ykk Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Niedawno? Ja to auto juz gdzies widzialem jakis czas temu.. I to dokladnie te same foty co kolega Vienio prezentuje..
Vienio Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 samochod kupilem dosc niedawno i jeszcze niczego nie dokladalem sam, kilka zmian mam juz w planach no ale na wszystko przyjdzie czas. calkiem mozliwe ze to byla audi malcolma25, zreszta co bedziemy gdybac nie sie wypowie....
malcolm25 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 calkiem mozliwe ze to byla audi malcolma25, zreszta co bedziemy gdybac nie sie wypowie.... hehe ja miałem 2,5 TDI, zreszta granatowe a to jak widze srebrne :>
Armi Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Świetna jest. Wg mnie najlepsze lampy do srebrnego auta. Super gleba, brakuje tylko ładniejszych felg ale i tak jest MEGA. Może oprócz lusterek
michele Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 nie no wygląda super , tylko ja to bym wywalił :gwizdanie: (czyt. zmiana na ori) te lusterka jakoś do OOOO mi nie podchodzą, ogólnie na
kler_b Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Lampki z tylu robia robote, ramki na zegary tez, sam bede musial znalezc troche czasu zeby sobie sprawic takie, ale tu sie zgodze ze lusterka out, nie podobaja mi sie i juz , ogolnie auto bardzo ladne
Rekomendowane odpowiedzi