piotrszostek.com/bukowina/ ja tak po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że nie chcę tego oglądać...
Rekomendowane odpowiedzi