Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie cała impreza wyszła 650 zł:whistling:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mnie cała impreza wyszła 650 zł:whistling:

a mógłbyś wymienić składniki tej imprezy, i gdzie robiłeś :hi:

Opublikowano

Licznik kupiłem na forum za 450 a adaptacja wyszła mnie 200 robiłem to u znajomego Marcino87

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Mam małe pytanie, czy po zakodowaniu navi na A6, można zmienić ekran startowy? U mnie nie przyjmuje nic poza domyślną wartością.

Opublikowano
Mam małe pytanie, czy po zakodowaniu navi na A6, można zmienić ekran startowy? U mnie nie przyjmuje nic poza domyślną wartością.

Po zakodowaniu do A6 , nie zmienisz ekranu startowego, będzie tylko standard , przerabiałem to nie dawno :wink: jak robiłem navi na sell .

Opublikowano

Skoda.

A nie można jej pozamieniać bezpośrednio w oprogramowaniu, żeby np. ten z s4 był jako domyślny i na odwrót:decayed:?

Nie bić, kompletnie się na tym nie znam, tak jakoś mi do głowy przyszło :kox:

Opublikowano
Skoda.

A nie można jej pozamieniać bezpośrednio w oprogramowaniu, żeby np. ten z s4 był jako domyślny i na odwrót:decayed:?

Nie bić, kompletnie się na tym nie znam, tak jakoś mi do głowy przyszło :kox:

:grin:

niestety :wink:

Opublikowano

Witam , czy jest ktos kto pomogłby ogarnac wymiane concert II na rns-e ;p ? okolice ełku / suwałk / białystok . Pozdrawiam

Opublikowano
Witam , czy jest ktos kto pomogłby ogarnac wymiane concert II na rns-e ;p ? okolice ełku / suwałk / białystok . Pozdrawiam

chyba lepiej by było gdybyś napisał na stronie swojego lokalnego spota , tam szybciej kogoś złapiesz

Opublikowano

Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu :kwasny:

Opublikowano
Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu :kwasny:
Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink:
Opublikowano
Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink:

nie da rady , odkręć se półke pod fajerą włóż wyjmaki i wypchnij navi od tyłu:wink:

Opublikowano

Chyba spróbuję wyjąć przyciski znajdujące się powyżej konsoli wraz z uchwytem na kubek i może od góry uda się ją wyciągnąć.

Opublikowano

Chyba spróbuję wyjąć przyciski znajdujące się powyżej konsoli wraz z uchwytem na kubek i może od góry uda się ją wyciągnąć.

nie wyciągniesz przycisków bez wyjęcia rns-a:wink:

Opublikowano

albbo to lipne wyjmaki, tez takie mam

Opublikowano

ja bym zaopatrzył się w porządne wyjmaki

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

nie wyciągniesz przycisków bez wyjęcia rns-a:wink:

tu się nie zgodzę , bo nie raz wyjmowałem bez wyciągania rns-e:whistling:

wystarczy ściągnąć górną ramkę tunelu ,wszystko siedzi na zatrzaskach które wystarczy odpowiednio powciskać i wszystko ładnie wychodzi :wink:

Opublikowano

ma ktoś sprawdzone spolszczenie do rns-e ? Wiem że jest tego sporo na chomiku ale słyszałem że są softy przygotowane celowo do uszkodzenia navi , a tego bym nie chciał.

Opublikowano
ma ktoś sprawdzone spolszczenie do rns-e ? Wiem że jest tego sporo na chomiku ale słyszałem że są softy przygotowane celowo do uszkodzenia navi , a tego bym nie chciał.

Mam, instalowałem u siebie i wszystko ok, tylko bez polskich zanaków :kwasny:

Jest wogóle takowe z polskimi literkami?

Opublikowano

Mam, instalowałem u siebie i wszystko ok, tylko bez polskich zanaków :kwasny:

Jest wogóle takowe z polskimi literkami?

z tego co się orientowałem to polskiego lektora nie ma