alvaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 z chłopakiem to ja bym się nie godził ani na stojąco ani na leżąco... hehe EOT !! koniec dywagacji na temat avant vs limuzyna...
Cineksik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Cineksik chodzi o te z 3.0 TDi, czy co question wg ETKA tylko S4 B7 ma takową... no to poka
skovroon Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Alvaro.. bardzo ładna A4 dokładnie w tej konfiguracji widze moja kolejną A4 . gratuluje oczywiście tego co przy Niej poczyniłeś.. :good: :good:
KOval81 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ło jerzu 100 lat alv się nie pokazywał po przygodach z B6, a tu paździerza zaprezentował w końcu nowego Ładniusia furmanka - wszystko ma co potrzeba Zawsze to będzie lepsza baza do modzenia niż poprzednia B6, ale gawiedź czeka na nowe zmiany
mydlo Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 No no Alv w końcu ukazaleś pażdzierza S-line zew. robi robote
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Innen und Außen kiepsko brzmi ! jakoś tak po niemieckiemu Furacz gdyby nie ten schwartz matt
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No no jak na sedana to [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:33_________________________________________________ mystic.pl jak sam powiedziałeś Avanty są dla giejów...
mystic.pl Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No no jak na sedana to [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:33_________________________________________________ mystic.pl jak sam powiedziałeś Avanty są dla giejów... Nie mrugaj mi tu, nie do wzięcia jestem :polew: mam żonę, potomstwo i w normalną stronę patrzę :polew: Zresztą alv spamu nie chciał.
czaki22 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 piekny wozek wywal tablice ze zdjec !!! rejestracyjne to powinno byc w regulaminiepanowie admini
T-żółw Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 pierdolłem ....Z miejskiego słownika slangu i mowy potocznej: Alvaro Koleś z dobrym bajerem(i manierami), najczęściej otoczony samymi niewiastami . Nie musi byc "wylansowany" (czyt. włoski na żel, klata na wierzchu itp.) Facet jest po prostu sobą, za co Kobiety go kochają . -Tej, widziałeś tego gościa ? Ma chłopak branie. - Noo, niezły z niego Alvaro. fajna furka brachu ale kup quattro następne bo Cie dodam do ignorowanych aa i pozdrów Mari-olę
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ładna sucz Alv - ale teraz wytłumacz mi co Ty tam kombonujesz z tym PDC
alvaro Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Dzięki Żółwik, Ola zostanie pozdrowiona Bartek podłączam u kolegi parktronik i nie chciało mi się rozbierać boczka u mnie i rozcinać izolacji wiązki żeby posprawdzać kable... Jeszcze raz wielkie dzięki za opis PINów.
HiRide Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Armando pisales na w pierszwym poscie ze masz w planach zmiane RNS-E na RNS-E 2 WTF napisz cos wiecej
alvaro Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Odtwarza karty HC, lepszy ekran, ciut inny engine graficzny ogólnie "nowsza lepsza szybsza" Z kolejnych modów doszła nakładka krawędzi bagażnika z B6 z lampką, także w bagażniku mam już dwie lampki
HiRide Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Odtwarza karty HC, lepszy ekran, ciut inny engine graficzny ogólnie "nowsza lepsza szybsza" Z kolejnych modów doszła nakładka krawędzi bagażnika z B6 z lampką, także w bagażniku mam już dwie lampki od kiedy zaczeli montowac ta lepsza navi? najpierw byla moda na zmiane navi z kwadratowym ekranem na rns-e.Teraz juz rns-e nie wystarczy bo wchodzi moda na rns-e 2 moglbys cyknac fotke jak wyglada ten twoj nowy mod ?
AndyN Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 od kiedy zaczeli montowac ta lepsza navi? najpierw byla moda na zmiane navi z kwadratowym ekranem na rns-e.Teraz juz rns-e nie wystarczy bo wchodzi moda na rns-e 2 Seat Exeo
alvaro Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie tylko Exeo także A4 B7 Cabrio
HiRide Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie tylko Exeo także A4 B7 Cabrio ciekawe kiedy pojawia sie te navi na allegrosiku z drugiej strony chyba nie warto wyrzucac +/- 2 tys po to zeby miec ciut lepsza navi
Rekomendowane odpowiedzi