Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj Paweł Paweł a wystarczyło mnie o linka zapytać :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 807,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj Paweł Paweł a wystarczyło mnie o linka zapytać :decayed: :decayed: :decayed:

a juz ci nie chciałem truć hehe montaz się udał wszystko gra tak jak trzeba tylko najwiecej zabawy z docinaniem tunelu sporo zabawy jednak ale udało sie ze idealnie pasuje :good:

8d39d273dd6d782cm.jpg2cec9590d2e3b7bem.jpg[

Opublikowano

a juz ci nie chciałem truć hehe montaz się udał wszystko gra tak jak trzeba tylko najwiecej zabawy z docinaniem tunelu sporo zabawy jednak ale udało sie ze idealnie pasuje :good:

a kto tu pisał pare postów wcześniej że ori to ori :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Powiedzcie mi Panowie dlaczego jak jest rns-e rezane to jest taka 'szpara' pomiędzy klimatronikiem a popielniczką a jak jest 2 din fabrycznie to nie ma :mysli: Mi kiedyś tam wpadł bilet z parkingu i na parkingu rns-e wyciągałem i klimatronik żeby wyciągnąć...

Opublikowano

bo są inne popielniczki..[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 21:21_________________________________________________i nakładki są proste więc szpary nie ma..

Opublikowano

Co sprytniejsi sobie ta dziure w ladny sposob zaszpachlowali :tongue4: ale dopiero po tym jak karta tel mi wpadla przez nia :wallbash:

Opublikowano

bo są inne popielniczki..[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 21:21_________________________________________________i nakładki są proste więc szpary nie ma..

dokładnie nakładka jest prosta a do tego taki kawałek plastiku czarnego jest na nakładce i ładnie tą dziure zabezpiecza ;)

Opublikowano

a kto tu pisał pare postów wcześniej że ori to ori :gwizdanie:

:decayed:

tunel pod 2 din jest chyba ciężko dostać raczej a reszta ori 2 din wszystko poszło

Opublikowano

tunel się reza samemu na 2 dni bez problemu..

Opublikowano

wiem wiem :hi:

do poprzedniej b6 kupiłem wszystko wraz z tunelem, a w obecnej docinałem tunel z Kolegą :wink4:

chodziło mi o to że skoro ktoś posiada zdolności manualne to doreza i klimatronik a twierdzenie że nie powinien bo ori to ori trochę się kłóci :gwizdanie:

dodatkowo wg mnie klimatronik z 1din nawet ładniej wygląda bo ma ten aluminiowy paseczek który się ładnie komponuje - wiadomo wtedy już na pierwszy rzut oka widać że ktoś rezał ale co z tego :decayed:

Opublikowano

wiem wiem :hi:

do poprzedniej b6 kupiłem wszystko wraz z tunelem, a w obecnej docinałem tunel z Kolegą :wink4:

chodziło mi o to że skoro ktoś posiada zdolności manualne to doreza i klimatronik a twierdzenie że nie powinien bo ori to ori trochę się kłóci :gwizdanie:

dodatkowo wg mnie klimatronik z 1din nawet ładniej wygląda bo ma ten aluminiowy paseczek który się ładnie komponuje - wiadomo wtedy już na pierwszy rzut oka widać że ktoś rezał ale co z tego :decayed:

Mi tez sie z chromem podoba, a pozatym rezanie to rezanie :kox: a i tak 85 % potencjalnych klijenow naszy a4 rek patrzy ze auto z "telewizorem" a nie rns-e i docinanie klimatronika :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

Mam problem, posiadam adapter identyczny jak ten http://www.naviservice.com.pl/?item=152&t=1323728704 + do tego dvd. Po podłączeniu wszystkiego nie działa tv free( Odblokowanie obrazu podczas jazdy) i mam stałe przebicia obrazu na wyłączonym dvd a przy włączonym podwójny obraz. Macie jakieś porady co mogę zrobić? Z góry dziękuje

EDIT: Temat ogarnięty wystarczy przed jazdą przytrzymać RETURN przez 10s a podwójny obraz miałem ponieważ w ustawieniach było źle ustawione. Podziękowania dla miodzio :good:

Opublikowano

Witam :hi:

Mam problem, posiadam adapter identyczny jak ten http://www.naviservice.com.pl/?item=152&t=1323728704 + do tego dvd. Po podłączeniu wszystkiego nie działa tv free( Odblokowanie obrazu podczas jazdy) i mam stałe przebicia obrazu na wyłączonym dvd a przy włączonym podwójny obraz. Macie jakieś porady co mogę zrobić? Z góry dziękuje

EDIT: Temat ogarnięty wystarczy przed jazdą przytrzymać RETURN przez 10s a podwójny obraz miałem ponieważ w ustawieniach było źle ustawione. Podziękowania dla miodzio :good:

:good:

Opublikowano

mnie w rnse na vagu wychodzi kilka bledow musze je spisac i wrzucic. tam mi pisze przy kazdym blad oprogramowania sherwere

Opublikowano
mnie w rnse na vagu wychodzi kilka bledow musze je spisac i wrzucic. tam mi pisze przy kazdym blad oprogramowania sherwere

a jaki masz soft wgrany?

Opublikowano

oj nie wiem ale mam kilka bledow i tam wlasnie pisze ze cos tam i sherware czyli probne czasem mi sie vag wcale nie chce laczyc z radiem a jak sie laczy to slychac takie trzaski w glosnikach jak sprawdzic ten soft?

Opublikowano

trzaski to normalna sprawa :wink4:

Opublikowano

oj nie wiem ale mam kilka bledow i tam wlasnie pisze ze cos tam i sherware czyli probne czasem mi sie vag wcale nie chce laczyc z radiem a jak sie laczy to slychac takie trzaski w glosnikach jak sprawdzic ten soft?

Slaby kabel masz :( numer softu przeciez mozesz sprawdzic wciskjac przycisk CAR

Opublikowano

zapomniaem dodac o pomylonym feaderze czyli lewy to idzie prawy prodz i lewy tyl he aha a przy wyciaganiu radia jak sie zle ulozy kable to jest zwarcie bo slychac buczenie z glosnikow do tego wydaje mi sie ze zwarcie jest caly czas bo radio nie do konca sie wylacza widac to na ekraniku lcd ze nie w pelni wygasa powinno byc czarno a jest szaro [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 13:27_________________________________________________WERSJA SOFTU

sw: 0650

hw: h72

map: tu jest puste miejsce[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 15:48_________________________________________________podajcie mi jeszcze aukcje allegro bo musze kupic nowy kabel bo jak przy radiu ruszam wtykami to sie robi zwarcie

Opublikowano

Napisz do Siemiana w sprawie kabelka :) No i pasuje wgrac ci swiezszy soft :wink4: