cinkers Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dzięki bart za odpowiedz. Będę musial w takim razie dziurawic zderzak albo dać sobie spokój Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
dawidoks Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Mam problem w c5 lecz to te same sterowniki. Czy tył będzie działać jeżeli przód czujniki nie są podpięte?
dawidoks Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Czyli muszę przód ogarnąć by zadziałało wszystko? Nie da się wyłączyć w kodowaniu przodu?
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 możesz kupić tanio moduł na tył i podpiąć bez żadnej ingerencji w instalację
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 oczywiście, ja tak jeździłem pół roku zanim zamontowałem przednie czujniki. wiązka kończyła się za przednią lampą. Nawet włącznik siedział sobie już w konsoli
dawidoks Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Mam luźna wiazke tylna tyle Że mój zderzak poprzedni właściciel wymienił na bez pdc i wywalił przód. Dzwon. Na allegro jest zestaw pod przód i zastanawiam się czy zamontuje tak o czujniki w zwykłym.
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Trzeba dokładnie przedzwonić przewody. Bez tego nie ma co doradzać Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dawidoks Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Pomyślę nad tym. Za i przeciw przodu. Choć koszta spore. Ostatnio na zlomie brałem czujnik jeden więc może sterownik tylko tył będą mieć.
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Jest możliwość zainstalowania samego przycisku jeżeli posiadam tylko pdc na tyle ?
GreGoriO Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Nie. Nie ma po co Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Chciałem podpiąć przy okazji robienia air bag off... w takim razie zostaje zaślepka
kaju Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 ewentualnie dla illuminacji ale funkcji nie spełni żadnej w systemie pdc. możesz go użyć do czegoś innego Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Dla samej iluminacji użyję sobie czegoś innego Ale może zainstaluje to będę miał motywację do rezania przodu Kaju a Ty nie robiłeś czasem wyciszenia radia podczas cofania ? Ten przycisk w tym czasem nie pomoże ? Edytowane 26 Października 2016 przez Norbas
moglaj80 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Dla samej iluminacji użyję sobie czegoś innego Ale może zainstaluje to będę miał motywację do rezania przodu Kaju a Ty nie robiłeś czasem wyciszenia radia podczas cofania ? Ten przycisk w tym czasem nie pomoże ? że się wtrąca i polecę kaja to od razu namówić go na wiazke do przodu pdc to już całkiem będziesz miał motywację hehe
kaju Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Dla samej iluminacji użyję sobie czegoś innego Ale może zainstaluje to będę miał motywację do rezania przodu [emoji14] Kaju a Ty nie robiłeś czasem wyciszenia radia podczas cofania ? Ten przycisk w tym czasem nie pomoże ? jak masz z tyłu to możesz też to podpiąć ogarnąć Ci co trzeba? Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Dla samej iluminacji użyję sobie czegoś innego Ale może zainstaluje to będę miał motywację do rezania przodu [emoji14] Kaju a Ty nie robiłeś czasem wyciszenia radia podczas cofania ? Ten przycisk w tym czasem nie pomoże ? jak masz z tyłu to możesz też to podpiąć ogarnąć Ci co trzeba?Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Że niby wiązkę pod wyciszenie ? Dla samej iluminacji użyję sobie czegoś innego Ale może zainstaluje to będę miał motywację do rezania przodu Kaju a Ty nie robiłeś czasem wyciszenia radia podczas cofania ? Ten przycisk w tym czasem nie pomoże ? że się wtrąca i polecę kaja to od razu namówić go na wiazke do przodu pdc to już całkiem będziesz miał motywację hehe To dopiero po AFS żebym lamp nie udupcył przy parkowaniu
kaju Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 ano Ty sam sobie ogarniesz Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi