Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jak włączyć asystenta pasa ruchu ?ktoś już pisał w tym temacie jak to zrobić, ale na angielskim menu ,a ja mam prośbę o wskazówki jak to zrobić w polskim menu . Bawiłem się rożnymi opcjami i nie udało mi się włączyć tej funkcji :confused4:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam problem kupilem zupelnie nowa navi rns-e i nie dziala mi poprawnie mikrofon :/ navi laczy sie z telefonem, mnie slychac, ale ja nic nie slysze :/ ewidentnie problem z mikrofonem, czy moze to byc problem sprzetowy ( np. uszkodzony pin ) czy raczej kwestia zakodowania radia/odkodowania funkcji ?

razcej to drugie , wgrałeś menu z sds :mysli:

Opublikowano

agoonzo

Panowie, jak włączyć asystenta pasa ruchu ?

Mozesz jaśniej :mysli: czy chodzi ci o kompas miedzy zegarami :?:

Opublikowano

agoonzo

Panowie, jak włączyć asystenta pasa ruchu ?

Mozesz jaśniej :mysli: czy chodzi ci o kompas miedzy zegarami :?:

chodzi mi o wyświetlanie informacji który pas zająć jadąc np. na autostradzie

coś takiego :

http://global.images10.fotosik.pl/116/e2fcd45e7b4c348b.jpg

Opublikowano

mam problem kupilem zupelnie nowa navi rns-e i nie dziala mi poprawnie mikrofon :/ navi laczy sie z telefonem, mnie slychac, ale ja nic nie slysze :/ ewidentnie problem z mikrofonem, czy moze to byc problem sprzetowy ( np. uszkodzony pin ) czy raczej kwestia zakodowania radia/odkodowania funkcji ?

razcej to drugie , wgrałeś menu z sds :mysli:

kolego nie wgrywalem, jezeli chodzi o sds, to gdy nacisne klawisz na kierownicy, to po kilku sekundcach oczekiwania wyswietlaja sie dostepne funkcje, takze wyglada jakby system byl, tylko nadal nie slychac mnie i ja np. w przypadku sds nie slysze komunikatow zeby cos powiedziec :/

Opublikowano

Panowie, jak włączyć asystenta pasa ruchu ?ktoś już pisał w tym temacie jak to zrobić, ale na angielskim menu ,a ja mam prośbę o wskazówki jak to zrobić w polskim menu . Bawiłem się rożnymi opcjami i nie udało mi się włączyć tej funkcji :confused4:

u nas to marnie działa praktycznie tylko na autostradzie. Musisz wejść w ustawienia navi i na samym dole masz takie kwadraciki w których zaznaczasz opcję. Wszystkie muszą być odznaczone oprócz tej - przybliżanie skrzyżowań czy jakoś tak.

Opublikowano

u mnie problem zostal rozwiazany, wina skrzywionego pinu, ktory zle wchodzil w kostke :) poprawione i wszystko dziala

Opublikowano
u nas to marnie działa praktycznie tylko na autostradzie. Musisz wejść w ustawienia navi i na samym dole masz takie kwadraciki w których zaznaczasz opcję. Wszystkie muszą być odznaczone oprócz tej - przybliżanie skrzyżowań czy jakoś tak.

dzięki za odpowiedź, za dwie godzinki bedę jechał autostradą to sobie sprawdzę :)

Opublikowano

dzięki za odpowiedź, za dwie godzinki bedę jechał autostradą to sobie sprawdzę :)

dziala dobrze na autostradach europy :):)

Opublikowano

niestety pojawil sie u mnie problem z rns-e :/ mialem poprzednio bns i wymienilem na rns-e , dvd na poczatku dzialalo bez zarzutu, a na nastepny dzien nie chce juz czytac plyty, mam nowa plyte oryginalna z mapami na 2012, nawigacja rowniez jest nowa, w czym moze byc problem ? moze przy przerobce pinu zasilajacego ktos popelnil blad i dlatego navi szwankuje ?

Opublikowano

Co znaczy "nowa nawigacja"?

Opublikowano

znowu sobie poradzilem poluzowal sie kableke, nowa to znaczy nowa ( nigdy nie uzywana z maja 2011 roku ) , z folia na wyswietlaczu itp.[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 23:55_________________________________________________czy bez podlaczonej linii K nawigacja bedzie dzialac poprawnie ?

Opublikowano

kolego dzieki za linka, ale nie jest to odpowiedz na moje pytanie :)

Opublikowano
kolego dzieki za linka, ale nie jest to odpowiedz na moje pytanie smiley

działac byc moze i bedzie ale jej nie zakodujesz pod swoje auto..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Zaniedługo bede montował rns-e w miejscu concert II u mnie w B6. I mam pare pytań.

Czy przejściówki iso1 na iso2 z naviservice mają wyeliminowane błędy połaczeniowe o których pisał

Musashi na 1 stronach w 2007 roku (odnośnie rozladowywania aku przez rns)? Moze ktos montował ostatnio i moze powiedzieć jak to wygląda ponieważ chciałbym kupić taki zestaw: http://allegro.pl/show_item.php?item=2211412374

2 pytanie: Mam moduł BT podłączony do concert II wiec czy bede musiał zmieniać podłaczenie BT do rns-e czy zostają tak jak są tylko wpinam kostki pod przejsciówke 1din na 2din z w/w navika

Opublikowano

Mam prośbę, czy ktoś z kolegów mógłby wkleić zdjęcie z dołożonym RNS-E ale bez zmiany popielniczki na 2din? Zastanawiam się czy nie wyglądało by to nawet ładniej gdyby rozebrać ten chrom z klimatronika, następnie trochę podciąć panel i znowu go tam założyć pozostawiając stara popielniczkę?

Opublikowano

I jeszcze mam takie pytanko ponieważ mam u siebie antene na dachu a nie mam navi. Moze mi ktos powiedzieć oco chodzi?

Opublikowano
I jeszcze mam takie pytanko ponieważ mam u siebie antene na dachu a nie mam navi. Moze mi ktos powiedzieć oco chodzi?

Pewnie miałeś zestaw głosnomowiacy :wink: stąd antena .

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Witam

Zaniedługo bede montował rns-e w miejscu concert II u mnie w B6. I mam pare pytań.

Czy przejściówki iso1 na iso2 z naviservice mają wyeliminowane błędy połaczeniowe o których pisał

Musashi na 1 stronach w 2007 roku (odnośnie rozladowywania aku przez rns)? Moze ktos montował ostatnio i moze powiedzieć jak to wygląda ponieważ chciałbym kupić taki zestaw: http://allegro.pl/show_item.php?item=2211412374

2 pytanie: Mam moduł BT podłączony do concert II wiec czy bede musiał zmieniać podłaczenie BT do rns-e czy zostają tak jak są tylko wpinam kostki pod przejsciówke 1din na 2din z w/w navika

Śmiało bierz ten zestaw :wink:

Opublikowano

Mówisz ze wszystko bedzie ok? Z BT tak jak jest podłączony nic nie trzeba bedzie zmieniać?