vikis4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jak w temacie:webasto nie odpala. Po podpięciu vaga: Jest jeden błąd którego nie można wykasować 02251- Heather unit locked.Podczas testu pompka cyka i zalewa cały wydech!Ale poza tym nic innego się nie dzieje.Niestety nic na ten temat nie znalazłem!
miko34 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 heater unit locked tz. urzadzenie grzewcze zablokowane , najprawdopodobiej zablokowane przez przekroczona liczbe nieudanych startow , spowodowanych jakas awaria w sprzecie. za malo danych aby cokolwiek poradzic ci ,podaj nr urzadzenia i czy to pelne ogrzewnie postojowe czy tylko dogrzewacz silnika.
vikis4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 webasto "termo top c" błąd nie daje sie skasować w żaden sposób. byłem dzisiaj na diagnostyce w serwisie webasto i .......jestem biedniejszy o 40 zł. może ktoś wie jak skasować ten błąd?
pablito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 sterownik zablokowany brak startu. jak pompka taktuje i podaje paliwo trzeba wymienić kołek żarowy (sztyft, świeca)
szogun0 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bo trzeba w sterowniku odblokować. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi