zenonw Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam , Mam Audi 2.0 TDI z 2007 z Multitronikiem z oryginalnym przebiegiem 163 tys km. Po rozgrzaniu silnika podczas mocniejszego przyśpieszania auto zaczyna drgać . Po zwolnieniu pedału gazu drgania natychmiast ustępują. Olej w skrzyni wymieniany był regularnie co 60 tyś. Problem pojawił się po ostatnich mrozach.
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie koniecznie jest to wina skrzyni, ja obstawiam że to wina PD. Podepnij VAGa i sprawdź korekcje PD jak będą za wysokie, to zalej środek do czyszczenia PD firmy STP i napisz czy dalej masz takie drgania.
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 zgadza sie a przy okazji sprawdz poduszkiina silniku i skrzyni
glemp76 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 sorki za takie pytanie ale co to jest to PD bo mam takie same objawy jak kolega zenonw
zenonw Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Sprawdzone są OK. Raczej coś innego ,turbo wyje jak potępieniec . A ogólnie to mam problem z dobrym serwisem w warszawie.
Flyer Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 A ogólnie to mam problem z dobrym serwisem w warszawie. MEGACAR, ul. Przasnyska 2b
zenonw Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Morze przypadek ale jestem tam umówiony na jutro,a mam do nich spacerkiem 10 minut. Dzięki za rade
Rekomendowane odpowiedzi